Şimdi Ara

YAPAMADIĞINIZ VEYA GÜZEL SORULARI TEKRAR ETME YÖNTEMLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
6
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi konuları çalışıyoruz, soruları da çözüyoruz fakat 1-2 ay geçtikten sonra çözerken takıldığımız veya güzel bulduğumuz sorular öylece kalıyor..bu konuda tavsiye verecek veya yöntemi olan var mı? Denemedeki soruları tamam kesip bir şekilde saklıyoruz ama soru banklarını kesmek denemeyi kesmek kadar kolay bir iş değil ve daha düzensiz görünüyor..yardımcı olacak varsa bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jms2 -- 19 Eylül 2019; 21:20:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir yt videosunda adam soruları yandex diske depoladığından bahsetmişti belki işinize yarayabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzensiz olup olmaması sana bağlı. Ben her ders için birer defter tuttum, konu konu yapıştırıyorum yapamadığım güzel soruları ay sonu tekrar ediyorum.

• tekrarım şöyle: konu tekrarı + kitaplardaki yapamadığım sorular + (varsa) 2-3 test yoksa soru çözüm videosu
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    Hocam kitaptan mı tekrar ediyorsun yoksa o soruları kesip bir deftere mi yapıştırıyorsun?

• Telegramda kanal açtık işe yarıyor

• jms2 J kullanıcısına yanıt
    çıkardığım notlar var, kitaplarda öenmli gördüğüm işaretlediğim yerler var. bu şekilde hepsini gözden geçirip yapamadığım/güzel sorularada (artık neredeyse? soru bankasında mı yoksa telefonda mı vs.) bakıp + test çözdükten sonra bitiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun var kessem 10 sn sonra vicdan azabı ..

• Ben de şu videodan görüp yandex disk kullanmaya başladım. Gerçekten faydalı. Soruları kesmeyi sevmiyorum. unutuyorum veya önemli mi değil mi emin olamıyorum. Ama foto çekince böyle bi derdim olmuyo gerekirse silerim sonradan gereksiz gördüğümü. Hem her şey derli toplu duruyor böyle. Youtube dan güzel bulduğum soru oluyor onu da ss alıyorum. ben bayağı beğendim bu uygulamayı

• Kendim kullanmadım ama hocalarım tavsiyesini söyliyeyim. Çözemediklerini tekrar ederken önce soruyu o an neden çözemediğini tespit et sonra soruyu çözdüğünde eskiden böyle böyle biliyordum/düşünüyordum bu soruyu çözünce şunu şunu anladım v.s diye bir kağıda yazabilirsin. Etkilidir mutlaka kendim biraz üşengeç olduğumdan yapmamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: leyture

Hocam bir yt videosunda adam soruları yandex diske depoladığından bahsetmişti belki işinize yarayabilir
    ben de görmüştüm onu.ben google drive'da depoluyorum. zaman kazandırıyor ve soruların toplu halde bir yerde durması çok iyi oluyor. yapamadığım soruları öğrenip çözümünü de sorunun üstüne yapıp foto çekiyorum sonra drive'a atıyorum. belli aralıklarla bu soruları tekrar tekrar çözmeyi düşünüyorum.
  • up
  • ben kesiyodum zaten düzenli biri değildim,her dersin şeffaf dosyası vardı kestiğim soruları oraya koyuyodum
  • Yandex.disk ✓

• o soruları uğraşıp kendi başına çözdüysen böyle bir derdin olmayacaktır, bilinçsiz öğrenme en iyisidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.