Şimdi Ara

Yapa'ya Geçirdiler Bir Değişiklik Olmadı Üstüne Hız Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 21.01.2020 tarihinde türk net tarafından yapaya geçireleceğime dair bilgilendirme mesajı geldi.Bende hemen bağlı olduğum santrale ve Türknetin yapa sahasına baktım. Benim bağlı olduğum santral beşevler-169 ve haritadan baktığımda evime 300m maksimum 400metre kendi kendime güzel hız alırım baya yüksek gelir diye düşündüm. Neyse 15 20 dk önce işlemlerin tamamlandığını söylediler. Bende hevesle hız testi yapayım dedim ama ne bir değişiklik gördüm ne farklı birşey hatta 28 29 mb alırken şuan 23 25 alıyorum. Teknik bilgiler kısmına girdiğimde zamanda ekten görebilirsiniz modem buluşmuyor mesafe bulunamadı diye gözüküyor bir sorun mu var anlamadım santrale çok yakınım çünkü hız değerimin artması lazımdı diye düşünüyorum.Yapa'ya Geçirdiler Bir Değişiklik Olmadı Üstüne Hız Düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 24 Ocak 2020; 15:12:32 >

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 24 Ocak 2020; 15:12:41 >
  • @TurkNetDestek Yardımcı olur musun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 24 Ocak 2020; 15:16:12 >
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hızınız ile ilgili yaşadığınız problemi kontrol edebilmemiz içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak aldığınız değerleri kayıt içerisine iletebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı açtım lütfen konuyla ilgilenir misiniz. Vae den aldığım hızı yapadan alamıyorum saçmalık değil mi bu? Sorunum lütfen çözülsün vaede 29mb leri görüyordum şuan yapada 21 23 arası görüyorum. Ve online işlemlerden teknik bilgilere girdiğim zaman modem buluşma kısmında buluşmuyor yazıyor indirme yükleme hızlarımı aktif olarak göremiyprum 0 yazıyor santaral olan uzaklığım gözükmüyor. Lütfen sorunum çözülsün.
    Destek kaydı açtım ve rezalet hız değerlerim daha da dibe düştü 10mb download alıyorum şuan bunedir ya böyle bir saçmalık olabilir mi? ping değerlerim yükseldi lüfen sorunumu çözünüz yapaya geçirdiniz aldığım hizmetin kalitesi artacakken dahada düştü bu nasıl birşey ya dalgamı geçiyorsunuz insanla daha 1ay olmamış türknet kullanmaya başlayalı. Acilen sorunumu çözülmesini talep ediyorum destek kaydı açtım bir sürü dönüş yapan yok hız değerlerim dahada dibe düştü.
    Vae de ne kadar rahattım ya 29mb download alıyordum yapaya geçtik 11mb download ne demek. @turknetdestek konuyla ilgilenir misiniz acilen!!!
    Buyrun hız değerlerim ortada dalga geçiyorsunuz siz insanla.Yapa'ya Geçirdiler Bir Değişiklik Olmadı Üstüne Hız Düştü
    Turknet YAPA hizmetini Türk telekomun gözden çıkardığı bakır kablolar üzerinden vermekte.
    Artık telekom ana santral binalarında genel olarak fiber omurgasına yer ayırmaya çalışıyor ve bakırı mümkün olduğunca saf dışı bırakmak istiyor. Ana santral binasının önüne bile saha dolabı koyuyor ki bakır kabloyu çıkartıp fiber ile daha çok yere daha hızlı erişim sağlasın
    Şöyle bir durum var mevcutta ana santral binasından hizmet alan 1 tane bile YAPA müşterisi varsa o kablo sökülemiyor fakat kablo zaten gözden çıkarıldığı için de bakımı veya yenilemesi de yapılmıyor. Olan haliyle kullanıcıya oluyor.
  • qbilay Q kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam türknet sorunumu çözdü aldığım değerler şuan bu şekilde benim için yeterli bu değerler :)Yapa'ya Geçirdiler Bir Değişiklik Olmadı Üstüne Hız Düştü
    Merhaba, keyifli kullanımlar dilerim
  • Bizi de yapaya geçirdiler.

Zaten çok değil 11 mbit hız alıyordum onu da Yapa'ya geçirerek 3 mbit e düşürdüler.

Bizimkini çözen yok. Üstüne en fazla 4 veririz, ortak altyapıya, vae ye de geçiremeyiz dediler.

Rezalet.

Yapa'ya Geçirdiler Bir Değişiklik Olmadı Üstüne Hız Düştü
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi ve hat değerlerinizi kontrol ettim. Bu sorunu çözmek için çalışacağım.

Öncelikle "modem buluşması gereken hızda buluşmuyor " statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz? Vae üzerinden 10 Mbps aldığınızı da belirtin. Ben bu konuda gerekenin yapılması için ayrıca ilgileneceğim.
  • sabah 10 dan beri interentimi kestiler bilerek yapıyorlar burada eğer hız sorunu vs yazarsan yazma diye interneti önce yavaşlatıp süründürüyorlar sonra devam edersen komple keserek gözdağı veriyorlar böyle bir firma türknet.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-yapadan-vae-gecirmiyor--141813178#141924423
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.