Şimdi Ara

YANIYORR LOGİTECH G102 GAMİNG MOUSE 449TL KARGO BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech 910-005823 G102 Lightsync Black 8000Dpı 6 Tuş Optik RGB Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - idefix
    https://www.idefix.com/logitech-910-005823-g102-lightsync-black-8000dpi-6-tus-optik-rgb-siyah-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-p-503284?vendorId=4391&ref=akakce&v=1.94.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yılı biraz geçti bu mouseu kullanıyorum. Tekerleği bozuldu. Yakın zamanda garantisi bittiği için de garantiye gönderemedim. Soldaki tuşları makro olarak aşağı yukarı scroll olarak ayarladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pek yanmıyor.

N11'de 600 TL. Kupon ile 500 olur. Nays ile 50 TL iade gelir, 450 olur.

Yani bu fiyata alabilir her sıcak fırsatçı.

• mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Hayat pay ugulaması ara ara 100 lira idefix kupon veriyor.
    349 liraya gelir idefixteki.

Paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 4 Aralık 2024; 16:51:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kutusu açılmamış pckolik faturalı 1

Corsair harpoon pro rgb mouse 2 yıl garanti satıyorum yeri değil ama almak isteyen olursa 400tl ye vericem iletişime geçin

• bende de aynı mouse var 2 yıldır kullanıyorum. scroll tekerleği zor kayıyordu dedim ya herro ya merro 3 vida ile açılıyor. scrollun olduğu yer zamanla kirlenmişti bir de izopropil alkol ile temizledim. düzgünce çalışmaya başladı

Nays alt limiti 1000 TL oldu hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kronik 3 5 ay sonra çift tıklama sorunu olan fare değil mi? Tek avantajı makrosu diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • in watermelon sugar İ kullanıcısına yanıt

Logitech ghub da script destekliyor muydu yoksa basic makrolar mi sadece (eski versiyonlarda varmış bu özellik kaldırmışlar)?

Ayrica hasar belli türden ise bir kürdan ile tamir etmeyi deneyebilirsiniz, bir kaç ay daha götürüyor.

youtube
    The axle is cheap plastic and just broke off over a few months. Had to open it and replace it with a toothpick, now it works fine, or maybe better than ever...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=g1q84NCMsb0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 5 Aralık 2024; 3:41:57 >
  • logitech in çoğu oyun faresi kronik sorunlu.kaç tane kenara ayırdım.

• Başlığı açan arkadaşa lafım yok fiyatı piyasaya göre gerçekten uygun olabilir ama ben de G102 ile aynı olan sadece adı farklı olan G203 modelini almıştım lanet olsun aldığım güne.

Bir de bunların vidalarını öyle biçimsiz yerlere koyuyorlar ki kendin tamir etmek istesen bir daha farenin altındaki yapışkanlar asla eskisi gibi olmuyor ve bir kere söküp taktıktan sonra ondan artık fare mouse pad üzerinde güzel kaymamaya başlıyor.

• tekerleğin hareketini makro olarak ekledim biraz zor da olsa

Hocam bu tip konularda sürekli bu yorumları görüyorum. Bu kuponlar kişiye özel mi yoksa herkesin kullanabileceği bir kupon mu?

• Bu bir logitech firmasına sitem yazısıdır.

kronik sağ tık bozuk logitech, Bu firma tüm ürünlerinde planlı eskitme uyguluyor. tıklardan 1-2sine kalitesiz malzeme kullanıyorlar. Nerde o eski toplu 5-6 sene giden a4techler!!!

garantisi biter bitmez 2.yıl sonunda tıklamaları yada tekerleği yüzde 100 bozulur at çöpe al yenisini. laptopa da almıştık kablosuz olanlardan onlarda bozuldu. 10 senede 2 laptopa, 3 tane de pc ye aldık. 6 senede 2 logitech mouse değiştirdikten sonra anlayabildim ama geç oldu. işin garibi 2 seneyi geçtikten sonra bozuldular hep.

• Kullanılan switchin tık ömrü ile alakalı hocam. Bende 7-8 ay kadar dayanıyor mesela giriş seviyesi logitech (g300s) bir adet alarak 24-32 ay arası bir kullanım yakalıyorum. 2 kez çift tık basarsa direk garantiye gönderiyorum max 10 gün içinde yenisi elimde oluyor. Razer atheriste denedim mesela onun switichi 13-14 ay kadar dayandı.

• Bunu alacağına Xiaomi Wireless Mouse 3 - Xiaomi Türkiye al %10 indirim koduyla 620ye geliyor. Hem kablosuz hem çok hafif 57gram. Hem sessiz switch var kafa şişirmiyor mis gibi.

• 1 kuruşu dahi hak etmeyen mouse aldıktan kısa bir süre sonra scroll problemi yaşadım ve bir çok kişide aynı problemi yaşamış.

• Scroll problemini şu an yaşıyorum. Garanti bitmişti, 1 hafta önce logitech'e yazdım web sitesinden değişim sundular. Şu an gümrükten çıkmış paket.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.