Arkadaşlar asus marka bilgisiyar kullanıyorum . Ortalam 4 aydır ''Güncelleştirme Yapılandırılmadı Geri Alınıyor '' hatası alıyorum ve bilgisiyarım açılmıyor . En az 15 kez recovery yapmışımdır ama sorun çözülmüyor . Asus aradım bana önerdiği çözüm Windows update yi güncelleştirmeleri kapatmak ama insan para verdiği şeyden güncelleştirme almak istiyor sonuç olarak win 8.1 bile geçemiyorum . Tamam iyi kötü çözmüş gibi olsanda 1 ay sonra hatayı alıyorsun . Yine aradım bizle alakalı değil microsoftun sorunun diyor bu sefer microsftu arıyorum asus güvenli önyüklemeyi kaldırmalı diyor sonra asusu arıyorum yok öyle diyor Microsoft size bir kodla çözer diyor . microsoftu arıyorum aynısı diyor . kısaca iki firma arasında şebek oldum baktım olucak gibi değil buraya foruma yazıyım dedim . Yardımlarınız için şimdiden teşşekürler . Valla sorunu çözersek beni büyük dertten kurtarırsınız
cell61
kullanıcısına yanıt
Çıkan güncellemeleri isimlerini not alarak(KB2998174 gibi) tek tek sıra ile kurun ve her seferinde yeniden başlatın. Sorunsuz kurulanlar olacaktır. Hangi güncelleme sırasında takıldığını bu şekilde tespit edebilirsiniz. Daha sonra bu güncellemeyi gizleyerek bir daha kurmamasını sağlarsınız. Daha sonra bu güncellemeye ait sürüm notlarını ve sorunları araştırabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme