Arkadaşlar sevdiğim bir bayan arkadaşım beni yanlış anladı daha doğrusu ben yanlış bir kelime kullandım ve zaten buluttan nem kapan bir yapısı vardı. Şimdi kendimi ifade etmeye çalışsamda tetiği ateşledim kurşun namludan çıktı napamalıyım. Ona Yalancı dedim halbuki aslında bazı bilmemi istemediği şeyler vardı bunu daha önce de söylemiştim kendisine ama bu sefer kelime olarak yalancı kelimesini kullandım. Yardım edin lütfen kendiimi şu anda çok yalnız hissediyorum.
Up ya Uppp
eskiden olsa herkes yardım ederdi.. anlaşılan kendimiz çözcez bu işi..
nefret ediyorum bu kadınların buluttan nem kapma olayına.bırak ne hali varsa görsün kardeş üstüne gitme çünkü sen üsteledikçe o dahada şımarır.hiç uğraşma eğer gerçekten kızmışsa gelmez ama yapmacık,sırf birilerine küsmek için yapıyorsa tekrar yanına gelir.sen gidersen sorun olur benden demesi.bekle hiç uğraşma.
Yani bilemiyorum. Kadın milleti anlaşılması çok zor ve karmaşık yaratıklar senin söylediğin tam bir kumar olur. Gerçi çok üstlerine düşersen kaçıyorlar hiç düşmezsen kaçıyorlar kantarın topuzunu çok iyi ayarlamak lazım.
hiç düşmezsen ve eğer bu bayan arkadaşın seninle alakası yoksa kaçar ama sana değer veriyorsa sorun olmaz geri döner ama üstüne düşersen kesin kaçar imkanı yok.kadınları anlamak basittir aslında.dikkat ettiysen kadınlar kendilerini hor gören erkeklere bayılırlar biterler ama hep ideal erkek dediğin böyle olmalı dedikleri erkeklere yapmadıklarını bırakmazlar.
Evet haklı olabilirsin... ama bu hatunun öyle bir zamanında karşısına çıktım ki.. yani çok hassas bir döneminde..bu nedenle destek olmalıyım gibime geliyor içimdeki ses böyle diyor. Ha dediklerinin altına imzamı atıyorum geneler olarak evet haklısın kadınlar aynen böyledir. :)
hiç düşmezsen ve eğer bu bayan arkadaşın seninle alakası yoksa kaçar ama sana değer veriyorsa sorun olmaz geri döner ama üstüne düşersen kesin kaçar imkanı yok.kadınları anlamak basittir aslında.dikkat ettiysen kadınlar kendilerini hor gören erkeklere bayılırlar biterler ama hep ideal erkek dediğin böyle olmalı dedikleri erkeklere yapmadıklarını bırakmazlar.
Yorum için ayakta alkışlıyorum seni
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
quote:
Orijinalden alıntı: :::biohazard:::
Yorum için ayakta alkışlıyorum seni
sağolun hocam.ama kadınlarla ilgili konular biraz kılavuz istemeyen köy durumunda.farklı bir senaryo görmedim şu ana kadar.onları bırakacaksınız ve uzun süre afra tafra içinde olacaklar.ama zamanla onlarda erkeklerin değiştiklerinin farkına varacaklar ve bu sefer onlar mücadele etmeye başlayacaklar.ama ülkemizdeki erkekler malesef bu kafa yapısında değiller.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme