Şimdi Ara

Yapay Zeka ile Doğal, akıcı ve gerçekçi bir seslendirme Yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Nesil Seslendirme Deneyimi

Metinlerinizi dakikalar içerisinde ses dosyalarına çevirin, zaman ve bütçenizden 20 kata kadar tasarruf edin.

Doğal, akıcı ve gerçekçi bir seslendirme

İçeriğinize mükemmel uyum sağlayacak insansı makine sesleri ile her alanda seslendirmeler yapın

Metni Yapıştır Seslendirilecek metni girin

• Ücretsiz bir hesap oluşturun ve studio içerisindeki editöre metni girin. Radyosal Studio 50+ dilde seslendirme yapabilir.

Gözden Geçir Hız ve perdeyi ayarlayın

• Yapay zeka teknolojisine sahip güçlendirilmiş ve gerçekçi seslendirme motorumuz yazıyı sese dönüştürürken siz kahvenizi yudumlayın.

İndir Ses dosyalarını dışa aktarın

• Radyosal Studio’nun doğal, akıcı ve gerçekçi seslendirme motorlarından elde edilen ses dosyalarınızı mp3 formatında indirebilirsiniz.

YouTube Videoları İçin Seslendirme

• Pahalı mikrofonlar ve ses stüdyolarına ihtiyaç duymadan Youtube’a içerik üretin.

IVR ve Santral Seslendirme

• Santral seslendirmelerinizi Radyosal Studio ile gerçekleştirin. IVR teknolojileriniz için API hizmetlerimizden faydalanın.
    •  

Dijital Paylaşımlar İçin Seslendirme

• Haber, tanıtım filmi ve sosyal paylaşım içeriklerinizi seslendirin. Anlatım oluşturun. Podcast yayınları yapın.

En basit seslendirme deneyimi

Her tür içerikte mükemmel seslendirme için sadece 3 basit adım.

Türkçe ve 50 yabancı dilde, 220’den fazla ses seçeneği ile metinlerinizi doğal, akıcı ve gerçekçi bir şekilde seslendirin. Hız, ses kalınlığı, ses aralıkları gibi değişiklikleri gelişmiş seslendirme editörü ile düzenleyin.

• Kendine uygun paketi seç
    • Metni Radyosal Studio ile düzenle ve seslendir
    • Ses Dosyasını İndir ve dilediğin yerde kullan. 

Neden TTS hizmetimizi kullanıyorsunuz

65 Dil, 400'den fazla ses mevcut

Birden Çok Dil ve Ses

TTS hizmetimiz 65 dili ve 400'den fazla ses türünü kapsar ve sürekli artmaktadır. İhtiyaçlarınızın çoğunu karşıladığına inanıyoruz.

Hesabınızı oluşturun

Standart Ses ve Yapay Zeka Sesi

Standart ses ve yapay zeka sesini (Sinirsel Ses olarak bilinir) destekliyoruz. Standart sesle daha düşük maliyet elde edersiniz. Yapay zeka sesiyle akıcı sesler elde edersiniz.

Hesabınızı oluşturun

TTS ile ne yapabilirsiniz?

İçerik Oluşturma

Text-to-Speech içeriğinizi daha erişilebilir hale getirir.

E-öğrenme

Konuşma senkronize yüz animasyonu gibi görsel deneyimi geliştirin

Telefon

İletişim merkezleriniz müşterileri doğal seslerle meşgul edebilir

YouTube Videoları İçin Seslendirme

Pahalı mikrofonlar ve ses stüdyolarına ihtiyaç duymadan Youtube'a içerik üretin..

Dijital Paylaşımlar İçin Seslendirme

Haber, tanıtım filmi ve sosyal paylaşım içeriklerinizi seslendirin. Anlatım oluşturun. Podcast yayınları yapın.

IVR ve Santral Seslendirme

Santral seslendirmelerinizi Voiser Studio ile gerçekleştirin. IVR teknolojileriniz için API hizmetlerimizden faydalanın.

https://radyosal.com/

HEMEN BAŞLA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.