Şimdi Ara

Yapamadıgım görevlerde yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapamadıgım 2 adet görev var. Bu görevlerde yardımcı olursanız sevinirim.

1.sihttp://www.resimupload.com/ds112086348_adsız.html

ve

2.sihttp://www.resimupload.com/ds293865841_adsız1.html

siteninadı resim upload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcer -- 2 Haziran 2007; 14:44:31 >

• Arkadaslar lütfen yardım edermisiniz bu görevler hakkında... Yazılı olarakta yazıyorum buraya...

1. The 2nd Cryptic Tale - The puzzle of sky

According to Bing,if you insert the items correctly you can unlock the puzzle of sky. But regardless if you insert them correctly or not a sound will be made. There is gonig to be difficulties like never before.

2. Meet [Blacksmith Jang] in the Dragon castle and gather information about [Yubec]. ***His speech is Important. Listen carefully***
  • the puzzle of sky i forumda her yerde bulabilirsin biraz araştırma yap 40 kişi yazmıştır.venomdaki heykellere itemleri koyarak yapılıyor
    rasgele sıra ile koyamazsın doğru koyduğunda bir ses çıkar.tüm itemleri doğru koyduğunda heykellerden aldıklarını küçük bir kalenin içindeki taşa koyuyorsun.

dier görevi tam anlamadım ama lwl 50 ye kadar olan tüm görevleri yaptım (the lesson hariç çünkü görev buglu sanırım.)
  • 2. görev legend 2 nin görevlerinden biri

o speechi dinliceksin

speech de kızı git silent valley de bul bulamazsanda çevredeki yaratıklardan birinde bi kaat olacak mı öle bişi dio

onu eğerki lvl ın 70+ değilse kesemezsin

çünkü yaratık 75 lvl yaratığıydı sanırım

legend 2 yi 70+ ya bırak. onun son görevinde 85 lvl bi yaratığı kesiosun o yüzden hiç boşuna uğraşma
  • arkadaslar 1. görevi yaptım bana 2 adet giysi verdi biri male digeri female her neyse the 2nd Cryptic Tale - The Crossroad'a gecti. Warior Trainer General Hwang' a gitmemi istedi galiba bu itemleri verip baska item verecekti. O elbiselerden birini giydim 2 dk sonra tekrar cıkartıp vermek istedim ama bu cevabı aldım.

'' Huh? What's this ragged armor?
    Because it's so old,it's hard to tell who the owner was.
    I don't need this. Here, take it ''

Lütfen yardım please...
  • Acaba düşündügüm mü yanlış? Baska bişeymi getirmemi istiyor?
  • birşey daha var 2. yapamadıgım görevde yulan slip istiyor nereden bulacam ki onu söylemiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. cryptik görevini yapınca sana önce cryptik armor verir male ve female onları kullanmadan yani hiç üzerine giymeden dediği yere götürürsen onları alıp sana cryptik botları verir. sana verdiklerini kullandığına göre mantıklı olan işine yaramayan armor ı cryptik botla deiştir kasarken de onları giydin mi ikisini birden kestiğin moblardan %10 daha fazla exp. alırsın kapiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kochiqa

2. cryptik görevini yapınca sana önce cryptik armor verir male ve female onları kullanmadan yani hiç üzerine giymeden dediği yere götürürsen onları alıp sana cryptik botları verir. sana verdiklerini kullandığına göre mantıklı olan işine yaramayan armor ı cryptik botla deiştir kasarken de onları giydin mi ikisini birden kestiğin moblardan %10 daha fazla exp. alırsın kapiş

cryptik botu nasıl alacam değişimi nasıl saglayacagım. kabul etmiyor...
  • birde bu görevi tamamlayamıyacakmıyım ben?
  • Hayır o görevi artık yapamazsın. Baştan giymicektin armoru. Armorları eğer 1sn bile giyersen adam kabul etmiyo.
  • ewet onları hiç giymeden götürseydin saan botları verecekti ama giydiğin için onları hasarlı olarak görüyo ve kabul etmiyo dediğim gibi işine yaramayan bi armor verip bot alacan başka türlü olmaz tabi eğer bot almak istiyosan
  • anlıyorum fakat baska bir armor kabul etmiyor...
  • Verdigi cevap bu

'' If you have time to waste, I suggest that you go train yourself ''

Cryptic armor yerine white dragon armoru koydum. Değişiklik yok.

