|
Yapa bölgesinde türktelekom müdahalesi (3. sayfa)
-
-
Merhaba, yerinde destek ekibi ankastre kutusunda sinyal olmadığını iletmiş. Yerleşik operatöre arıza için netuzmanımız olumsuz teyit verecek ve gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Geçiş yapılmış . 1-2 güne düzelir
normalde yeni bağlantı yapıyorlar yapadan vae ye geçişte . Size direkt sinyal gelmesi enteresan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son durum bu
bir hareketlenme var
-
Merhaba, aktif kayıt üzerinden çalışmalar devam ediyor. Takibini titizlikle yapmaktayız. -
ankastreye yeni etiketleme yapılacak sanırım.bir kontrol et istersen.
dsl sinyali kesildiyse modeminden mevcut port kapanmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 16 Aralık 2021; 11:7:58 > -
hat değerleri yine geldi
-
İsmet Bey, çalışma henüz tamamlanmadığı için bu şekilde değişiklik olabilir. Sonuçlandığı zaman size ulaşıp her detayı paylaşacağız. -
Tamam bekliyorum iyi çalışmalar
-
Teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim. -
Bu sabah 6 gibi internet geldi birbuçuk saat sinyal vardı destek kaydına internet geldi diye yazdım
o arada hız testi yaptım sonuçlar çok iyiydi
sonra tekrar gitti
-
Merhaba İsmet Bey, ilgili ekiplere hemen bilgi vereceğim. Kaydınız şu an aktif. Size dönüş yapacağız. -
Başka bir arıza ya bakan telekom ekibini gördüm sordum (bizde arıza kaydı görünmüyor)
görünmeyince de bakmaya yetkim yok dedi
-
İsmet Bey, Arıza ID :2021121500092123108 numaranız bu şekildedir. -
telekom dan ekipler geldi eve kadar
yeni kullanıcı adı verdiler modem ip alıyor dediler bundan sonrasını turknet halledecek dediler
sonuş olarak benim sorunum halen çözülmedi
turknet farklı kullanıcı adı veriyor telekom farklı veriyor
kaldım arada 10 gün oldu artık çözüm bekliyorum
-
Ekiplerimiz çalışmalara devam etmektedir. Sizinle iletişime geçerek bilgi vereceğiz, şu an bir işlem yapmanız gerekmiyor. -
tamam beklemedeyim
-
Enson turknet in vermiş olduğu kullanıcı adından sonra internetim düzeldi
Burdaki arkadaşımıza (turknetdestek) çabalarından dolayı teşekkür ederim
-
Merhaba, keyifli kullanımlar dilerim. -
Merhaba işyerimizde yine Türk Telekom çalışması var ve ben yapa dayım destek kaydı açtım işlerin hızlanması bakımından yardımcı olur musunuz
Destek no 49079489
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X