|
Yapa bölgesinde türktelekom müdahalesi (4. sayfa)
-
-
Onaylıyorum geçişi yapabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın, onayınız doğrultusunda alt yapı güncelleme işlemleriniz başlatıldı. En hızlı şekilde süreci tamamlayarak size bilgi vereceğiz. -
Tamam bekliyoruz yine sona kaldık dün komşularımızın interneti geldi destek Kaydın'a da yazdım imkanımız varsa yapa da kalmayı tercih ederiz
Mutlaka sorunu çözümleyeceğiz, merak etmeyin. -
Telekom çalışanları geldi telefon hattına sinyal verdiler telefon yarım saat internet yarın gelecek dediler hat değerlerini görebiliyorum buradan
Arka planda biz de takibini sağlıyoruz. 24 saat içinde gelmemesi durumunda tekrar bilgi vermenizi rica ederim. -
Kolay gelsin hattıma sinyal geliyor ama henüz internetim aktif değil sanki DNS sorunu var gibi görünüyor alabileceğim tüm hızı görebiliyorum
Merhaba, hattınız online görünüyor ama şu anda erişim sorunu yaşıyor musunuz? -
Evet ben de bağlı görüyorum ama internete giremiyorum bütün değerler görünüyor ulaşılabilir hız alabileceğim hız hatta modem ışığı yeşil yanıyor
Kontrol edilmesi için 49170618 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Net uzmanlarımız kontrol ederek size bilgi verecekler. -
Sanki hala yapada görünüyoruz ve bize tahsis edilen telefon numarası çalışmıyor dün çalışıyordu
Şu anda VAE üzerinden hizmet alıyorsunuz ama sorunun neden kaynaklandığı konusunda kontrollerini yaparak size bilgi verecekler. -
Destek no bu görünüyor
49079489
Ben konuyu ilk açtığınızda paylaştığınız kayıt numarası ile ilgili abonelik için size bilgi vermiştim. Bu paylaştığınız destek kaydı farklı bir aboneliğe ait ve onunla ilgili kontroller devam ediyor. -
Bu iş yeri abone ile ilgili diğerinde sorun yok
Ama durumlar aynı kutu değişimi gibi
Teşekkür ederim sorunumuz çözüldü
telefon hattı için arıza kaydı bırakıcam o devam ediyor
-
Telefon hattınızda yaşadığınız sorunu da hızlı bir şekilde çözümleyerek bilgi vereceğiz. -
yapa sonrası hız sorunlu gibi
bağlantı kablo ile yapıulıyor sizce sorun neydedir
yapa zamanı
yapa sonrası
ve hat değerleri
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X