Yapa bölgesindeyim türktelekom un müdahalesi sonucu dünden beri internetim yok bildiğim kadarıyla turktelekom yapa sistemine müdahale etmemesi gerekiyor destek açtım 48704777 |
Yapa bölgesinde türktelekom müdahalesi
-
-
Merhaba, kontrol ettiğimde hattınızda genel arıza bulunuyor ve arızanın tahmini olarak giderilme tarihi 10.12.2021' dir. -
yanılmıyorsam eski kutu daki hatları t7 kabin e aktarıyorlar umarım çok uzun sürmez bir gündaha beklerim
-
Verilen tarih içinde çalışmalar tamamlanmış olur -
Yapa'da santralin sahibi turknet olabilir ama sizin evinize kadar gelen telefon habloları hata turktelekomun elinde. O kablolara müdahale edebilirler
-
60 mb download
17 mb upload
memnundum umarım iyi yönde müdahale olur
-
Bu arada TİP7 dolaba aktarılırsanız genelde YAPA devre dışı kalıyor.
-
100 down 8 up alırsın
-
bende öyle olucak diye tahmin ediyorum. hızlar artıcaksa iki türlüde uyar bana
-
Santraldeki YAPA cihazı Türknet e ait olabilir ama hat kabloları Telekom'a ait olduğu için, planlı çalışma duyurusuna eklediği müddetçe istediği zaman kesinti, bakım ve onarım yapabilir.
Ayrıca üstteki arkadaşlarımızın dediği gibi sahaya kadar fiber dönüşüm yapılıyor ise muhtemelen otomatik olarak Yapa dan çıkacaksınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ismetggbende öyle olucak diye tahmin ediyorum. hızlar artıcaksa iki türlüde uyar bana
Aldığınız hızdan anladığım kadarıyla zaten santrale yakın olmalısınız, down artabilir ancak upload 8 mbit'e düşecektir hocam. Ayrıca VAE geçiş işlemide yapılacağı için bakım süresi uzayabilir.
-
belki turknet gigafiber getirir getirmezselerde canları sağolsun
-
Yapada tüm altyapı Telekoma ait. -
Bugün aradılar. biri eve geldi diyeri kutuya gitti ordan hattı eve bağladılar
kabin kapalıymış açılınca internetiniz gelicek dedi bu iş biraz sürecek gibi geliyor
-
Merhaba, bölgede yapılan çalışmanın hemen sonuçlanması için gerekli takibi sağlıyoruz. En kısa süre içinde çözümleyeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -
teşekkür ederim (gelen telekom çalışanı)sürekli baskı yapıldığını oyüzden beni aradıklarını söylediler sonra hattı bağladılar. Beklemedeyim
-
Yanılmıyorsam yapa sisteminden çıkarıldım modem ışığı şuan turuncu yanıyor
-
Modem değerleriniz mükemmel tam kapasite 100 Mbps Sanırım apartmanın hemen altında saha dolabı. Güle Güle kullanın. Yapa dan çıkmıştır tabii
-
henüz aktif olmadı( t7 kabin) bina karşısında.teşekkürederim
-
bu sabah komşularımla konuştum onların interneti geldi sadece benim gelmedi
herhalde yapa dan vae sistemine geçicem
Benzer içerikler
- modemden cızırtı gelmesi
- turknet müşteri numarası öğrenme
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet şikayet
- turknet modem iade adresi
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- turknete geçiş
- smartyfi nedir
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X