Şimdi Ara

Yapılan Sprey sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bizim Decal Convert ile yaptığımız Spreyler Ayarlara girdiğimizde silinior.. Bunun için bir taktik bilen

varmı ? ayarlara girdiğimizde yaptıgımız logonun silinmemesi için ? benim tanıdığım bir arkadaşımda oluodu

mesela yaptığı logo ayarlara girdiginde silinmior du ama cs silip tekrar yuklemiş ve nasıl oldugunu

hatırlamıor bunu bilen varsa yardım plz cevap yazanlar için şindiden teşekkürler

• Salt Okunur Yapmayı denedin mi ?
  • nasıl yapıldığını banada anlatırmısınız? decal converter le bi spray yaptım ondan sonra onu nereye atmam gerekiyor ?
  • BAk Şimdi DecalCon. La YAptığın Dosyayı Valve/cstrike nin içine atcan tabe ilk önce con. la yaptığın dosyanın adını tempdecal yap sonra tempdecal olarak yaptığın dosyanın üzerine gelip sağ tıklayacan we özelliklere gircen altta işaretleme butonları olcak onun yanında Salt Okunur yazanı işaretle tamam de çık ardından gene valve/cstrike içinde decals.wad olcak onu sildinmidide Ayarlara Girdiğinde CS de Logo Değişmez

Kolay GElsin... Sonrada İyİ Eğlenceler...İyi Cinayet İşlemeler

• quote:

Orjinalden alıntı: mu-yigit

BAk Şimdi DecalCon. La YAptığın Dosyayı Valve/cstrike nin içine atcan tabe ilk önce con. la yaptığın dosyanın adını tempdecal yap sonra tempdecal olarak yaptığın dosyanın üzerine gelip sağ tıklayacan we özelliklere gircen altta işaretleme butonları olcak onun yanında Salt Okunur yazanı işaretle tamam de çık ardından gene valve/cstrike içinde decals.wad olcak onu sildinmidide Ayarlara Girdiğinde CS de Logo Değişmez

Teşekkurler denedim oldu artık kaybolmuor..

• quote:

Orjinalden alıntı: nL*

quote:

BAk Şimdi DecalCon. La YAptığın Dosyayı Valve/cstrike nin içine atcan tabe ilk önce con. la yaptığın dosyanın adını tempdecal yap sonra tempdecal olarak yaptığın dosyanın üzerine gelip sağ tıklayacan we özelliklere gircen altta işaretleme butonları olcak onun yanında Salt Okunur yazanı işaretle tamam de çık ardından gene valve/cstrike içinde decals.wad olcak onu sildinmidide Ayarlara Girdiğinde CS de Logo Değişmez

Görewim Bişi Değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: nL*

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.