Şimdi Ara

Yanıyor!!! İphone 8 64 GB Demo 2549 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
12
Favori
28.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Teknoloji yoksunu 4.7'' sönük ekran, gün içinde yarı yolda bırakan batarya ve normal İphone 8 bile bu paraları hak etmezken, millet ne olduğu belli olmayan demo cihaz için 2500TL ödemeyi göze alıyor.

Ülkenin gidişatı hiç iyi değil.

Şu tarz tutumlardan vazgeçin artık. Kim neyi isterse onu tercih eder. Sokakta yürürken bi mercedes gördüğünde yada bmw şu arabaya bu verilir mi diğer markayı alabilirsin yada ismi çok duyulmayan ama kaliteli arabalar var diyebilir misiniz ? Neden? Çünkü adam bakmış beğenmiş almış. Şöyleki kaç nesildir iphone kullanırım ama canım eğer başka model almak isterse onu alırım giderim samsung’a bakarım. Dolayısıyla burda devreye giren konu seçimler. İnsanların seçimlerine saygı duyun diyeceğim fakat siz telefonu betimlerken küçümsemişsiniz. Ne kullanıyorsunuz özel yapım uzay mekiği mi ? Kullansanız ne olur insanların para verdiği şeyi neden küçümsüyorsunuz ? Birisi tavsiye konusu açarsa ona yazarsınız anca gidipte sıcak fırsat konusunda ortalığı karıştırmanız hoş değil. Ayrıca eleştiriyorsanız yermeyin açıklayın. Çöp gibi anlatmak yerine bilgilendirin haklıda haksız da olsanız şu markaların fanı olmanın saçmalığı kadar yermek/ezmek de saçma.

İyi forumlar.

// konu ile alakalı bölüme gelirsek

Ödeme yapalım mı yapmayalım mı ? Firma yapmayın demiş ama siz ne öneriyorsunuz forumdaşlar fikir almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi cesaret valla ne idiğü belirsiz cihaza 2500 vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 13 Ocak 2018; 18:15:48 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hacim yanlis anlama saygi duymak zorundasin. Bende seninle ayni sekilde dusunuyorum hakli oldugunu dusunuyorum su gelinen noktaya bende uzuluyorum. Ama Elestirebilirsin saygi duymazsan iste olay ords kopar,zaten kaybettigimiz nokta bu. Sen bugun boylesine basit bir konuda bile tartistigin kisiyle saygi duymadigin icin kanli bicakli olursun. Iste turkiyenin ozeti senin dusuncende olan kisiler. Dogru soyleyip saygi duymayanlar dinlemeyenler sadece konusanlar. O sebeple rica ediyorum insanlara saygi duyun,gorusu fikri neyse. Kendinizde mutlaka hata arayin benimde acaba yanlis oldugum nokta var mi diye. Ama bu sekilde rijit olursaniz hicbir zaman toplum olarak hosgorulu olamayiz istenilen noktaya ulasamayiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Teknoloji yoksunu 4.7'' sönük ekran, gün içinde yarı yolda bırakan batarya ve normal İphone 8 bile bu paraları hak etmezken, millet ne olduğu belli olmayan demo cihaz için 2500TL ödemeyi göze alıyor.

Ülkenin gidişatı hiç iyi değil.

Şu tarz tutumlardan vazgeçin artık. Kim neyi isterse onu tercih eder. Sokakta yürürken bi mercedes gördüğünde yada bmw şu arabaya bu verilir mi diğer markayı alabilirsin yada ismi çok duyulmayan ama kaliteli arabalar var diyebilir misiniz ? Neden? Çünkü adam bakmış beğenmiş almış. Şöyleki kaç nesildir iphone kullanırım ama canım eğer başka model almak isterse onu alırım giderim samsung’a bakarım. Dolayısıyla burda devreye giren konu seçimler. İnsanların seçimlerine saygı duyun diyeceğim fakat siz telefonu betimlerken küçümsemişsiniz. Ne kullanıyorsunuz özel yapım uzay mekiği mi ? Kullansanız ne olur insanların para verdiği şeyi neden küçümsüyorsunuz ? Birisi tavsiye konusu açarsa ona yazarsınız anca gidipte sıcak fırsat konusunda ortalığı karıştırmanız hoş değil. Ayrıca eleştiriyorsanız yermeyin açıklayın. Çöp gibi anlatmak yerine bilgilendirin haklıda haksız da olsanız şu markaların fanı olmanın saçmalığı kadar yermek/ezmek de saçma.

İyi forumlar.

// konu ile alakalı bölüme gelirsek

Ödeme yapalım mı yapmayalım mı ? Firma yapmayın demiş ama siz ne öneriyorsunuz forumdaşlar fikir almak istedim.

Türkiye'de telefon konusunda kimsenin tercihine saygı duymuyorum.

Sizin gibi insanlar yüzünden piyasa bu halde.

Apple Türkiye ve Samsung Türkiye kafa modellerde 1000TL'den fazla kâr marjı koyuyorlar adet başı.

