Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanwen ile verilen kargom takip ettigimde ptt ye düşmüş Origin, Item Is Ready for Ship yaziyor. Gemiyle mi geliyor bu. Kac gune elime gecer acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salgın nedeniyle kargoların gelmesinde sorun var mı? Buna göre yeni sipariş vericem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PR069300384YP takip kodum var. Yanwen sitesinde çevirince RH121872757TR kodunu bana veriyor. PTT'nin sitesinde her iki kodu da denedim, barkod hatalı diyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
  • 10021997 kullanıcısına yanıt
    Birkac gune sisteme girince bilgiler cikar. Biraz bekleyin.

• karadvt K kullanıcısına yanıt
    Bunları China post takipli ile gönderim yazıyordu fakat onla göndermemiş ondan sorayım dedim. Takipli mi yani, bu tr'li kod ile ptt sitesinde gözükecek o zaman. Bu arada teşekkürler.
  • 10021997 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bazen ucuz olunca uyaniklik yapiyorlar ama yaptiklari da yanlış tabi. Sirf bu yuzden para iadesi istiyor bazi alicilar ama bu saticilar akillanmiyor.

Takipli sizin kargo da ptt de görünecektir.

•  YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
    Tam 2 haftada Malatya'ya geldi. Süre olarak baya iyi.
  • kulaklık aldım bir tane çinden çıkana kadar sorun yoktu ama yeni atadıkları takip numarası azerbaycan firmasına ait ve artık yeni verilen kodla takip edemiyorum noldu şimdi benim kulaklık unutmam mı lazım yoksa normal bir olay mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mackali6161

Yanwen ile verilen kargom takip ettigimde ptt ye düşmüş Origin, Item Is Ready for Ship yaziyor. Gemiyle mi geliyor bu. Kac gune elime gecer acaba?
    Buradaki ship taşınma anlamında hocam.

Ürün taşınmaya hazır diyor

• Selamlar, bir siparişimdeki yanwen numarasını cainiao hariç yw56 ve Track17 takipte göremiyorum. Yw56 sitesinden göremeyince
    Ptt takip kodunuda öğrenemiyorum. Böyle bir olay başına gelen oldumu ? Başka bir siparişimde ise sıkıntı yok.

Takip No : PR072774637YP
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
  • special yanwen ama 7 gün oldu hala gelmedi.
  • Corona yüzünden Çin-Türkiye arasında tüm kargo uçuşları da durmuş. Bu nedenle benim siparişin zamanında gelmesi mümkün görünmüyor.
    İlk kez sipariş verdim oysa ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Corona yüzünden Çin-Türkiye arasında tüm kargo uçuşları da durmuş. Bu nedenle benim siparişin zamanında gelmesi mümkün görünmüyor.
    İlk kez sipariş verdim oysa ki.
    Uçağa binmiş şimdi yolda gümrükte oyalanmazsa çabuk gelir.
  • EMS E-PACKET seçmiştim. Satıcı yanwen ile göndermiş. Nasıl siparişi iptal edebilirim.
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Kargo geldimi bende Aynı durumdayım Azerbaycan kod var Tr de takip edemiyorum...

• unlamed U kullanıcısına yanıt
    geldi hocam
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    20 nisanda ülkeye girdi görünüyor yanwen kargo az kodlu PTT ye gittim takipsiz kargo diye bir kargo şekli yok diyor AZ kodu nu PTT de görebiliyor muydunuz Siz

• unlamed U kullanıcısına yanıt
    takipsiz kargoydu benimki zaten istesemde göremezdim çinden sonra azerbeycana gidince takip koduyla takip edememeye başlayınca ümidi kesip bir dahada takip etmedim
  • Yanwen in ne sıklıkla ülkemize kargo nakliyesi yaptığını görebileceğimiz bir yer biliyor musunuz? Nisan sonunda sevk olmuş ürünü olan var mı arkdaşlar
  • 18.03.2020 de china registered post ile gönderilen gönderim bile çinden çıkamadı. Yanwen in gelmesi mucize olur herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.