Şimdi Ara

Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
24
Favori
152.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler.Kapatmak isteyeceimi belirteceğim zaten ..
  • Evet, eskiden iade ederlerdi, bu sene ya harcama ya da puan dan kesme şartı koşuyorlar. 110 lira kart ücreti el insaf (Ek kart dahil) Bende 8 yıllık kartımı kapattırdım. Araştırıyorum, başka bir bankadan, kart ücreti olmayan bir kart alacağım. Herkes, bu yolu seçerse anında ücret kalmaz da, millet uğraşmıyor işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bana da ilk defa bu ay üyelik ücreti kesilmiş ..Play card var 3 yıldır..İlk defa 20 lira kestiler... Daha bugün kesmişler.Telefon görüşmesi yapsam faydası olur mu

Dostlar bu gibi sorulara son aylarda yaşadığım tecrübelerle cevap vermek istiyorum. Kartınızdan üyelik ücreti kesilince arıyorsunuz ama mh şart koşuyor, wordpuanlara göz dikiyor. Ben yknin 8yıllık müşterisiyim. Her sene keserlerdi telefonla iade ettirirdim. Bu sene şart şurt dediler. Bu şekilde gelirlerse kartınızı kullanıma kapatmak istediğınizi söyleyin. Size borcunuz var gibi bişey söyleyecekler. Beni çjıldırttılar. Size ne benim borcumdan ben borcumu ödeyeceğim sen kullanıma kapatsana deyin. Daha sonra müş. Hiz. Zaten kesilmiş bu para kesinlikle alamazsınız onaylıyormusunuz deyince evet hediyem olsun 8 yıl çalıştığım banka kart ücretine muhtaçmış, alın sizin olsun diyoruz. Daha sonra kullanima kapandıktan 1 ay sonra arayıp iade ediyorlar. Bu sene bunu yaşadım ben. Iademi aldım şimdi borcu bitirip kapattırıyorum kartı. Umarım bu tecrübeler bir arkadaşımın işine yarar. Saygılarımla.

kullanıma kapatmakla komple iptal ettirmek aynı şey mi..? kullanıma kapatmak sanki ileri bir zamanda tekrar açılabilirmiş gibi.. aynı cep telefonu hatları gibi.. benim kartıma taksitli olarak borcum var ve komple kapattırmak istiyorum mümkün mü..? ekstrayı bekliyorum kart ücretini göreyim hemen arayacağım..

• Merhaba arkadaşlar, YKB bankası ile bu saatten sonra çalışılmaz artık...Yıllardır her ay extremi mail atan adamlar bu ay, extredeki yıllık aidatı görmemi istemediğinden, extreyi mail atmadı, ben düzenli kayıt ettiğimden, ödeme günümü bildiğimden atlamadım gittim ATM'den öğrendim ne kadar borcum olduğunu, çok dikkatli olun ve YKB kartlarınızı devamlı takip edin, mevcut iktidarın tutumlarından, artık bu adamların gözü karardı sanırım...
  • bendende dun 65 tl kesmişler aradım . 3 ayda su kadar harca yada puandan alalım falan dedi bende istemiyorum iptal et dedim iptal etti. Arayıp iade ederse devam ederim yoksa benden alcagı son 65 tl olur. birde maas bankam olacak şerefsizler.
  • bendende 55 tl ücret kesmişler.işin garip tarafı aylık 1500 tl harcama yapılan bir kart.efendim 3 ayda 2000 tl harcayın kart ücretini iade edelim dediler.istemem aslında 1 günde o meblayı harcardım ama sırf adilik yapınca kapattım kartımı
  • 600 lira gibi bir borcum var 4 taksitte.world kartı iptal ettirmek istiyorum.o zaman bütün borcu isterler mi?bu konuda bilgisi olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

quote:

Bana da ilk defa bu ay üyelik ücreti kesilmiş ..Play card var 3 yıldır..İlk defa 20 lira kestiler... Daha bugün kesmişler.Telefon görüşmesi yapsam faydası olur mu

