benim bilgisayarım windows xpdi sonrasında dosyalarımı yedekleyip windows 7ye yükseltmek istedim ama istediğim gibi olmadı windows xp silinmemiş ve iki işletim sistemi olmuş başlangıçta seçip giriyorum yalnız sorun şu ki
windows 7 ye sorunsuz girerken xpye giremiyorum ve xpnin içinde benim için önemli dosyalar var bu dosyaları nasıl oradan alabilirim xp açılmıyor windows 7 aktarım yolu var mı veya w7den onlara erişmek gibi bir şansım çünkü hepsi duruyor içinde dolu yani lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
windows xpyi açmak istediğimde verdiği hata
(Windows)\System32\Hal.dll eksik birinci hata buydu bende gittim w7 kaldırdım belki düzelir diye sonra hata bu oldu
Windows XP'yi başlatmak istediğinizde aşağıdaki hata iletilerinden birini alabilirsiniz: Bir bilgisayar diski donanım yapılandırması sorunu nedeniyle Windows başlatılamadı.
Seçili önyükleme disketinden okunamadı. Önyükleme yolunu ve disk donanımını gözden geçirin.
Böyle birşeydi ikinci hata
Lütfen yardım edin dosyalar işim ile ilgiliydi ondan yardıma muhtaç bir durumdayım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
önce bir flash disk bul içine minixp yada linux un ubuntu yada pardus serisinden live versiyonunu yükle ve bilgisayarı bunlardan biri ile bot ederek aç sonra sana gerekli olan dosyaları al ve formatı bas ben bilgisayarda harddisk bile olmadan linux cd si ile açıp internete girip sörf bile yapıyorum birtane bulundur tavsiyemdir
siz beni anlamadınız ki yada ben anlamadım o hardiskin bir bölümünde windows xp kurulu durumda ve orada benim dosyalarım anlatabildim mi ama açılmıyor ve bu hatayı veriyor
Windows XP'yi başlatmak istediğinizde aşağıdaki hata iletilerinden birini alabilirsiniz: Bir bilgisayar diski donanım yapılandırması sorunu nedeniyle Windows başlatılamadı.
Seçili önyükleme disketinden okunamadı. Önyükleme yolunu ve disk donanımını gözden geçirin.
:( sanırım okumadan yazdınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme