Şimdi Ara

YANIYOR İPHONE 12 PRO MAX 128 GB GÜMÜŞ TROY APPLE 15,954,40 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YANIYOR İPHONE 12 PRO MAX 128 GB GÜMÜŞ TROY APPLE 15,954,40 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt

Aynen, güneş yanığı olan kısmı boyandı diye değer kaybı yaşanıyor. Değişik bir bakış açısı YANIYOR İPHONE 12 PRO MAX 128 GB GÜMÜŞ TROY APPLE 15,954,40 TL 

• bunun fiyati nasil 15 civari oluyor. bu telefon amerikada 1100 dolar degil mi? 9 bin liralik urune 15 kusur vermek ne kadar sacma.

• John Denver kullanıcısına yanıt

Welcome to Turkey!! :)

• John Denver kullanıcısına yanıt

Cep Telefonuna Eklenen Vergiler

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV): %25

Katma Değer Vergisi (KDV): %18

TRT Bandrolü: %10

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kesintisi: %1

YANIYOR İPHONE 12 PRO MAX 128 GB GÜMÜŞ TROY APPLE 15,954,40 TL
  • Kafamda tek bir soru var.

15.000TL'yi bir telefona verebilen adamlar sıcak fırsatlar forumunda takılıyor mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanan fırsatmı benim ciğerimmi bilemedim

• karaelf7 kullanıcısına yanıt

Emin ol o 15 bin verenlerin yarısından çoğu senden benden cıbır hocam

Geçen lastikçi müşteriye gittim elemana 12 var patronda 5

• 2bin USD bile değil, fiyat güzel. Bu paraya 1 er tane oyun konsolu, televizyon, telefon, tablet ve laptop alacağını sanan arkadaşı uyandırın, ekran kartlı laptop fiyatı olmuş 8-10k. Kalanına da 55inç tüplü tv, playstation 2, vestel tablet alır, ohohhh suyundan da koy.

• Telefona 15 16 bin lira vermen için aylık maaşının 20k filan olması lazım,ama bizim memlekette adam asgari ucretle çalışıp krediyle alıyor.

• Yaniyor ytd :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen İÇİMİZ YANIYOR YANIYOR İPHONE 12 PRO MAX 128 GB GÜMÜŞ TROY APPLE 15,954,40 TL 

• bizim paramız değersizse konu sahibi ne yapsın, piyasaya göre sıcaksa sıcaktır.

• Lithium kullanıcısına yanıt

evet 2013 de yapabilirdin

• 300 tl indirim yanıyo olmuş
  • Warrior70 W kullanıcısına yanıt
    Yok şimdi de alınır. 2013'de olsa var ya iyice lükse kaçardım. Senin için yapıyorum.
    Amazon.uk veya Amazon.de'den xbox series s ortalama 3500 tl desek, pt'den ipad 8.nesil 32 gb 2800 TL, herhangi bir 4k Android smart tv 3000 tl, günlük işleri görecek i3 veya ryzen 3'lü ssd'li bir laptop 3500 tl, 2200 TL artıyor. 2000'e de Çin markalı Android telefonlardan alırsın. 200 TL'ye de gidip yemek yersin. Bu fiyatları üstün körü yazdım. Mesela Forumda sıfır xbox series s 3100-3200 e filan satılıyor. 200-300 oradan artar. Televizyona 3000 tl dedim ama 2500 e de var. Hatta 4k ya gerek yok dersen 2000 TL altına bile full HD bulursun. Laptopu sürekli sıcak fırsatlarda gördüğüm indirimlere göre yazdım. Daha ucuza da var. Hatta bunların hiçbirini almayıp bir tane her oyunu açacak masaüstü toplayıp üstüne de Android telefon alabilirsin. Ya da evin beyaz eşyalarını yenileyebilirsin vs. İşini bilirsen 15 bine şu zamanda bile bir ton şey alınır. Tabi bu fakir hesabı, parası olan verir 15 bini alır İPhone u...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• iPhone 6s çıktığında 1-2 aylık maaşımı anneme verip onun karttan almıştım 3500₺ o bile yapma etme ayıplar herkes, Sabancı'nın oğlu musun vs diye tantana ediyordu. Şimdi bu fiyatı görse kalbine iner kadının

• Bunu Hatta taksitle 20bine almak isteyen Bi sürü keriz çıkar

• Telefonun fiyatına kızmıyorum adamlar dünyadaki en iyi alet bu diyip veriyor hurda 10 kere ölmüş yeniden dirilmiş arabalara 30 bin tl istiyorlar 2 tane ip 12 etmez saçma sapsn eflasyon var ülkede

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.