|
Yapa bölgesinde türktelekom müdahalesi (2. sayfa)
-
-
Malesef ki internetim gelmedi müşteri hizmetleri ile görüştüm saha ekibi gelicekmiş
ona da tamam dedim ama en erken (çarşamba ) gelebilirlermiş
yani en az 5 gün daha internetim yok
-
Merhaba, yoğunluk olduğu için sanırım çarşamba gününe verdiler ama daha öncesinde ayarlayabilirlerse gelirler. -
inşallah daha erken gelirler
-
Muhtemelen kullanıcı adı ve şifreniz değişecek bu yüzden internete erişemiyorsunuz
-
Bir ihtimal sıkıntı modem dedir diye yedek modem den denedim
hat değerleri yine görünüyor ama erişim yok
-
böyle bir durum varsa bunu turknet in bilmesi gerekir
bir ihtimal destek kaydına bu konudan bahsettim teşekkürler
-
Arkadaşlarıma tekrar durumunuzu ilettim. Teşekkür ederim. -
Hayırlısı hocam
-
En kısa sürede sonuçlanır umarım.
-
DSL sinyali geliyorsa saha da yapılacak bir mudahele yoktur
turknet aboneliği vae ye geçirecek
saha dolabının köşesinde hua mı alu mu yazıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan işdeyim bakamıyorum destek kaydında fiziksel müdahale yapılması gerekiyormuş cumartesi günü (Çarşamba ) gününe randevu verdiler bir hafta oldu umarım yarın gelmemezlik yapmazlar
-
Merhaba, yerinde destek ekibi yönlendirmesi yapıldı. Verilen randevu gününde sizinle iletişime geçecekler, merak etmeyin mutlaka sorunu çözümleyeceğiz. -
Zaman zaman kızabilirim ama Turknet i seviyorum sonuçta yılların firması ve bir allernatif dir
bunu bir hafta dır internetim yokken bile söyleyebilirim.
umarım teknik servis erteleme yapmaz ve zamanında gelir
-
Anlayışınız için teşekkür ederim. Yarın gün içerisinde gelerek işlem sağlayacaklar. -
Saha ekibi geldi hatta baktı ( ıp ) almıyor de turktekom un bakması gerekiyor dedi..
hat degerlerini gösterdim.
Kısacası halen internetim yok
-
Konuyla ilgili takibi kayıt üzerinden sağlıyoruz, arka planda uzmanlarımız ekipler ile iletişim halinde. Gelişme oldukça sizi bilgilendireceğiz. -
tamam teşekkür ederim
-
Fiziksel olarak yapılacak birşey yok demiştim
vae ye geçişi tamamladı mı Turknet ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X