Şimdi Ara

YAPI KREDİ Bankası Hariç Banka Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 seneden beri alışverişlerimin %80 ini yaptığım ve gayet memnun olduğum, 2 tane vadesiz hesap, portföy hesabı, kredi kartım bulunan yapı kredi bankasıyla ilişiğimi, 48 TL hesap işletim ücreti ve gişe memuresinin lakayıt tavırlarından dolayı, kestim.

Sizden ricam avantajlı gördüğünüz bankaları sebepleriyle paylaşmanız.

• halbank,
    tenha olması devlet bankası olması,paran baskasının parasına, baska bankalarda garantı veren ellerde

asyabank,
    hesap ısletım ucretı zırvalıgı yapmamaları,

sekerbank,
    altının gramını ınternet gırıs sayfasında yayımlaması,altın fıyatını gormek ıcın ıkıncı bır tık yapmaya gerek yok

ingbnk
    ucretsız eft

sanırım paramı nerede değerlendırdıgımı,hangı bankanın kredı kartını kullandıgımı, altın hesabımı nerede tutugumu,maasımı nereye koyup nereden faturlarımı odedıgımı anlatabıldım

dıkkat edersen yapı kredı,garantı,işbank,fınansbank benım ıcın ne kadar uzak,
    fınansbankın kredı kartı var ama ,yavas yavas asyabanka kaydırıyorum,zaman ı gelıncede onu ıptal ettıreceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 28 Şubat 2012; 17:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

halbank,
    tenha olması devlet bankası olması,paran baskasının parasına baska bankalarda garantı veren ellerde

asyabank,

sekerbank,
    altının gramını ınternet gırıs sayfasında yayımlaması,altın fıyatını gormek ıcın ıkıcı bır tık yapmaya gerek yok

ingbnk
    ucretsız eft

sanırım paramı nerede değerlendırdıgımı,hangı bankanın kredı kartını kullandıgımı, altın hesabımı nerede tutugumu,maasımı nereye koyup nereden faturlarımı odedıgımı anlatabıldım

Teşekkürler paylaştığın için.

• iş. bankası sadece atm leri yeter bi sebep
  • Bende de garanti, finans ve akbankın kartları var ama artı eksilerini bilmediğimden soruyorum. Sorun değil başka bankadanda hesap açtırırım...
    Bu arada işlemlerimin %99 unu internet şubesiyle hallediyorum.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferceyo -- 28 Şubat 2012; 17:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

halbank,
    tenha olması devlet bankası olması,paran baskasının parasına, baska bankalarda garantı veren ellerde

asyabank,

sekerbank,
    altının gramını ınternet gırıs sayfasında yayımlaması,altın fıyatını gormek ıcın ıkıncı bır tık yapmaya gerek yok

ingbnk
    ucretsız eft

dıkkat edersen yapı kredı,garantı,işbank,fınansbank benım ıcın ne kadar uzak,
    fınansbankın kredı kartı var ama ,yavas yavas asyabanka kaydırıyorum,zaman ı gelıncede onu ıptal ettıreceğim

biraz daha detay verir misin.

mesela maaşını alıp hangi bankaya yatırıyorsun. ve o bankadan ne işlem yapıyorsun falan. faydalı olabilir. her ay bankalara 100TL para kaçırıyorum nerdeyse.

• Tavsiyeler bekleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.