Şimdi Ara

Yanlışlıkla D: diskinin silinmesi! Acil Yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar rutin xp kurulumlarımdan birini yaparken nasıl oldu anlayamadım C: yerine D: yi sildim. Şimdi D: bölümü silinik fakat hiç ellemedin yani "ayrılmadı". Öylece duruyor. Nasıl geri hamle yapabilirim veya nasıl başka bilgisayardan programla geri getirebilirim. Bu arada ayrılmadığından bölüm başka diskte görünmüyor.. Yani ne yapılması lazım bu durumda?

• Easy recovery diye bir program vardı onunla giden bilgileri geri getirebilirsin. program görmez ise diski, hızlı format atıp getirebilirsin.
    Aman diske veri yükleme hiç, yoksa eski bilgileri geri getirme ihtimali azalır.
  • merhaba. öncelikle diske hızlı format diyip harici bir disk yada boyutu yüksek flash disk takarmısın. filescavenger isimli programı öneriyorum ben, farklı diske kurtarma işi daha başarılı oluyor. 'filescavenger'in geri getirmesi çok başarılı. iyi geceler mutlu yıllar
  • zurnanın zırt dediği yerdesin üzerine herhangi bişey yazma full recovery my files ile yada yukardaki programla comple format recovery seç taraması uzun sürer bazı dosyaları geri getiremesende büyük oranda kurtarırsın....
  • Dostlar, başka bir hdd ile silinen hdd i görmeye çalıştım fakat c: çıkıyor (silmem gereken bölüm) ama başka bir disk görünmüyor. Çünkü sildiğim kısmı "oluşturmadım". Şimdi arkadaşın dediği gibi hızlı biçimlendirme yaparak başka disk üzerinden bölümü görmesini sağladıktan sonramı üzerinde çalışayım yoksa hiç biçimlendirmeden bir işlem yapabilir miyim Msdos tan falan.. Cevaplarınızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım, bu yüzden adımı sağlam atmam lazım.
  • RAW recover biçimlenmeden de yapılabiliyor sanırım bir bilgim yok açıkçası, denemedim hiç. Program görürse biçimlendirme, görmezse biçimlendir.
    Benim tavsiyem ve akadaşların tavsiyesi sildiğin bölümü oluşturup HIZLI FORMATladıktan sonra recover programıyla verilerini kurtarman.
  • programı internette bulamadım crack dosyasıyla. Diğer şekilde tam kapasite çalışmıyor, bildiğiniz başka bir program (ama kaliteli) var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.