Vista home premium 64 bit kullanıyordum biyerden vista ultimate 64 bit indirdim kurdum fakat oda home premium cıktı simdi 2 tane vista kurulu harddiskte herşey birbirine girdi windows.old klasörünü kopyalamaya çalıştım fakat oda olmadı hata verdi komut isteminden kopyalamaya çalıştım oda olmadı yeni vistayı nasıl kaldırabilirim eskisinde geri yükleme noktası oluşturmuştum ama yeni kurulan vista onu gormuyor hatta butun ayarlarım gitti içinden cıkılamaz bir durum yardım edebilecek olana minnettar kalırım.eski vistayı nasıl kullanırım
komple format at\ :s
quote:
Orjinalden alıntı: inspiretr
komple format at\ :s
Allah razı olsun
:s baska turlu olmaz ben bi ara lunix we xp krdum ole olmustu aynen hepsi birbirine girdi tek care format
dostum formatla yoq atmam diyorsan msconfig'den win boot.ini dosyasındaki ikinci windows boot satırını sil
quote:
Orjinalden alıntı: aslankarakoc
dostum formatla yoq atmam diyorsan msconfig'den win boot.ini dosyasındaki ikinci windows boot satırını sil
ok geç oldu birader attım formatı kimse yazmayınca yapıcak başka bişey kalmadı ama genede saol bidaha ole bi aptallık yaparsam senin formulude denerim.64 ultimate linki diye home premium veren arkadaşı baya bi andım ama kulagı cınlamıstır:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme