Şimdi Ara

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
12.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sordum geçerli dediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni müşteri çekmek için yapılıyor anlıyorum ama mevcut müşteriye neden yok? Mevcut müşterilerin günahı ne?

• cemil.sahin C kullanıcısına yanıt
    oluyormus sordum bende sorun yok hatta dedim internet sitesinde taksitli alsak bisey olur olmaz dediler ama ben yine trink alcam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni müşteri oldum bu sefer eko kart vermiyorlar. toplam kartlarınızın limitini düşürün yada kapatın diyor 15 gün içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senli27 -- 26 Ekim 2022; 12:47:23 >
  • Arkadaşlar dijital kartla paket alamıyorum hata veriyor hepsiburada da alışveriş yaptım bununla ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu asıl kart henüz gelmedi

• Merhaba arkadaşlar az önce mobil uygulamasını indirip yeni hesap açma işlemi yaptım görüntülü görüşmede bein connect kampanyası için hesap actigimi söylediğimde uygulamayı hangi kredi üzerinden veya mesaj ile bildirim ile indirilirse faydalanabileceğimi söyledi. Bilgisi olan var mı. Kampanya koşulları mi değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nahle kullanıcısına yanıt

Şartlar aynı bi değişiklik görünmüyor

3D ayarı kapalıymış kart gelince 3D aayarıını açarsın

3D secure ayarı kapalıymış gelınce acman gerekıyo

• mami61off kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama çok saçma harbiden bu durum ;) diğer bankalarda kart gelmeden her türlü alışveriş yapılıyor

• nahle kullanıcısına yanıt
    pek bılen yok onu kanki daha bırcok insan bile bilmiyo buk kampanyayı adamlar resmen 11 ay vadeli 1000 tl veriolar faizsiz avans gibi bişey ve üstüne beinconnect hediye rahat ol tek şart ilk kez üye olcan ve mobilden görüntülü görüşmeyle üye olcan ona göre , ben taksitli yapmadım korktum ama müşteri hizmetleri yapabilirsin dedi sorun yok dedi ihtiyacı olanlar öyle yapabilir aralık a kadar puanın yüklenmesini beklicem yüklenince gidip mazltu fullücem

sorma gerizekalılar ya malmıdır nedir , 3d secure mi kalmış kaç gün uğraştım sende benim gibi sabırsızsın belli :) mğşteri hizmetlerinde sonunda bi bilgili birine rastladım dediki kartınız gelince halledersiniz dedi google a 3d secure ve yapıkredi yaz cıkan sitede kartın cvv kodu ve son 6 hanesi bide şifrsiyle halledipsun kart gelir cok erken gelio başvurunu yapmışsın pazartrsi salı gelir sana kart dua et de beinconnect kotası dolmasın

• mami61off kullanıcısına yanıt
    Aynen ;)

• Kampanya tarihleri güncellendi devam ediyor

• Faydalanan var mı bu müthiş kampanyadan. Bende bugün yakınım üzerinden başvuru yaptım. Kurye gelince aktif olacak. MT’ye sordum kart tipi farketmez dedi o yüzden eko kart icin başvuru yapacağım.

• bu kampanya ile Bein'den paket alan var mı ? Varsa ne kadar süre sonra yüklendi World Puan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevcut müşteriler için çok kötü olmuş ya :( yeni bir adet kredi kartı çıkartıp onunla bein den alışveriş yapsak olur mu acaba?

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    beyler yılın fırsatıydı ekim ayında almayanlar ağlasın şimdi hele dublefırsat oldu çünkü beinconnect TOD diye yeni bi sisteme geçior görüntü duble kaliteli olcakmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.