Şimdi Ara

YAPAY ZEKA MÜHENDİSLİĞİ 2019 TABAN PUAN VE SIRALAMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Yapay Zeka Mühendisliği (İngilizce) (Burslu) 509,33051 512,96408 - 4.6K

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Yapay Zeka Mühendisliği (İngilizce) 482,06784 514,40299 - 13.5K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesy-Ra -- 6 Ağustos 2019; 17:23:48 >

• 🎈

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 27 Ekim 2020; 8:24:25 >
  • Yeni açılan bir bölümün bu kadar fazla talep görmesi gerçekten harika fakat konu Artificial Intelligence..

Hocam dediğiniz gibi, Bilgisayar Mühendisliğinin öncülüğünü de yaptığı gibi Yapay Zekanın da öncüsü olacaktır Hacettepe.

Bana kalırsa Beytepe Kampüsünde hayatta kalan 2 mühendislik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesy-Ra

Yeni açılan bir bölümün bu kadar fazla talep görmesi gerçekten harika fakat konu Artificial Intelligence..

Hocam dediğiniz gibi, Bilgisayar Mühendisliğinin öncülüğünü de yaptığı gibi Yapay Zekanın da öncüsü olacaktır Hacettepe.

Bana kalırsa Beytepe Kampüsünde hayatta kalan 2 mühendislik..
    Puan olarak değerlendirmek çok doğru değil bence. Elektrik-elektronik de oldukça köklü ve sağlam bir bölüm. Hatta kimsenin yüzüne bakmadığı jeoloji ve fizik mühendisliklerinde de oldukça kaliteli hocalar var. Biraz daha yukarda kalan kimya, gıda, geomatik, makine gibi bölümleri çok fazla bilmiyorum ama her sene çok güzel projeler çıkarıyorlar. Popülarite şu an bilgisayardan yana, 10 sene sonra ne olacağını kimse bilemez.

Benim merak ettiğim forumdan hiç kazanan var mı acaba yapay zeka mühendisliğini? Ne düşünüyorlar, nasıl beklentileri var merak ediyorum açıkçası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.