Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: özgüç55 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.851
Cevap
194
Favori
232.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam peki internet şubeden başvursam sıfır TL olarak onaylanınca müşteri hizmetlerini arayıp ekoya çevirsem ? enparadan kaç bin limit düşüreyim ?

• storm kullanıcısına yanıt

hocam çoğu yerde yapı kredinin kartına 6-9 taksit yapıyorlar vade farksız,ondan enpara varken bi daha finansbank almayayım dedim hatamı etmiş olurum ? birde çok kart olayına girmek istemiyorum,normalde maximumu amazonda kullanıyorum vade farksız 9 taksit olayından dolayı, enparayı çoğu yerde kullanıyordum sonradan faizsiz taksitlendirme olayından dolayı ama son düzenlemelerden sonra 3 taksit yapmaya başladı çoğu yer enparaya,oda büyük tutarlı alışverişlerimde zorluyor beni.

• Gold kartımın Eko karta bağlı kart olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı? Başvuru günü bir karışıklık olmuştu. Müşteri hizmetleri başvuruyu ekoya bağlı mı yaptı yoksa bağımsız kart olarak mı yaptı emin olmak için ne yapmam nereye bakmam gerek?

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Hocam Maximum kart Amazonda çoğu ürüne taksit yapıyor mu? Bir de aidatli mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Şubeye gitmesi şart değil. Kart başvurusunu yapsın, hemen ardından internet şubesinde kart program değiştir gibi bir menü olacak. Oraya tıklayıp eko kart olarak değiştirsin. Eko kartı yolluyorlar o zaman.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

O yöntem biraz sıkıntı şubede temsilciye hem sözlü hemde yazılı olarak beyanat verdimi garanti o iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPET kampanyasından kazanılmış OPET World puanları, OPET marketten madeni yağ alımında kullanabilir miyiz ?

Yoksa sadece akaryakıt alımında mı kullanabiliriz ?

• Arkadaşlar eko kartım var. Buna ek alabileceğim ücretsiz World kart var mıdır? Varsa nasıl işlem yapmam lazım?

• A fine day to die kullanıcısına yanıt

evet hocam finansbank enparanın 6 taksit yapmadığı çoğu üründe maximum ile vade farksız 6 taksit aldım amazondan,trendyoldada aynı şekilde diğerleri 3 taksit yaparken maximum 6 taksit yapıyor işime baya yarıyor ama limiti az işte   evet hocam yılbaşında 240TL aidat kesti düz kartı için.

• dekonline kullanıcısına yanıt

Bankayı arayıp sormaniz lazım, Opet world, hepsiburada premium gibi kartlar i teklif ediyorlardı ama geçenlerde okudum bu iş bitmiş galiba, yinede emin olmak için sormak lazım.

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

Boşuna sormasın o olay 6 Mart 2024 de bitti

• 6 Mart 2024 den önce vardı şimdi yok

6 Mart öncesi alınan kartlar ömür boyu mu yoksa 1 yıllık mı ücretsiz?

• E006 E kullanıcısına yanıt

Ömür boyu

• hamkaya H kullanıcısına yanıt
    Uygulamada ilk kredi kartı hangisi görünüyorsa asıl kart odur

• bayar28 kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi

Benim ana kart eko ben kampanya bitmeden eko ya bağlı platinum istemiştim uygulamada ilk platinum gözüküyor ikinci eko kart gözüküyor

Dip not: Ana kart world eko

• Bendeki son durum şöyle;
    World uygulamasında ilk kart eko, ikinci kart Gold görünüyor.
    Limitleri de farklı görünüyor bu arada.
    Müşteri hizmetlerine sordum şimdi. Ya ben tam anlatamadım ya da karşımdaki tam anlayamadı. Kart aidatı için sordum diye anlatınca ise "muafiyetlere bakayım" dedi ve sonra "aidat görünmüyor" dedi.
    Keşke uygulamada "ek kart" gibi bir ibare olsaydı da emin olsaydık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamkaya -- 25 Mayıs 2024; 22:25:1 >

kartlardan herhangi birini favori kart tanımla olarak seçerseniz o ilk görünür zaten direkt. herhangi bir kartı seçebilirsiniz

• hamkaya H kullanıcısına yanıt

Limitleri farklıysa gold karta günü gelince aidat yansıyacak world eko ya bağlı olan kartların limitleri ortak yani aynı oluyor

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Olabilir

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.