Şimdi Ara

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
12.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bu durumu merak ediyorum müşteri hizmetlerini arayıp sorabilir misin. Benim müşteri hizmetlerine bağlanması için kartımın gelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 18 Kasım 2022; 22:57:9 >
  • Universite zamaninda kredi kartim vardi play kart diye simdi yeniden hesap acip bein connect alsak ilk defa musteri degilsiniz diyecekler gitti guzelim kampanya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lazz48 L kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi üniversite zamanı alıp kartı da 5-6 sene önce kapatmıştım ne hesap var ne başka bişey. Tekrar kart çıkartmak istedim zibilyon evrak imzaladım hesap açtılar yeni müşteri gibi . Üstüne de 11 yıllık müşterimizsiniz dediler 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bein sezonluk paket mi yoksa 1 senelik mi? Yani gelecek seneki maçları da izleyebilecek miyiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Hayır, sezonluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: atabeyyy

Hayır, sezonluk.
    O zaman ne anladım ki? Zaten sezonun yarısı bitti. Bomboş bir kampanya. Başka bankalar binlerce TL veriyor…

Yani o kadar boş olmasa da aman aman bi kampanya değil. Dediğiniz gibi sezon başı yapsaydı daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: atabeyyy

Yani o kadar boş olmasa da aman aman bi kampanya değil. Dediğiniz gibi sezon başı yapsaydı daha iyi olurdu.
    Boş ya. Normalde hayatta almayacağım 1200 TL lik harcama yaptırıyor bana. Tamam geri veriyor ama ben aslında 600 TL lik faydalanmış oluyorum. O da olmasada olur bir şey yani bein … Market değil yakıt değil veya direk para değil

smart tv uygulamasiyla national bbc ve turksat geri sarmalo canli yayin dizi film urunleri ve tod geliyor yakinda bbeyler kacirmayin paketi spor da daha 10-15 mac oynandi 25 mac var kacirmayin bedavaya verilen birseyi almamak nedir ben cozemedim. yuklenen puani mazot alirsin markette harcarsin cokmu zor

• Playcard ile bende başvurdum bakalım.Memurum aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim aidat olayını müşteri hizmetleriyle konuşucam bakalım ibraz ile aidat almıyorlarmış.

Playcardın world carddan eksi yönde bir farkı yoktur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eKsTazi

Playcard ile bende başvurdum bakalım.Memurum aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim aidat olayını müşteri hizmetleriyle konuşucam bakalım ibraz ile aidat almıyorlarmış.

Playcardın world carddan eksi yönde bir farkı yoktur umarım.

Bende ekokart için basvuracagim tabi kart gelirse, onun aidat ücreti yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: mami61off

smart tv uygulamasiyla national bbc ve turksat geri sarmalo canli yayin dizi film urunleri ve tod geliyor yakinda bbeyler kacirmayin paketi spor da daha 10-15 mac oynandi 25 mac var kacirmayin bedavaya verilen birseyi almamak nedir ben cozemedim. yuklenen puani mazot alirsin markette harcarsin cokmu zor
    Bedava verilmiyor. 1200 TL ödüyorsun paketi almak için ve sonra sana 1200 TL puan yükleniyor.

Yani 2400 TL harcama için 1200 TL ödüyorsun toplamda. %50 indirim olmuş oluyor. Bankalar bu şekilde kandırıyor işte milleti. Bedava değil aldığın herşey %50 indirimli ama arada bein de kitliyorlar …

• Hesap açıldı ama kredi kart başvuru kısmında ekokart yok. Aidat olmayan hangi kart var yapikredi de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 23 Kasım 2022; 13:35:1 >
    matematik hocana cok selamlarimi ilet hocam cok uzuldum cidden su basit hesabi bile yapamamaniza

• Ekokart çıkmayınca mecbur platinum kart aldım. Uygulamaya kart bilgileri geldi. Simdi o gelen bilgilerle alabilir miyim? İlla kartı beklemem mi lazım?
    Bir de platinum kartı bonusu kullandıktan sonra kapattırdığımda sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: crespo61

Ekokart çıkmayınca mecbur platinum kart aldım. Uygulamaya kart bilgileri geldi. Simdi o gelen bilgilerle alabilir miyim? İlla kartı beklemem mi lazım?
    Bir de platinum kartı bonusu kullandıktan sonra kapattırdığımda sorun olur mu?
    Mevcut kartınızı ekoya çevirebilirsiniz

• Nasıl yapacağım hocam?

• quote:

Nasıl yapacağım hocam?
    Ykb müşteri hizmetlerini arayın kartınızın arkasında yazar numarasını unuttum şimdi 😀 kampanyalar diye bağlanın mh ne kartımı ekoya çevirmek istiyorum deyin onlar yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 25 Kasım 2022; 19:41:50 >
  • Ama digeri basılmıştır diye bildirim geldi :)

• quote:

Ama digeri basılmıştır diye bildirim geldi :)
    Nasıl yani?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.