Şimdi Ara

Yapabilir miyim ? Yapmam lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.kısaca özet geçeyim.2009 da antep fizik müh kazandım gittin 2 yıl okudum ve bıraktım ardından 1 sene sınava hazırlandın ve tm den sınava girdim yani geçen sene.geçen yıl bu sıralama dalgası yüzünden ben şe taklaya geldim.marmara iktisat isterken Kocaeli iktisat a yerleştim.sıralamam 106 bindi.şimdi bu sene yeniden sınava girmeyi düşünüyorum Marmara veya İstanbul iktisat için.geçiş yapamam çünkü şuan 1 dersten kalma durumum var.okul puanım da düşecek farkındayım.ümitliyiö aslında sonuçta bilgiler çok körelmedi kalan süre zarfında asılsam acaba Marmara veya İstanbul iktisat kazanabilir miyim ? Önerilerinizle beraber fikirlerinizi merak ediyorum.teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Up up up

• Güncel !

• Yanlış anlama ama nasıl bir çözüm önerisi istiyorsun anlamadım. Yapamazsın diye bir durum söz konusu değil ancak asıl büyük problem ikinci okulu bırakacak olman değil mi sence de?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Kocaeli'ni bırakmak istiyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

Yanlış anlama ama nasıl bir çözüm önerisi istiyorsun anlamadım. Yapamazsın diye bir durum söz konusu değil ancak asıl büyük problem ikinci okulu bırakacak olman değil mi sence de?

Mesela şöyle şöyle yaparsan daha iyi olur tarzında öneriler. Verebildiğim dersleri veriyorum saydırma şansım var yani.sıkıntı teşkil etmiyor benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: missayreLa

Neden Kocaeli'ni bırakmak istiyosun ?

Mutlu değilim yapamıyorum burda.kendini ait hissetme durumu olur ya o yok işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: okd

quote:

Yanlış anlama ama nasıl bir çözüm önerisi istiyorsun anlamadım. Yapamazsın diye bir durum söz konusu değil ancak asıl büyük problem ikinci okulu bırakacak olman değil mi sence de?

Mesela şöyle şöyle yaparsan daha iyi olur tarzında öneriler. Verebildiğim dersleri veriyorum saydırma şansım var yani.sıkıntı teşkil etmiyor benim için.

Eşit ağırlık... Çözümlü matematik 2 soru bankası olmazsa olmazın olmalı edebiyat konusunda bilgim yok ama eser yazar ezberlemek yerine eserlerden birer parça bir şeyler okursan aklından çıkmayacak gibi geliyor bana. Coğrafya zaten akıt gitsin genel kültüre dikkat tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okd

quote:

Eşit ağırlık... Çözümlü matematik 2 soru bankası olmazsa olmazın olmalı edebiyat konusunda bilgim yok ama eser yazar ezberlemek yerine eserlerden birer parça bir şeyler okursan aklından çıkmayacak gibi geliyor bana. Coğrafya zaten akıt gitsin genel kültüre dikkat tabi.

Anladım.zaten geçen sene de edebiyattan bir hayli çekmiştim bu sene en azından biraz temelim olmuş olacak.teşekkür ederim yorumun için.

• Up up up

• Up up up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.