Şimdi Ara

YAPA'dan VAE'ye geçiş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir de bana ekip göndereceğiz dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Androge0s kullanıcısına yanıt

O zaman ankastre bağlantısı yapılmamıştır hocam tt gelip sizin isminizin yazılı olduğu bir kablo bırakıyor

3 arkadaşım da vae geçiş yapıldı onlarda ekip gitmedi belki de ekip dediği kabloyu bırakacak olan kişidir ama kabloyu bırakacak olan kişi kurulum yapmıyor

• Tahminimce, aynı devre numarası üzerinden ya da ankastrede size ait olan yere bağlantı tanımlanırsa extra birşey yapmaya gerek olmaz.

Ancak TTNet ekipleri mevcut hatta bağlantı yapmaz ayrı bir uç ve etiket bırakırsa, eski kabloyu söküp yeni bırakılan etikete bağlamanız gerekir.

Tamamen varsayım üzerine konuşuyorum, henüz benim geçiş işlemim yapılmadığı için.

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Ankastre bağlantısı yapılacak denildi bana. İsmimin yazılı olduğu kağıda kabloyu geçirmişler ama kablo boşta değil, takılı.

Çok sorun değil ben yaptırırım onu kabloyu bırakırlar umarım en kısa sürede.

• Turknet ile ilgili çok şikayet okuyoruz bu aralar

o kablo eski kablo olabilir mi acaba ?

Olabilir, İnternetim gittiği için ekip gelip bağlantı yağmıştı. Hiçbir fikrim yok açıkçası bekliyorum.

O zaman türk telekomu bekleyeceksiniz hocam

• Rig3L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapadan vae'ye geçiş işlemleri tamamlanmıştır. Hattın etiketlendiği yerden bağlantı yapılması için arkadaşlarım ekiplere bildirimde bulundu. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz. Ayrıca vae altyapısı üzerinde VDSL boş port varsa 3 iş günü içerisinde geçiş yapılacaktır.
  • Ekim'in 18'inde başvurdum bugün tüm işlemler bitti resmen vae'ye geçtim. Şuan 35mbps'lik paketteyim, hat değerlerim şu şekilde. En kısa zamanda 100mbps'lik pakete geçiş için başvuru yaptım. YAPA'dan VAE'ye geçiş...

• Arkadaşlar merhaba, eklediğim görüntülere bakarak bana yardımcı olabilir misiniz?

Ben şuanda 35 mbit hız almaktayım.

Zyxel marka VMG3312-B10B model modem kullanmaktayım.

En fazla kaç hız alabilirim, evim dubleks ve sokaktaki ufak beyaz kutuya uzaklığım 100 metre falandır en fazla.

Maksimum alabileceğim hız örneğin 80 mbps diyelim, başkaca sorun yaşama ihtimalim var mı? Misal tekrardan 16 mbit adsl abonesi vs yapabilirlermi beni?

Bu işlerde çok numara dönüyor anladığım kadarıyla, boş port vs vs muhabbetleri var.

Ben 10 TL verip hızımı arttırmak istiyorum ama ne önerirsiniz? Sonrasında sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler.

YAPA'dan VAE'ye geçiş...

YAPA'dan VAE'ye geçiş...

YAPA'dan VAE'ye geçiş...

Keyifli kullanımlar dilerim
  • kagan06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği paketi www.turk.net/oim sayfamızdan size önermekteyiz. Kontrol ederek geçiş yapabilirsiniz.
  • @TurkNetDestek birtakım aksaklıklar yaşansa da sonunda VAE geçişim tamamlandı,

Ancak bazı soru ve isteklerim olacak.

Öncelikle durumu özetlemek isterim.

VAE geçişi sonrası 35 Mbps olarak tanımlanan paketimi 10 TL farkla üst pakete geçirmek istediğimi altyapımın yaklaşık 125 Mbps e kadar desteklediğini ve max hangi hıza sabitleneceğini sordum.

Bana verilen cevapta Turknette max 100 olarak bir paket olduğu ve 88 Mbps e sabitleyerek kullanabileceğim tavsiye edildi.

Bunun üzerine 88 değil de 100 e sabitleyin diye defalarcaa rica etmeme rağmen hızım 79 Mbps e sabitlendi.

Ve bunun nedenini sorduğumda verilen cevap aynen şu şekilde...

"Sizin göremediğiniz Telekom ekranlarında hattınızın desteklediği max değer tanımlanmıştır. Başka yapabileceğim bir işlem bulunmamaktadır."

Şimdi sormak istiyorum...

Üst pakete geçmem durumunda ne hız alacağımı sorduğumda bu yetkili arkadaş neden 88 e sabitleyelim dedi ?

Kabul etmem sonrasında neden 100 yada 88 değil de 79 a sabitledi ?

Bu söz edilen Telekom ekranlarındaki veriler anlık mı değişiyor ?

Şimdi sizden ricam;

Hattımı 100 Mbps e sabitlemeniz, yok eğer sabitlenmiyorsa bana bunun nedenini daha doğru ve dürüst bir şekilde açıklamanızdır.

Lakin SNR değerim de 79 Mbps hızda 17.

100 Mbps e sabitlenmesi durumunda düşse düşse 10'a falan düşer.

Söz konusu talebimin artık dikkate alınmasını ve hattımın 100 mbps sabitlenmesini rica ederim.

Ayrıca VAE geçiş süresince 14 gün internet kullanamadım bu sürenin de faturadan düşüleceği söylendi, umarım bunun için de ayrı bir uğraşa girmeye gerek kalmaz.

• RapMasteR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı ya da GSM numaranızı paylaşır mısınız?
  • Yolluyorum. Ayrıca pm ile de sorunumu izah etmiştim. Ama daha okumadınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RapMasteR kullanıcısına yanıt
    Yoğunluk nedeniyle hemen dönüş sağlayamıyorum, kusura bakmayın.En kısa sürede yardımcı olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.