Şimdi Ara

(Yanıyor) Epic Game Store Bahar indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
6.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yamayı yaptım oyunu bitirdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yama 2.7GB bir .forge dosyasıydı. Dlc ler Türkçe değildi. Yama Dlc'leri kapsamıyordu.
  • bedava oyunlarıda alıyorum arada fortnite da oynuyoruz ama epic sevmedi heralde bizi kupon seçebileceğim bir yer bile göremedim arayüzün biraz düzeltilmesi lazım
  • Kupon seçim ekranı ödeme ekranın geldiği yer hocam. Zaten direk kendisi kupon var ise düşürüyor fiyatı. Ben şimdi kuponu neye kullansam diye düşünüyorum. RDR 2 alacağım gibi ama bakalım...

(Yanıyor) Epic Game Store Bahar indirimi
  • 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt
    İndirdiğim yer burası Hocam Link Yama
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi 80 tl üstü oyun alırsak şak diye 60 tl kupon gelecek mi?
  • Rdr2 bende dusunuyorum ama turkce yamayi bekliyorum acaba turkce yama cikana kadar daha ucuza alabilirmiyizki kararsiz kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games indirimleri dijital oyun kampanyaları ana konusunuda zaten konuşulmaktaydı:
    https://forum.donanimhaber.com/steam-ve-tum-dijital-pc-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-12891

DH grubunda etkinlik hakkında bir metin hazırlamıştım:
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: Donanım Haber Topluluğu
    https://steamcommunity.com/groups/DHGrup/announcements/detail/2089048828945806168

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Watch Dogs 2'yi 32.7₺'den almıştım, üzüldüm şimdi

• miko_miko kullanıcısına yanıt
    "Yılbaşı Tatili İndirimi'nde alınan Epic Store kuponlarının kullanım süresinin 1 Mayıs 2020'de sona erdiğini ve 80₺ veya üzeri herhangi bir satın alma işleminde kullanılabileceğini unutma! Daha fazla bilgi için SSS makalemize BURADAN göz at."

Hesabınız kuponların dağıtıldığı yılbaşı indirimlerinden sonra açılmışsa hesabınıza kupon tanımlanmamıştır. Sadece bu etkinlikten önce hesap açmış eski üyeler -eğer daha önce harcamadılarsa- bu kupona sahiptir. >Şuradan kontrol edin<

• şu an kupon kazanamazsınız, kupon gelecek diye boşuna alışveriş yapmayın.
  • AC Odyssey geçen indirimde almamıştım ama bu sefer aldım pişman olmamak için. Bir de 50 TL civarına RDR 2 alabilsek tadından yenmez. Paylaşım için teşekkürler hocam
  • Hocam kod işi nasıl oluyor daha önce bir sürü ücretsiz oyun aldım tek bir 15₺ division 2 ücretli oyun aldım daha önce kodu nerden alıyoruz

• Far cry gold edition içinde far cry 3 de var mı? Baktım ben var gibi de yok gibi de anlayamadım

• Şöyle 5-6 tane bu kupondan verse Steam anında satarım.
    Steamin artık benim gözümde değeri 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 3 Nisan 2020; 18:30:2 >
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi benim hesabımda kupon yok ama 80 TL ye watch dogs 2 alsam o zaman hesabıma 60 TL lik kupon mu gelmiş olacak? Eğer böyle olursa o kuponu da 80 TL lik asssassin creed de kullanmayı düşünüyorum

• Bu kupon sadece bir kere mi kullanılabiliyordu?
  • Teşekkürler Odyssey aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 3 Nisan 2020; 23:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanjii

Assasin's Creed Odyssey görünce üzüldüm. Uplay'de %20 indirim kodu ile aldığım fiyatın yarısına satıyor adamlar. 29TL paraya A.C Odys oynamak... İndirim gibi indirim.
    Onunda nedeni güncel halinin kırılmış olması.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.