< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YANIYOR İPHONE 12 PRO MAX 128 GB GÜMÜŞ TROY APPLE 15,954,40 TL
-
-
Baya yanıyor kardeşim aynen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene önce binilecek araba alınıyordu bu paraya hayaldi gerçek oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almayı düşünen için fiyat güzel ama yanıyor diyecek kadar ne indirim var anlayamadım ben :)
-
N11 de 222₺ kupon veriyor 15757 e geliyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür pahalı cihazları yetkili satıcıdan almak lazım. Sorun çıktığında iade edemiyorsunuz. N11'de ki satıcıların çoğu bu konuda sorunlu. Forumda da herkes biliyor zaten
Adaptor yok
Ikincisi bu kasa artik eskidi. Iphone 13 umarim degisik gelir. Bu parayi 60hz ekrana da vermek istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay arkadaş, paraya bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldım birtane teşekkürler
normal fıyatı zaten bu 10k olsa yanıyor derdım
-
Boyası atıyor
Bu kadar parayi bir telefona vermek, düşünemedim bile
O paraya 1 er tane oyun konsolu, televizyon, telefon, tablet ve laptop alırım. Üstüne de para arttırırım.
15-16 binlara fiyat vereceksem 200-300 indirimi dusunmem arkadas :) 15 bin laraya okuz aliriz okuz :)
16 bin ve yanıyor :) nere yanıyor acaba 😂
5900 tl gören zannedip hemen almaya çalışan ben 😀😀😀
quote:
Orijinalden alıntı: aksinaletinsan
Boyası atıyorDaha iyi işte, fabrika çıkış boyasıyla duruyor, boyatmadım dersiniz. Nedense araba piyasasında boyasız araçlar daha çok para ediyor bu ülkede.
-
yanıyorsun Fuat abiii
-
15 bin tl telefon. Vay amq
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
2 sene önce binilecek araba alınıyordu bu paraya hayaldi gerçek oldu
|
Baya yanıyor kardeşim aynen.
|
bizim paramız değersizse konu sahibi ne yapsın, piyasaya göre sıcaksa sıcaktır. |
Bu tür pahalı cihazları yetkili satıcıdan almak lazım. Sorun çıktığında iade edemiyorsunuz. N11'de ki satıcıların çoğu bu konuda sorunlu. Forumda da herkes biliyor zaten |
O paraya 1 er tane oyun konsolu, televizyon, telefon, tablet ve laptop alırım. Üstüne de para arttırırım.
|
2bin USD bile değil, fiyat güzel. Bu paraya 1 er tane oyun konsolu, televizyon, telefon, tablet ve laptop alacağını sanan arkadaşı uyandırın, ekran kartlı laptop fiyatı olmuş 8-10k. Kalanına da 55inç tüplü tv, playstation 2, vestel tablet alır, ohohhh suyundan da koy. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X