< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye (5. sayfa)
-
-
Olsun çevirme işlemine engel değil kiquote:
Orijinalden alıntı: crespo61
Yani platinum kart basılmış ve gönderilmiş, uygulamaya da eklendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam bir deneyeyim şansımı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arayın ekoya çevirin sonra pm den bilgilendirirsiniz buradan yazmayayım 👍quote:
Orijinalden alıntı: crespo61
Tamam bir deneyeyim şansımı :)
Ekim ayı kampanyasında, kampanya koşullarında puanların 1 Aralık tarihine kadar yükleneceği yazıyordu.
Puan yüklenen oldu mu?
-
Biraz önce baktım yüklenmemiş
dun aradim dedi 1-2 gun sarkabilir. Sarkarsa arayin bizi dedi kampanya uzatildigi icin olabilirmis ulan arabaya mazot alcam alamiom kac gundur iyide oldu gerci 4 lira dustu nerdeyse :D
Neyini yapamamışım arkadaşım. Boş boş konuşacağına doğrusunu yazda görelim. Senin matamatik hocana da gönderelim selamlarımızı…quote:
Orijinalden alıntı: mami61off
matematik hocana cok selamlarimi ilet hocam cok uzuldum cidden su basit hesabi bile yapamamaniza
Anca gevezelik yapıyorsunuz…
pm den o gun attim zaten kanki kizma olabilir basit bise
PUANI YÜKLENEN VAR MI ARKADAŞLAR
-
Gelmedi dalga mı geçiliyor insanlarla
Ocak 1'e kadar yatıralacak diyordu şartlarda, 1 ay daha süresi var
-
1 ocak dediği kasım kampanyası. ekim ayı kampanyası 1 aralık tarihine kadar yüklenecek diye açıkça yazıyordu.
-
Evet biraz önce aradım ayın 5 ine kadar puan yüklenecek dediler takip edecez
Arkadaşlar 29.11.2022 tarihinde yapıkredi hesabı açtım uygulama üzerinden ve kredi kartı başvurusu yaptım kart helen onaylandı fakat gelmedi dijital kart bilgileri ile satın alsam puan gelir mi. Kampanyada 30.11.2022 tarihine kadar hesap açıp 15 Aralık 2022 tarihine kadar www.beinconnect.com.tr üzerinden paket satın alımı yapmalıdır deniliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bein connectten dijital kart ile alışveriş yapılamıyor hocam. Malesef.
-
5 aralikmis karakter eksikligi iste gelsin direkt iptal edicem
Eko kartım elime ulaştı fakat bir şey soracağım önceki alan arkadaşlara; siz site üzerinden sezonluk mu 12 aylık mı paket aldınız?
Siteye girdiğimde bir türlü 12 aylık paket çıkarmıyor. Terbiyesizler bilerek mi yapıyorlar, diğer satış sitelerinde 12 aylık paketler satılıyor 900 lira civarlarına.
edit: müşteri hizmetlerini aradım özellikle sordum 12 aylık mıdır diye dedi ki bu zaten 11 aylık yani evet 1 ay lig olmadığı için 11 ay faydalanacaksınız dedi yani Kasım'a kadar kullababilirsiniz dedi.
Bende buna güvenerek aldım paketi. Sonrasında bir baktım bitiş tarihine; 04.08.2023 yazıyor. Gel de çıldırma, şimdi ben bunu ne şekilde hakkımı arayacağım. Ben ona güverenerek 1089TL'lik işlem yaptım yanlış bilgi verdi bana MH.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 3 Aralık 2022; 14:44:51 >
-
yuklenen oldumu
yatan var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X