''İphone 8 almazsam yaşayamam, İphone X almazsam yaşayamam'' tipte ki insanlara saygı duymuyorum tabi ki, onlar gidip yasal tefeci operatörlerin 3000TL'lik telefonu 5500TL'ye satmasına sevinip alacaklar, 3 ay sonra satıp yenisini alacaklar oldu? Saygı duyulacak insanlar değiller.

Sizin gibi derken ? Sen benim düşüncemi nerden biliyosun veya ne yaptığımı ? Bakın ben istediğimi alırım ve saygı duymak zorundasınız. Eleştirirsiniz ama biyerde saygısızlık yapılmaya gelirse konu orda özgürlük biter. Ben istediğim cihazı alacak biriyim. Yani canım isterse iphone alırım telefon değiştireceğim sırada. Ama canım isterse o an one plus gibi telefonları düşünürüm bu benim fikrim. Benim parasını verdiğim cihazın derdi size düşmez. Cihazı eleştirebilirsiniz ne yaptığımı değil. Ben fanlığa karşı olduğumu belirttim ki saçmalık. Parasını verdiğim cihazın neyini savunursun ama tamtersi şekilde eleştiriden ziyade saygısızlık diye bir şey söz konusu olamaz. Özgürlüğünüz bir başkasının özgürlüğüne girene kadardır unutmayın. Kimin hangi cihazı seçtiği kimseyi ilgilendirmez. Tüketim çılgınlığını eleştiriyosanız haklısınız ama o kadar dahası yok. Neyse daha fazla diyolağa girmeye gerek yok. Size iyi forumlar.

• Cevap alabilen var mi saticidan?

• quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

geçen sene traş makinesi buldum bir tane epttavmde fiyatı n11 ve diğer sitelerdekinden yarı yarıya idi. baktım paranız devlet güvencesinde cart curt kargo parasıda 2 lira standarttı dedim yapıştır. ertesi gün siteye girdim kargo takip numarası almak için sipariş iptal edilmiş. epttavm müşteri hizmetlerini aradım ankara merkez postanenin güvenliği açtı telefonu. sonra satıcının bilgilerini buldum telefon açtım hafif yollu bir abla yanlış girdik fiyatı iptal ettik diye gevşek gevşek konuşuyor bastım kalayı kapattım telefonu. epttavm müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum en son postaneden bir dayıyla muhabbet ettik :D aradan 20 gün geçti ben siparişide unuttum makineyide başka yerden aldım vs... telefon çalıyor 444 lü numara normalde açmam ama açtım, mıymıy uyuz bir erkek sesi " epttavmden arıyoruz site üzerinden şikayette bulunmuşsunuz konu nedir" diyince kayış koptu bende, ettiğim küfürleri buradan yazmamayım.

epttavm pişmanlıktır arkadaşlar muhatap yok karşınızda deli olursunuz boş yere

nolmuş , paranızı gasp mı etmişler nedir yani?

he paramı gasp ettiler 15 gün sonra zor aldım , sen niye rahatsız oldun şimdi hayırdır ?!?

• satıcı fiyatı doğru söylemiş ,epttavm. görevlisi yanlış girmiş sözüne inanan varsa internetten bir daha alım yapmasın
    satış sitelerine satıcılar ürün ve fiyatı girerler ,diğer türlü site hangi biriyle uğraşsın ?
    gg., n11.,eptt gibi yerler aracıdır ,hb. ,vatan ,teknosa gibi yerler ise direk kendisi satıcı olan yerlerdir
    satıcı olan yerler fiyatı ve tüm bilgileri kendileri girerler ama diğerlerinde satıcı bilgileri giriyor

gerçi hb. gibi sitelerde dahi firmalar fiyat ve bilgileri kendileri giriyor ama hb. satıcı konumunda olduğundan ,sorumluluk da onlara ait oluyor
  • Demo cihaz iyi güzel de yarın bir BTK sıkıntısı çıktığında muhattap kim olacak orası belirsiz. Bu cihazlar satılmak için üretilmiyor, sergilenmek için üretiliyor. Bu sebeple yarın IMEI numarası klonlansa, kayıt dışı kalsa elinizdeki telefonu Türkiye sınırları içerisinde kullanmanız nerdeyse inkansız. Kimi arasanız bu cihaz sizin elinizde olmaması, satılmaması lazımdı derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Demo cihaz iyi güzel de yarın bir BTK sıkıntısı çıktığında muhattap kim olacak orası belirsiz. Bu cihazlar satılmak için üretilmiyor, sergilenmek için üretiliyor. Bu sebeple yarın IMEI numarası klonlansa, kayıt dışı kalsa elinizdeki telefonu Türkiye sınırları içerisinde kullanmanız nerdeyse inkansız. Kimi arasanız bu cihaz sizin elinizde olmaması, satılmaması lazımdı derler.

Klonlama olursa fatura varsa mağdur olmazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arada ince cizgi yokki. Saygi duymuyorsan zaten hosgorulu olmadigin anlamina gelir hocam. Bu kadar basit. Saygi duymamak zaten saygisizligi getirir. Kelime oyunu yapmaya gerek yok. Bu dusunceler yuzunden hergun trafikte orda burda insanlar birbirine giriyor. Ben size iyi dileklerimi ilettim tercih sizin.

• NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam.

Bakalim akibeti ne olacak. Yollarlarsa iyidir. Aksi halde Tuketici hakem heyetine gideriz

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Tesekkurler hocam.

Bakalim akibeti ne olacak. Yollarlarsa iyidir. Aksi halde Tuketici hakem heyetine gideriz

Yollamazlarsa ne yapmamiz lazm tuketici haklarina para veriliyormu sikayet icin?

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam internetten basvurabiliyorsunuz.

Ben n11 de karrimor bot aldim gondermediler basvurdum. Mont aldim yollamadilar basvurdum.

Bakalim bunda ne olacak :)))

• quote:

Ben n11 de karrimor bot aldim gondermediler basvurdum. Mont aldim yollamadilar basvurdum.

Hocam önceki basvurularınız sonuclandı mı?

• quote:

Hocam internetten nerden oluyor? Surec ne kadar surer? Ayrica 2549 odedik kredi kartiyla ekstre gelince odicez demi? Bu surec uzarsa paramiz gitmesin?

Demo iPhone 7 ve 8 de sadece kulaklık ve dönüştürücü çıkmıyor demo mod versiyon ile de gelmiyor garanti fatura tarihinden itibaren 2sene geçerli telefon ile destek alırsanız değişimde yapıyorlardı .Ayrıca demo iPhone 7 128 jetblack cihazların belirgin olarak ekranları daha parlaktı.Bayi Telefoncular 10-20 tane demo cihazı hepsiburada gittigidiyor vb sitelerde almak için yarışıyordu. Apple güvenlik açısından tartışmasız. android telefonlar nfc vb nedeniyle 2. Telefon olarak kullanılabilir.israil cellebrite firması olmasa iPhonelardaki veriler 2-3 sene eski versiyonlarını bile kıran Yok.15temmuz hain darbecilerinin iPad ve iPhone şifreleri kurulması için cellebrite firmasından yazılım alınacaktı sonuçlandı mı bilmiyorum

FBI ve Apple kavgası Benzer haber çok 2-3 senedir kavga hukuk aşamasında dursada arka planda sürülüyor

https://t.co/ufOEeX3hvN

• Arkadaslar havale ile yapilan alisveriste satici iptal ederse surec nasil isliyo?

biz havaleyi ptt nin hesabina yapiyoruz sanirim iptal durumunda hemen hesabima geri yatiyomu yoksa sikintili bi surecmi ugrastiriyolarmi bizi

Bu arada yeni gelisme varmi urunler gonderilcekmi iptalmi olcak bir sekilde iletisime gecebilen varmi en son bir arkadas saticinin gondermiycegini soyledigini yazmisti

• eyavrucu E kullanıcısına yanıt
    Sizde inanıyorsunuz fbi şifreyi kıramadı diye Bunların hepsi göz boyama ve reklam. Apple, Abd'de en çok vergi veren şirket olduğu için hükümet ile danışıklı dövüşüyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

geçen sene traş makinesi buldum bir tane epttavmde fiyatı n11 ve diğer sitelerdekinden yarı yarıya idi. baktım paranız devlet güvencesinde cart curt kargo parasıda 2 lira standarttı dedim yapıştır. ertesi gün siteye girdim kargo takip numarası almak için sipariş iptal edilmiş. epttavm müşteri hizmetlerini aradım ankara merkez postanenin güvenliği açtı telefonu. sonra satıcının bilgilerini buldum telefon açtım hafif yollu bir abla yanlış girdik fiyatı iptal ettik diye gevşek gevşek konuşuyor bastım kalayı kapattım telefonu. epttavm müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum en son postaneden bir dayıyla muhabbet ettik :D aradan 20 gün geçti ben siparişide unuttum makineyide başka yerden aldım vs... telefon çalıyor 444 lü numara normalde açmam ama açtım, mıymıy uyuz bir erkek sesi " epttavmden arıyoruz site üzerinden şikayette bulunmuşsunuz konu nedir" diyince kayış koptu bende, ettiğim küfürleri buradan yazmamayım.

epttavm pişmanlıktır arkadaşlar muhatap yok karşınızda deli olursunuz boş yere

nolmuş , paranızı gasp mı etmişler nedir yani?

he paramı gasp ettiler 15 gün sonra zor aldım , sen niye rahatsız oldun şimdi hayırdır ?!?

Yok ona buna telefonda sövdüm demişsin de altı üstü siparişin iptal olmuş ki yanlış girilmiş bir sipariş.Bu kadar ölücülüğe gerek Yok bence

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    Çoluk çocukla muhatap olmam FBI kıramıyor o kesin bu nedenle Celllebrite firmasına milyon milyon dolar veriyor.

Mahkemelikte oldular 3-4 yıldır mahkemeler ile başlayan hatta üst mahkeme Apple’ı haklı bulmasa FBI’ın Apple operasyon yapacağı bilinen bir kavgaydı.En iyi istihbarat açık istihbarattır

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160301_apple_fbi_brooklyn_davasi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.