Dostlar bu gibi sorulara son aylarda yaşadığım tecrübelerle cevap vermek istiyorum. Kartınızdan üyelik ücreti kesilince arıyorsunuz ama mh şart koşuyor, wordpuanlara göz dikiyor. Ben yknin 8yıllık müşterisiyim. Her sene keserlerdi telefonla iade ettirirdim. Bu sene şart şurt dediler. Bu şekilde gelirlerse kartınızı kullanıma kapatmak istediğınizi söyleyin. Size borcunuz var gibi bişey söyleyecekler. Beni çjıldırttılar. Size ne benim borcumdan ben borcumu ödeyeceğim sen kullanıma kapatsana deyin. Daha sonra müş. Hiz. Zaten kesilmiş bu para kesinlikle alamazsınız onaylıyormusunuz deyince evet hediyem olsun 8 yıl çalıştığım banka kart ücretine muhtaçmış, alın sizin olsun diyoruz. Daha sonra kullanima kapandıktan 1 ay sonra arayıp iade ediyorlar. Bu sene bunu yaşadım ben. Iademi aldım şimdi borcu bitirip kapattırıyorum kartı. Umarım bu tecrübeler bir arkadaşımın işine yarar. Saygılarımla.

kullanıma kapatmakla komple iptal ettirmek aynı şey mi..? kullanıma kapatmak sanki ileri bir zamanda tekrar açılabilirmiş gibi.. aynı cep telefonu hatları gibi.. benim kartıma taksitli olarak borcum var ve komple kapattırmak istiyorum mümkün mü..? ekstrayı bekliyorum kart ücretini göreyim hemen arayacağım..

Kullanıma kapatmakla iptal ettirmek aynı şey değil. Kullanıma kapatmak ben bu kartı kullanmıyorum demek. Borcu bitince iptal ettirebiliyorsunuz. Borcu olduğu için sizinkisi kullanıma kapatmak oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

quote:

Kullanıma kapatmakla iptal ettirmek aynı şey değil. Kullanıma kapatmak ben bu kartı kullanmıyorum demek. Borcu bitince iptal ettirebiliyorsunuz. Borcu olduğu için sizinkisi kullanıma kapatmak oluyor.

Bilgilendirme icin tesekurler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçtiğimiz eylül ayında İş Bankası öğrenci kartımdan üyelik aidatı kesmişti. Aradım müşteri hizmetlerini bağlandım, dedim böye böyle üniversiteli kartımdan ücret alınmış, hemen kontrol ediyorum dedi, ben daha bi şey demeden iade edilmiştir aradığınız için teşekkürler falan filan dedi. Kendimi de kızıp bağırmaya ayarlamıştım ağzım açık kaldı (limitim 750tl di, 9 aydır da ya asgariyi ödüyordum ya da ödemiyordum. Kullanılabilir limit 200ü geçmemişti )

Gelelim Yapı Krediye. Aynı dönemlerde çektikleri 20 lirayı (bu kartı aktif olarak kullanıyordum halbuki) kavga kıyamet bir ortam olmasına rağmen iade etmediler. Hatta konuştuğum Ayşe Hanım benden çok bağırdı. ordan oraya temsilciden müdüre derken iş Bimer e kadar gitti. Hiçbir tekliflerini kabul etmedim, ödedim borcumu kapattırdım kartımı. daha geçenlerde posta geldi, "şikayette bulunmuşsunuz, biz de tam iade yapıcaktık ki bi baktık kartınız kapanmış. kapalı karta da iade yapamayız hadi hoşçakalın" demişler özetle.

Kısacası Yapı Kredi , İş Bankası

• Arkadaşlar yapıkredi'nin opet kartına 75 TL aidat gelmiş bunu iptal ettirebilirmiyim ? opet karta bilerek geçtim ama bu kadar aidat olduğunu bilmiyordum
  • bugün yapkı kredi 65 tl üyelik ücreti yansıtmış kartıma. aradım ama 3 ayda 1800 tl alışveriş veya puanlarınızdan keselim dedi.

o sinirle hepsiburada dan kazandığım 75 tl puanı unutup kartı kapatın dedim. kapattırdım. hanım söyleyince 75 tl puanı tekrar kullanıma açtırmak için talepte bulundum.
    3 gün içinde yanıtlanacakmış. puanım yüklenir umarım. o puanları harcayıp yapı krediye sonsuza dek elveda demek istiyorum. bu derece yüzsüzce işlem yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

bugün yapkı kredi 65 tl üyelik ücreti yansıtmış kartıma. aradım ama 3 ayda 1800 tl alışveriş veya puanlarınızdan keselim dedi.

o sinirle hepsiburada dan kazandığım 75 tl puanı unutup kartı kapatın dedim. kapattırdım. hanım söyleyince 75 tl puanı tekrar kullanıma açtırmak için talepte bulundum.
    3 gün içinde yanıtlanacakmış. puanım yüklenir umarım. o puanları harcayıp yapı krediye sonsuza dek elveda demek istiyorum. bu derece yüzsüzce işlem yapılmaz.

