Şimdi Ara

Yapabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çarşamba ingilizce perşembe geometri ve cuma da almanca sınavlarım var....lise 1 im..durum kritik...eğer geçemessem okuldan atılacağım çünkü 3 yıllığım ve sınıfta kaldığımda gidebileceğim başka bir okul sınıf eğitim kurumu yok her neyse fazla uzatmayım.....bu derslerden bilgim 0........ 1 günde ne yapabilirim.....sizce 1 günde geçebilmem için gereken notları yani 100 üzerinden ingilizceden 82 geometriden 68 ve almancadan 65 almamın herhangi bir imkanı var mı???sizce bu zor bir iş mi ve ne kadar zor bir iş....neden bu saate kaldın diyeceksiniz çok haklısınız hep bilgisayar yüzünden işte....ve şimdi 1 günüm var lütfen yardım edin ve bana yol gösterin ne yapmalıyım...hadi ingilizce ve geometri hakkında fikrim var bişiler yapılır ama almancadan 0 ım yani hiç bir kelime dahi bilmiyorum....ve sınav cuma günüsizce ne kadar imkansızı istiyorum beni motivemi edersiniz yoksa ayıplarmısınız....

• malesef ayıplıyorum çünkü, hala bilgisayarın başında oturuyosun
  • OOOOO
    Maşallah ya
    Ne yapman gerektiğinin cevabını forumda mı arıyorsun,
    Yapabilir veya yapamazsın ama senin her halikükarda burada değil ders başında olman gerekir

Bişeyler yapmaya çalış
    En azından öğretmenin sana kaanat kullanabilmesi için ona bir şans ver

Hala burada mısın sen ya
  • abi sen napmısın yaw bence geçemezsin buraya kadar olmamıs bundan sona hiç olmaz ama ne diyim biladel yinede çalışmaya çalış kopya çek bi şey yap yani ÇALIŞMADAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ.bir şeye özeneceksin gayret etceksin bu dersler olur okul olur iş olur.Şöyle izah edeyim diyelim futbol oynuyorsun ya da basketbol senin takımının veya kendinin gol veya sayı atmasını istemezmisin onun için çaba gösterirsin di mi onun içinde bu dersleride aynı kefeye koy ve o doğrultuda günü kurtarmaya bak ama sen çok geç kalmışın ama yinede iyi şanslar
  • şaka yapıp google da ara diye iğrenç bi espri yapardım ama olmaz ayıp etmiş olurum.

ama yine de hala burada oturman içler acısı bir durum

saçmalıyorum ben bugün 10 kredilik 2 sınava girince böyle oluyomuş demek ki

acaba ben de geçer miyim ya

dostum sen bana bakma özür dilerim ama bence biraz geç kaldın gibi...

• Hocaların insaflıysa sende hiç durmadan çalışırsan biraz çalştığını anlar ve geçirirler Allah yardımcın olsun
  • biraz geç kalmamışmısın???

ama yinde başarmak istiyosan 2-3 gün canını dişine tak ve çalış...
    ve kendine güven... gerisi gelecektir....

birde arkadaşlar okuldayken (çalışmayan arkadaşlara söylüyorum) hocalara çalışır gibi görünün ciddi söylüyorum gidin tenefüslerde dersle ilgili öylesine sorular sorun kimse terslemez sizi aksine hocanın aklında kalırsınız... ve sınav kağıdınızı okurken ona göre değerlendirir emin olun...dersle ilgili görünün bakın çok şey değişecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsalsiz34 -- 29 Mayıs 2006; 23:44:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staj nasıl yapacağım?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.