Şimdi Ara

Yanıyor!!! İphone 8 64 GB Demo 2549 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
12
Favori
28.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakalım neler olacak.

İptal olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

quote:

geçen sene traş makinesi buldum bir tane epttavmde fiyatı n11 ve diğer sitelerdekinden yarı yarıya idi. baktım paranız devlet güvencesinde cart curt kargo parasıda 2 lira standarttı dedim yapıştır. ertesi gün siteye girdim kargo takip numarası almak için sipariş iptal edilmiş. epttavm müşteri hizmetlerini aradım ankara merkez postanenin güvenliği açtı telefonu. sonra satıcının bilgilerini buldum telefon açtım hafif yollu bir abla yanlış girdik fiyatı iptal ettik diye gevşek gevşek konuşuyor bastım kalayı kapattım telefonu. epttavm müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum en son postaneden bir dayıyla muhabbet ettik :D aradan 20 gün geçti ben siparişide unuttum makineyide başka yerden aldım vs... telefon çalıyor 444 lü numara normalde açmam ama açtım, mıymıy uyuz bir erkek sesi " epttavmden arıyoruz site üzerinden şikayette bulunmuşsunuz konu nedir" diyince kayış koptu bende, ettiğim küfürleri buradan yazmamayım.

epttavm pişmanlıktır arkadaşlar muhatap yok karşınızda deli olursunuz boş yere

nolmuş , paranızı gasp mı etmişler nedir yani?

he paramı gasp ettiler 15 gün sonra zor aldım , sen niye rahatsız oldun şimdi hayırdır ?!?

Yok ona buna telefonda sövdüm demişsin de altı üstü siparişin iptal olmuş ki yanlış girilmiş bir sipariş.Bu kadar ölücülüğe gerek Yok bence

Senin için zaman değersiz olabilir ama bazı insanlar için zaman paradan önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

quote:

quote:

quote:

geçen sene traş makinesi buldum bir tane epttavmde fiyatı n11 ve diğer sitelerdekinden yarı yarıya idi. baktım paranız devlet güvencesinde cart curt kargo parasıda 2 lira standarttı dedim yapıştır. ertesi gün siteye girdim kargo takip numarası almak için sipariş iptal edilmiş. epttavm müşteri hizmetlerini aradım ankara merkez postanenin güvenliği açtı telefonu. sonra satıcının bilgilerini buldum telefon açtım hafif yollu bir abla yanlış girdik fiyatı iptal ettik diye gevşek gevşek konuşuyor bastım kalayı kapattım telefonu. epttavm müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum en son postaneden bir dayıyla muhabbet ettik :D aradan 20 gün geçti ben siparişide unuttum makineyide başka yerden aldım vs... telefon çalıyor 444 lü numara normalde açmam ama açtım, mıymıy uyuz bir erkek sesi " epttavmden arıyoruz site üzerinden şikayette bulunmuşsunuz konu nedir" diyince kayış koptu bende, ettiğim küfürleri buradan yazmamayım.

epttavm pişmanlıktır arkadaşlar muhatap yok karşınızda deli olursunuz boş yere

nolmuş , paranızı gasp mı etmişler nedir yani?

he paramı gasp ettiler 15 gün sonra zor aldım , sen niye rahatsız oldun şimdi hayırdır ?!?

Yok ona buna telefonda sövdüm demişsin de altı üstü siparişin iptal olmuş ki yanlış girilmiş bir sipariş.Bu kadar ölücülüğe gerek Yok bence

Senin için zaman değersiz olabilir ama bazı insanlar için zaman paradan önemli.

ya ne zamanı birader adam fırsatçılık yapmış elinde patlayınca da ağlıyor.

• ne yapalım arkadaşlar parayı gönderelim mi
  • İptal yaşayan oldu mu? PTT'ye mail attım en kısa sürede PTT kargo ile gönderilecektir diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

ne yapalım arkadaşlar parayı gönderelim mi

Ayni kararsizligi bende yasiyorum napsak gondersekmi? acaba kartla alanlarin siparisleri onaylandimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon la aradım, bugün iptal olacak dedi.bugün iptal olmazsa yarın havaleyi yapar thh ye giderim.

• Ben kartla aldım henüz iptal olmadı bekliyoruz

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Kimi aradiniz hocam saticiyimi

Teli nerden buldunuz ozelden verirmisiniz bende aramak istiyorum

• 0212 514 95 25
    TEKSES İLETİŞİM
  • Tekses iletişim sayfasından Nağmeler. .

Biz bu işi biliyoruz...
    10
    Yıllık Tecrübe
    40
    Çalışan
    81
    İle Dağıtım
    4000
    Bayi

%
    100
    müşteri
    memnuniyeti

TEKSES İLETİŞİM İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Adres:Kocatepe Mah. Yağ İskelesi Cad. Mega Center
    C26 Blok Kat:2 Bayrampaşa / İstanbul
    Telefon:0 (212) 527 64 65 (Pbx)
    Faks:0 (212) 514 95 24
    E-posta:info@teksesiletisim.net
    WhatsApp:0 (554) 575 52 73

• madem şirket bu kadar büyük firma ise sattıgı telefonlarıda göndermek zorunda kalacaktır cünkü 50 kişi sipariş vermiş olsa bu teslimatların iptali firmayı şikayetler vs epttavm üyeliği gibi konularda zora sokacaktır
  • Belki kredi kartiyla alinanlari yollayip havaleleri yollamicak

• Cumartesi yaptığım havale az evvel onaylandı ve hazırlık aşamasına geçti.

Bakalım bugün iptal olacak mi? Tekrar e ptt ye mail atıp ekran görüntüsünü eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizlik007

madem şirket bu kadar büyük firma ise sattıgı telefonlarıda göndermek zorunda kalacaktır cünkü 50 kişi sipariş vermiş olsa bu teslimatların iptali firmayı şikayetler vs epttavm üyeliği gibi konularda zora sokacaktır

Ben de tam tersini düşünüyorum hocam, büyük olduğu için bunu karşılamaz:) Fakir insanla zengin insan gibi düşünüyorum. Fakir herşeyi yapar, zengin tam tersi.. :)
    Şikayetler illa ki olacaktır ama o kesin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizlik007

madem şirket bu kadar büyük firma ise sattıgı telefonlarıda göndermek zorunda kalacaktır cünkü 50 kişi sipariş vermiş olsa bu teslimatların iptali firmayı şikayetler vs epttavm üyeliği gibi konularda zora sokacaktır

Zaten sitede az ilanlari var.

• Bu kadar kişinin thh başvurusu ile ugrasamazlar göndermeyi tercih edeceklerdir

• Az önce firma ile görüştüm.Fiyat yanlış girildiği için gönderim yapılmayacakmış.Yani siparişler iptal edilecekmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edildiği an başlayalım bence şikayetlere
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi?goURL

Ayrıca sözleşmeyi kaydedin bilgisayarlarına/cihazlarınıza:)
  • Ben kredi kartiyla almistim mesaj geldi hesap kesildi oducekmiyiz bunu? İade olunca sonrami?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.