Radyosal Studio İle Yeni Nesil Seslendirme Deneyimi Metinlerinizi dakikalar içerisinde ses dosyalarına çevirin, zaman ve bütçenizden 20 kata kadar tasarruf edin. Doğal, akıcı ve gerçekçi bir seslendirme İçeriğinize mükemmel uyum sağlayacak insansı makine sesleri ile her alanda seslendirmeler yapın Metni Yapıştır Seslendirilecek metni girin
Gözden Geçir Hız ve perdeyi ayarlayın
İndir Ses dosyalarını dışa aktarın
YouTube Videoları İçin Seslendirme
IVR ve Santral Seslendirme
Dijital Paylaşımlar İçin Seslendirme
En basit seslendirme deneyimi Her tür içerikte mükemmel seslendirme için sadece 3 basit adım. Türkçe ve 50 yabancı dilde, 220’den fazla ses seçeneği ile metinlerinizi doğal, akıcı ve gerçekçi bir şekilde seslendirin. Hız, ses kalınlığı, ses aralıkları gibi değişiklikleri gelişmiş seslendirme editörü ile düzenleyin.
Neden TTS hizmetimizi kullanıyorsunuz 65 Dil, 400'den fazla ses mevcut Birden Çok Dil ve Ses TTS hizmetimiz 65 dili ve 400'den fazla ses türünü kapsar ve sürekli artmaktadır. İhtiyaçlarınızın çoğunu karşıladığına inanıyoruz. Standart Ses ve Yapay Zeka Sesi Standart ses ve yapay zeka sesini (Sinirsel Ses olarak bilinir) destekliyoruz. Standart sesle daha düşük maliyet elde edersiniz. Yapay zeka sesiyle akıcı sesler elde edersiniz. TTS ile ne yapabilirsiniz? İçerik OluşturmaText-to-Speech içeriğinizi daha erişilebilir hale getirir. E-öğrenmeKonuşma senkronize yüz animasyonu gibi görsel deneyimi geliştirin Telefonİletişim merkezleriniz müşterileri doğal seslerle meşgul edebilir YouTube Videoları İçin SeslendirmePahalı mikrofonlar ve ses stüdyolarına ihtiyaç duymadan Youtube'a içerik üretin.. Dijital Paylaşımlar İçin SeslendirmeHaber, tanıtım filmi ve sosyal paylaşım içeriklerinizi seslendirin. Anlatım oluşturun. Podcast yayınları yapın. IVR ve Santral SeslendirmeSantral seslendirmelerinizi Voiser Studio ile gerçekleştirin. IVR teknolojileriniz için API hizmetlerimizden faydalanın. https://radyosal.com/ |
Bildirim