Şimdi Ara

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
12.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki kayıt falan açtırdırdınmı bankaya?

• metruk9966 M kullanıcısına yanıt
    oho kaç kere ilgilenen yok ama burdanyatan kimse varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oğulcan, Güllücan ve Pekercan gibi müthiş futbolcuları izlemek için yanıp tutuşanlar için iyi fırsat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteriye Bein Connect’ten aldığı lig paketi tutarınca Wp hediye

Gelmiş puan

• plsTR kullanıcısına yanıt
    bana yine gelmedi arkadaş , bilader sorması ayıp beinconnect alış tarihini yazarmısın ekstreden

• bddk ile sikayetlerim sonucu 14 aralikta yatacak sanirim

• Evet param yatti arkadaslar , BDDK ya bildirin 3 gun icinde sonuclandi hayirli olsun .

• Kasımda üye oldum.15 Aralığa kadar satın alım yaparsam Worldpuan yükleneceği söylendi.Fakat bugün beinconnect.com üzerinden satın almaya çalıştığımda todtv üzerine yönlendirip ordan satın almaya geçiriyor.Kampanya şartlarında beinconnect üzerinden yükleme gerektiği yazıyordu.Burdan bir katakulli çıkmasından korkuyorum.

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    bilader valla 15 gun ugras verdim zorla aldim bu banka tehlikeli s... et hicc ugrasma alana kadar canim cikti parayi geri. Surda zaten ligin bitmesine 3,4 ay kaldi ver 300,400 al gitsin degmez artik

• bugun bddkdan mesaj geldi . Yapikredi savunma yapmis dijital kart ile alisveris yaptigim icin puan yuklemicekmiste musteri memnuniyeti amaciylw yuklemis bu nasil karaktersizlik arkadas ayiptir be kredi kartini almisim ilk kez musterin olmusum sanal kart kullandigim icin yuklemicektin oyle mi ? yazik

• Kasım kampanyasından puan yatan var mi? Bugün bana yatmamış hemen arayıp talep oluşturdum MH’den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 1 Ocak 2023; 22:33:53 >
  • Bugun Mh’ye açtığım talep her şeyi sürecine uygun yapmama rağmen, koşullara uygun işlem yapmadığımı söyleyerek reddetmişler. Simdi bu dolandırıcılık bu soygunculuk değilde nedir?
    Simdi nasıl bir yol izlemeliyim.

• benim harcamamda reddedilmiş. beinconnect.com.tr üzerinden aldım paketi ama güya harcama beinconnect olarak gözükmüyormuş da digitürk olarak gözüküyormuş. tekrar kayıt oluşturdum.

• Shinku kullanıcısına yanıt
    bddk sikayet formu doldur anasini belliyolar rahat olun cok etkililer ben basvurdum 1-1,5 gunde hemen puan yatti. Gerekceleride suymus dijital karttan almisim orjinal karttan almamisim . Karaktersiz herifler ya

• benim punları da güya beinconnect.com.tr üzerinden yapmadığım için puanları yatırmayı reddediyorlardı. 3 kere şikayetimi reddettiler. en sonunda tüketici hakem heyeti,bddk ve şikayetvar a yazdım. geçen gün tht şikayetimden dolayı puanları yüklediklerini belirttiler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.