Açık bir şekilde anlatırsan çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcer -- 3 Haziran 2007; 22:30:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcer

Verdigi cevap bu

'' If you have time to waste, I suggest that you go train yourself ''

Cryptic armor yerine white dragon armoru koydum. Değişiklik yok.

Açık bir şekilde anlatırsan çok sevinirim...

Açık bir şekilde anlattım başka nasıl anlatıyım. O armorlar süreli diorum. 1sn bile giyersen o zamandan gidiyor ve adam kabul etmiyor. Kullanılmış diyor.Daha başka nasıl anlıcaksın?. Daha fazla post kasma burda
  • o sölediği zaten cryptik armorlar için arkadaşın da sölediği gibi onlar süreli olduğu için 1 saniye bile giysen süresi azaldığı için hasarlı algılıyo o sebeple kabul etmiyo hiç giymeden götürseydin sölediği yere onları alıp sana botlaını verecekti olay bu yani yeterince açık sanırım
  • ya ben anlatamadım yada ben anlamadım tamam ben onu kullandım fakat sen işime yaramadıgım bir armor verecegimi söylemedinmi ?
    Tamam bende onu diyorum baska işime yaramayan armor veremiyorum. Derdim post kasmak değil birşeyleri anlamaya calışıyorum. ben onu giydim merak ettigimden sonra hatamı anladım tamam geriye ceviremem ama bu görev baska türlü bitiremeyecekmiyim ? hep görev listesindemi kalacak? görevi iptal ettirip tekrar yapamazmıyım?
  • quote:

ya ben anlatamadım yada ben anlamadım tamam ben onu kullandım fakat sen işime yaramadıgım bir armor verecegimi söylemedinmi ?
    Tamam bende onu diyorum baska işime yaramayan armor veremiyorum. Derdim post kasmak değil birşeyleri anlamaya calışıyorum. ben onu giydim merak ettigimden sonra hatamı anladım tamam geriye ceviremem ama bu görev baska türlü bitiremeyecekmiyim ? hep görev listesindemi kalacak? görevi iptal ettirip tekrar yapamazmıyım?

Ya kim söylediyse yanlış söylemiş. O görevi iptal edemezsin kalcak orda.Görevden aldığın armoruda lvl kasarken giy.
  • Tamam arkadaslar pazarda buldum satan birini aldım görevi verdim ve botu aldım. şimdi hem armorum hemde botum var + 80 denfence + %10 exp :) (iyiki giymişim diyorum kendi kendime)

Peki arkadaşlar ben yulan slip'i nereden bulacagım? Yubec nedir?
  • quote:

Tamam arkadaslar pazarda buldum satan birini aldım görevi verdim ve botu aldım. şimdi hem armorum hemde botum var + 80 denfence + %10 exp :) (iyiki giymişim diyorum kendi kendime)

Peki arkadaşlar ben yulan slip'i nereden bulacagım? Yubec nedir?

Yukarda açıklaması var

al buraya koyuyorum. bu topiği daha fazla uzatma. eğerki mesajları arka arkaya atacaksan değiştir tuşunu kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

2. görev legend 2 nin görevlerinden biri

o speechi dinliceksin

speech de kızı git silent valley de bul bulamazsanda çevredeki yaratıklardan birinde bi kaat olacak mı öle bişi dio

onu eğerki lvl ın 70+ değilse kesemezsin

çünkü yaratık 75 lvl yaratığıydı sanırım

legend 2 yi 70+ ya bırak. onun son görevinde 85 lvl bi yaratığı kesiosun o yüzden hiç boşuna uğraşma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.