Şimdi Ara

Yanlış Hesaba Para Yatırdım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlışlıkla maliyenin hesabına 1.000 TL para yatırdım. Bunu geri almam mümkün mü? Nasıl geri alabilirim? Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum...

• Bankayı araman lazım
  • Bankaya git gerekeni yaparlar.Ben başkasının hesabına 6000 tlden fazla para gönderdim de geri verdiler.Sizin ki şahısta değil devlet organı olduğu için işlem daha kolay olur..
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim fakat belirtmeyi unutmuşum heyecandan. Maliyenin hesabına parayı yatırdım ... Maliye'den bu parayı nasıl alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpenguenxx

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim fakat belirtmeyi unutmuşum heyecandan. Maliyenin hesabına parayı yatırdım ... Maliye'den bu parayı nasıl alabilirim ?

Maliyeye bi borcunuz felan varsa onu ordan düşerler eger yoksa sorun olmaz banka iade eder parayı.
  • benim hatam yüzünden şube kodunu yanlış söyledim oda ismi kontrol etmeden hesaba parayı yatırmış elindeki dekont ile en yakın şubeye gidip durumu izah etmiş ama gel görki vatandaşın ıslak imzalı beyanı ve hatayı yapanın karşısında her türlü teminatı durumu düzeltmiyor karşı taraf arandı oda durumu kabül ediyor konuşmalar kayıt altına alındığı halde karşı tarafın köyden şehire inip durumu düzeltmeden ödeme yapılamaz deniyor akbank dışında tüm bankalarda uygulama aynımıdır acaba
  • Bankaya ara veya direk git, iade alırsın paranı sıkıntı yapma
  • malesef banka araya girmiyor tamamıyla hesap sahibinin insafına kalmış bir durum bankanın yaptığı şifahi olarak telefon ile hesap sahibine durumu anlatmak

bankacı arkadaşlarla konu hakkında detaylı olarak görüştük hesap sahibinin önümüzdeki hafta şehire inip bankaya emir verecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.