Eğer bu kesin bilgi ise çok güzel kazık attılar. Özellikle eko karta bağlı olsun demiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (72. sayfa)
-
-
Müşteri hizmetleri ücret görünmüyor dedi. Ama nereye nasıl bakıyorlar bilmiyorum. İleriye dönük olarak kontrol etmemi tavsiye etti. Limite gelince de kartların limitini siz ayarlıyorsunuz gibi birşey söyledi. Ama içime bir kurt düştü. Çünkü şu anda zaten kart ilk yılını doldurmadığından kart ğcreti görünmez diye düşşünüyorum.
Karta Aralık ayında başvurdum. İlk ekstre de Aralık ayında geldi. Bu durumda kart varsa eğer, kart ücreti ne zaman çıkar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google a yapı kredi internet şubesi yaz siteyi aç bireyseli seç açılınca kredi kartlarım menüsüne gir oradan puan işlemlerine gir Gold world kartı seç yıllık üyelik işlem ücretlerine gir eğer son aidat yansıma tarihi 01/01/1900 olarak gözüküyorsa aidatsızdır eğer böyle bir ibare yoksa aidat gününü bekler haberin ola
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Teşekkür ederim. Kartımın bilgileri aynen bu şekilde çıktı. Rahat nefes aldım. :)
-
Son zamanlarda sağlık sektöründe sonradan taksit yapan oldu mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet oldu uc taksit yapabildim.
-
Teşekkürler hocam diş kliniğinde world kullanayım dedim
Cep telefonu otomatik ödeme kampanyası vardı. Sanırım ona katılım olmuş. Bende de vardı. Katıldım. Aynı isim altında puan yatırılmış geçen ay.
Arkadaşlar bu arada eko kullanıyorum. Malum kampanya oluyor eko dahil edilmiyor çoğu kampanyaya. Word klasik karta başvurmak istiyorum. Kart ücreti ne zaman yansıyor. Bonus gibi 12. ayda mı?
Daha önce worldde hiç kart aidatı ödemedim ama 6-7. ekstrede olduğunu yazmışlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 27 Mayıs 2024; 22:31:22 >
Maaş bankanız falan mı? Nasıl ödemediniz. Mahsuru yoksa açıklarmısınız..
Yok hayır maaş bankam değil. İlk defa yapı kredi kk aldım ve henüz ekstrem bile kesilmedi. Daha önce de world kartım oldu ve 1 ay ancak kullanmıştım. Henüz aidat alınmadı anlamında demek istemiştim.quote:
Orijinalden alıntı: hk_26
Maaş bankanız falan mı? Nasıl ödemediniz. Mahsuru yoksa açıklarmısınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 28 Mayıs 2024; 7:45:28 >
bu menüyü bulamadım ben ne zamandır uğraşıyorum
-
Yazdıklarımı okursan direkt seni o menüye ulaştıracak zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllık üyelik ücretleri menüsünü bulamadım bende gold kart yok ben hepsiburada world kart için baktım o yüzden bulamamış olabilirimquote:
Orijinalden alıntı: deryadeniz907Yazdıklarımı okursan direkt seni o menüye ulaştıracak zaten
Kişiye özel harcama hedefi gelmiş.
39 bin harcamaya 500 World Puan.
Senin bu yazdıkların hiç hoş değil, wordpuan menüsüne ulaşıyorum ama orada puan yazıyor kart ücretinde ilgili birsey yazmıyor.Senin o üstün anlatım kabiliyetin senin olsun.quote:
Orijinalden alıntı: deryadeniz907
Bu mesaj silindi.
Kredi Kartlarim menüsüne gir diyorsun oraya girince dediğiniz yer çıkmıyor. Yanlis yere yonlenfiriyor, Doğrusu şöyle olacak;
Kartlarim > Kart Hizmetleri > Puan İşlemleri > Kartı Seç > Yıllık Üyelik Ücreti İşlemleri
Genede teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 29 Mayıs 2024; 20:12:44 >
Crystal kartın olayı ney ? otellerde %5-20 arası indirim diyor, yıllık kart aidatı 1600 tl falan, ee bu kadar mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X