www.ozdilekteyim.com Özdilekteyim.com - Özdilek Ürünlerinin Tek Resmi Satış Sitesi https://www.ozdilekteyim.com/magaza/gillette-erkek-bakim2Gillette erkek bakım ürünlerinde %50 indirim var. Diğer siterlerden çok uyguna geliyor. Ihtiyaci olan kaçırmasın kampanya 18 ocaga kadar Ayrıca 19 ocaga kadar Özdilekteyim Mobil Uygulamasına Özel 300 TL ve Üzeri İlk Alışverişinize Sepette 50 TL İndirim kombo yapılıyor. herkese iyi alışverişler. Bir rütbesiz ER olarak iyi iş çıkardım.
|
YANIYOOOR Gillette ürünlerinde %50 indirim
-
-
askerde hangi model iş yapar hocam
-
Mach3 veya Blue3 1 hafta rahat götürür.
-
askerdeyken 90lı yıllar başlarında o yıllar en yeni ve popüler illette Sensor Excell vardı
akşamına çalınırdı pardon yer değiştirirdi
pahalı olduğu ve dolabında bir daha bulamadığın için traş olamazdık mecbur tek bıçak ali desidero
nihayetinde kullan at tek bıçak derby ile askerliği bitirdik
mach 3 alsanda askerlikte çok iyi saklaman koruman lazım ama
asker kantininde sadece mach 3 satılıyorsa herkeste vardır belki yer değiştirme imkanı bulamaz
tavsiyem blue 3 varsa onu kullanın 1 hafta sonra atılır kayıp olmaz
-
90' lı yıllarda askerdeyken yalakta Coca Cola ile traş olurduk, su akmazdı çünkü.
Kolanın şekerli yapısı Mach3' e ekstra ağda özelliği eklediğinden 2 günde bir traş olmak yeterdi...
-
Konu sahibine teşekkürler faydalandik -
2 günde 1 traş olurdum ama akp sayesinde traş olmayıda bıraktım, ucuz bi makine aldım mis gibi sıfır masraf -
Cok luks set aldim nedense. Luks dedigim de kendime gore -
haber verene teşekkürler. mobil uygulama 50 TL verdi ilk alışverişe 943 Tl lik alışverişim 426,00 Tl düştü kargoda 400 üzerine ücretsiz
-
4+4 bıcakmaldım. Trendyolda 8 lisi ile arasında 20 lira fark var. Toptan. İndirime mi girdi bilemedim. -
Kart bilgilerini girdikten sonra ödeme yapamadım 2kartla denedim olmadı. -
Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Doldurduk yine bişeyler. Gerçekten çok çok uyguna geliyor.
Uzun süre traş ürününe bakmam. Daha öncede Watsons benzer bişey yapmıştı o zaman stoklamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 17 Ocak 2023; 13:16:7 > -
6 ayı 2 tane Blue3 le bitirdim pahalı şeyler almana gerek yok.
-
Enpara ile sorunsuz tamamladım işlemi.
-
Düzelmiş sanırım oldu şimdi. Teşekkürler.
Sepette bitke 7li Çorap 35tl öneriyordu onu da aldım %80 pamuk yazıyor umarım o da iyi çıkar. -
Hangi tıraş bıçağını kullanırsan kullan ama asla sıcak suyla yıkama. Çabuk eskimesine sebep oluyor tecrübelerime göre.
-
Soğuk su ilede araya giren kıllar çıkmiyor ikinci sefere iyi almıyor
-
Haber veren arkadaşa teşekkürler :)
-
400 üzerine ziraat bankası 30 tl puan veriyor. onu da unutmayın. baya uyguna geldi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
askerdeyken 90lı yıllar başlarında o yıllar en yeni ve popüler illette Sensor Excell vardı akşamına çalınırdı pardon yer değiştirirdi pahalı olduğu ve dolabında bir daha bulamadığın için traş olamazdık mecbur tek bıçak ali desidero nihayetinde kullan at tek bıçak derby ile askerliği bitirdik mach 3 alsanda askerlikte çok iyi saklaman koruman lazım ama asker kantininde sadece mach 3 satılıyorsa herkeste vardır belki yer değiştirme imkanı bulamaz tavsiyem blue 3 varsa onu kullanın 1 hafta sonra atılır kayıp olmaz |
Benzer içerikler
- çaykur çaycı yorum
- modanisa migros kodu
- pegasus doğum günü indirimi
- bim dijitsu televizyon yorumları
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X