< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yapa'dan VAE'ye geçiş
-
-
@TurkNetDestek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçirmemek için diretebilirler. Ben abonelik iptal süreci başlatarak çözmüştüm. Hemen arıyorlar sebebini öğrenmek istiyorlar iptal etmemek için çabalıyorlar hemen vaeye geçebilmiştim...
Onu ben de yaptım da türk telekom kendi üzerine düşeni yapıyor türknet yapmıyor
Benimde 2 hafta olacak neredeyse geçiş sürecindeyim süreç başlamadan önce internetim vardı başladığı gün kesildi ve hala da kesik oim üzerinden de çözüm sunulmuyor maalesef bir loop a girdik sanki ben yazıyorum TT ye yönlendiriliyor TT sorun yok diyor sonra tekrar TT ye yönlendiriliyor ama çözüm yok
-
Merhaba, kontrol ettiğimde 14.11.2020 tarihinde VAE geçişi için yerleşik operatöre iş emri gönderilmiş. İş emrinin onaylanması bekleniyor. Onaylandıktan sonra size bilgi vereceğiz. -
Teşekkür ederim @TurkNetDestek süreç tam olarak nasıl işliyor? İlerleyen aşamalar nedir? Öğrenebilir miyim?
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
@TurkNetDestek Merhaba. Sanırım YAPA da santral uzaklığı 1000 metre olması sebebiyle 7-8 mbit alıyorum. VAE alt yapısına göre 81 mbti hız desteklediği bilgisini aldım(hem ttnet, hem superonline temsilcilerinden) Ayrıca netspeed altyapı sorgulaması da benzer şekilde 81 mbit diyor.
Turknet en son 38417975 destek numarası ile VAE altyapısına geçiş istediğimi, duruma göre başka firmaya geçeciğimi bildirdim ancak her seferinde "boş port olmadığı" gerekçesiyle geçiş yapılmadı.
Ancak Netspeed altyapı sorgulamada Port durumuna port var diyor. TTnet de geçiş yapılabilir diyor. Neye göre bu şekilde refüze ediliyorum türknet tarafından?
-
Merhaba, tüm altyapı sağlayıcılar aynı port takip sistemini kullanır, dolayısıyla bu sistemde zaman zaman hatalı port bilgisi bulunabilmekte, ya da boş olan port daha önceden başka bir operatöre tahsis edildiğinden dolayı anlık olarak dolabilmektedir. Yeni destek kaydınız üzerinden ekibimiz tekrardan port kontrolü yaparak size bilgi verecek. -
Benim bölgemde VAE çalışmaları bir ay önce başladı ve cumartesi VAE altyapısı aktif oldu YAPA'da 20 mbps hız aldığım için 81 mbps veren VAE ye geçiş yapmak istiyordum aktif olunca. Ama cumartesi sabah YAPA'dan aldığım internet tamamen gitti hemen yalın internet olucak şekilde VAE geçiş talebi ilettim ama bu süreçte ben uzaktan eğitimle üniversite okuyorum ve ablam işini uzaktan yapıyor. İnternetsiz kalmak şu aşamada çok sıkıntı oldu bizim için VAE'nin aktif olması ile YAPA internetin kesilmesinin tesadüf olmadığını düşünüyorum yeni sorgulama yaptığımda caddemde artık YAPA gözükmüyor yani türknetin ihmaliyle internetsiz geçiriyorum şu süreci her ne kadar kendileri arıza desede.
VAE geçişim ne zaman tamamlanır acaba?
Destek kaydı: 38382725
-
Merhaba, hattınız şu anda YAPA' da görünüyor ama yaşadığınız kesintinin kontrol edilmesi için ekiplere iş emri gönderdik. Ekipler kontrollerini tamamladığı zaman bilgi vereceğiz. -
@TurkNetDestek vae ye geçişim konusunda son durum nedir? 1596384
VAE geçiş talebi yapmıştım bu ne zaman sonuçlanır acaba bu kadar zor olmasa gerek bu kadar umursamaz olmayın ben internetim yavaş diye uğraşmıyorum hiç yok diye uğraşıyorum. Evde karantinadayız Türknetin ihmalkarlığından acı çekiyoruz şu dönemde ve basit sorunlarmış gibi davranılıyor. 1-2 gün daha sonuç alamazsam Türk Telekoma geçicem en azından sizden hızlılar ve ilgileniyorlar.
-
Merhaba, kontrol ettiğimde VAE geçişiniz tamamlanmış görünüyor. -
Modem buluşmuyor-vdsl
Fiziksel durum vae kapalı
İnternetim kesilmedi eski değerlerde devam ediyor
Ankastre kutusuna etiket bırakılmış mı kontrol ettiniz mi? -
-
Kaydınızla ilgilenen arkadaşıma bilgi verdim. Saha ekiplerine de iş emrini gönderdik. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet modem iade
- turknet müşteri numarası öğrenme
- modemden cızırtı gelmesi
- internet ışığı yanıp sönüyor
- turknet fiyat 2024
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- gigafiber nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X