dün aradılar koşulsuz iade edip tekrar kullanıma açtılar.
  • Geçen yıl Yapı Kredi 'den telefonla arayıp ilk yıl kart aidatı olmayacak diye Opet World kart verdiler, 1 yılın sonunda ne oldu tahmin edin :) Aidat yansıtıldı, itiraz ettim telefon kayıtları vb. incelenecek denildi hiç ses yok, şikayetvar'a yazdık klasik cevap, şu kadar harcama olursa geri veririz şeklinde bir uygulama. Şikayetvar 'da bir arattım ki Opet World kartları hep bu yolla ilk yıl aidat olmayacak diye millete vermişler şimdi aidatları topluyorlar. Telefonla söz verdiklerinden görüşmeyi siz kaydetmeyince elinizde hukuken bir delil de olmuyor, herşey onlarda, yolunu iyi bulmuşlar... Telefonla arayıp böyle birşey teklif ederlerse siz de kaydedin ve görüşmeyi kaydettiğinizi 1 yıl sonra ücret yansırsa mahkemeye vereceğinizi söyleyin bunun başka yolu yok. Ya da en temizi hiç söylenenlere inanmayın ve almayın...
    2-3 ay önce de hiç aidat ücreti olmayacak diye World Gold kart için aradılar. Ben de hiç aidat olmayacaksa kredi kartı sözleşmesinden o maddeleri çıkarın öyle imzalayayım dedim. Kabul etmediler, telefon görüşmesi zaten kaydediliyor dediler. Yolunu böyle buluyorlar. Madem aidat almayacaksın sözleşmeden niye çıkarmıyorsun. Bu bankaya en ufak bir güvenim kalmadı...

• 60TL öpücükte bana kondurdu müşteri hizmetlerine bağlanayim dedim OoOO onu tuşla bunu tuşla kalan zaman derken
    nihayet müşteri temsilcisine bağlandım 2 şekilde olur dedi kabul etmedim artık ayrılma zamanı sanırım dedim hıçkırıklara boğuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercelik

60TL öpücükte bana kondurdu müşteri hizmetlerine bağlanayim dedim OoOO onu tuşla bunu tuşla kalan zaman derken
    nihayet müşteri temsilcisine bağlandım 2 şekilde olur dedi kabul etmedim artık ayrılma zamanı sanırım dedim hıçkırıklara boğuldum

Neydi ki o 2 şekilde olma olayı?
  • Bankacılık modern ve yasal hırsızlık. Artık hırsızlık yapacağına banka kur...
  • Arkadaşlar merhaba.babamın uzun zamandır ( tahminim en az 6 7 yıl) kredi kartları var.axess, bonus ve world var (bunlar benim bildiklerim.belki başka kartlar da vardır.) Muhtemelen bu kartlardan 6 7 senedir belki daha uzun bir süre kart aidati alındı. Şimdi biz bu kart aidatlarını talep edebilir miyiz? Nasıl bir yol izlememiz lazım. Kart aidatini 50 tlden hesaplasak 6 sene desek. bir karttan 300 tl toplamda 1000 tlye yakin ödeme alabiliriz. Cevaplarınız için teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ykb musteri hizmetleri telefonla hesap isletim ucreti konusuna yardimci olamadiklarini subeyle konusmam gerektigini soyledi.sube iade yapamayacagini soyluyor.bu durum sube insiyatifine mi birakilmis durumda?
    Alinti yaparak cevaplarsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 25 Mart 2013; 19:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Ykb musteri hizmetleri telefonla hesap isletim ucreti konusuna yardimci olamadiklarini subeyle konusmam gerektigini soyledi.sube iade yapamayacagini soyluyor.bu durum sube insiyatifine mi birakilmis durumda?
    Alinti yaparak cevaplarsaniz sevinirim.

Eğer kartı aktif olarak kullanıyorsanız ve başka bir kartınız daha varsa kapatmak için telefonla başvurun. İlk başvurduğunuz kişi fazla birşey yapamayacak ve ısrarınızla kapatacaktır ama bir hafta içinde sizi arayan başka bir müşteri temsilcisi size kart ücretinizin iptali karşılığında talebinizden vazgeçmenizi önerir. Bunun için kartı aktif olarak kullanıyor olmanız lazım ama.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.