Şimdi Ara

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
12.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu alip baska birine satabiliyomuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zamanki gibi olan yine zamanında 1188 tl ödeyip alan benim gibi enayilere oldu.

• eski müşteriler avuç yalayabilir sanırım..

• Hala mobilden başvuru yapamıyorum.Birkaç ay öncede emekli maaşı taşıma işin yapıcaktım annemi babamı.Son adımda işleminize devam edilememektedir yazıp şubeye yönlendiriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diğer bankaların yeni üye kampanyalarına göre çok geride aslında YKB.

Diğer bankalar bütün sektörlerde 1000-2000 TL puan verirken burada sadece bein ile sınırlı.

Birde alınan paket sadece bu sezon için geçerli. Yani gelecek sezon da bu zamana kadar ki kısım yok…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 24 Ekim 2022; 11:4:47 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    o millere verirse enfes olur ooo ogrenebildinizmi kac kati veriyo verirse bizde alalim

• mami61off kullanıcısına yanıt

Adios Premium seyahat programının şartları dahilinde puanlar katsayılı kullanılıyor. Normal zamanda 2 kat ve kampanya dönemlerinde ise alınacak biletin durumuna göre 3-3.5 kat değerli kullanım oluyor. İşlemler Setur üzerinden yaplıyor. Setur da ufak bir miktar komisyon ekliyor ama o da katsayılı olarak puandan ödeniyor.

Ancak ben az önce baktığımda hala pakette tek çekim 1089TL bir tutar göremedim. Taksit gösteriyor ve bugün çekilecek tutar olarak 99TL yazıyor. Son ödemede toplu çekip sonradan taksit yapacaksa ancak o zaman tam puan kazanımı olur. Tek seferd 99TL çekerse YKB de 99 puan yatırır

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye

uygulamadan yapınca öyle oluyo uygulamasız ve giriş kullanıcı yapmayın

Yukarıda attığım ekran görüntüsü direk web sitesinden ve herhangi bir kullanıcı girişi yapılmamış durumda. Telefondan da girsem bilgisayardan da girsem çıkan ödeme seçenekleri o şekilde oldu.

• İlk kez üye oldum. Giriş yapamadım. Sim kart değişikliği sebebiyle şubeye gidin diyor. İşim gücüm yok şubede sıra beklicem

Kardeşim devam et de olay çözülüyo bugün ödemecek tutar 1089 tl yazıyor. Şaka maka bir üyeliğe 1089 tl para hediye etmek aklım almıyor helal olsun adamlara bu acaba daha başlangıçmı beklesek mi belki 3 gece 4 gün tatil filan verirler mğşteri olursak. Ya da koç un fenerlilere armağınımı acaba

• Yeni müşteri olanlara 5000 TL faizsiz kredi yok muydu bu ay? Bitti mi o arkadaşlar? Sitesinde görünmüyor ama hangikredi sitesinde reklamı var. Bilen bilgi verebilir mi? Mh aradım müşteri olmadığım için bir türlü bağlanamadım.

• kredi kartı başvurusu yaptım ekolart aldım kartın açılmasını bekliyorum 1089 tl lik fiyatı alıcam bakalım

Sanal kart açılmadı mı

• plsTR kullanıcısına yanıt
    acıldıda kabul etmiyo heralde hemen online a izin verilmiyo olabilir

Benim limit geldi hemen sanal kartta geldi. Sorun olmadı

• plsTR kullanıcısına yanıt
    beinconnectte mi sorun var acaba alabildinizmi dijitalkartla üyeliği peki

3D sinde sorun varmis 3D yi acmak gerekiomus mecbur karti beklicez.

Eko kart aidatsız olan kredi kartı değil mi ondada gecerli mi kampanya şartlarda yazılmamış da illa aidatlı kredi kartı istemesinler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.