Şimdi Ara

Yapılandırma / Dosya Masrafı / İpotek Fek Ücreti Örnek Kararlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
22
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam çok harika olmuş. teşekkür ederiz.
  • hocam mobilim resimler görünmüyor bu cekilen kredinin dosya masrafini almakmi baska birseymi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip......
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

hocam mobilim resimler görünmüyor bu cekilen kredinin dosya masrafini almakmi baska birseymi

dosya masrafı yapılandırma ipotek fek ücreti
  • çok yarralı bilgiler teşekkürler.
  • favorilere ekledim hocam teşekkürler
  • Takip, faydalı konu teşekkürler.
  • Herkese merhaba,
    20013 Haziran ayında Ankara Mamak Kaymakamlığında ki Tüketici Hakem Heyetine yapmış olduğum ipotek fek komisyon masrafı davamın sonucunu bugün itibariyle öğrendim. Tabiki davayı kazandım ve 250 TL' şuan cepte. Davalı Akbank Bahçelievler şubesi. Bugün arayıp durumu bildireceğim şubeye. Umarım bana kıllık çıkarmazlar. Ödemezlerse haciz hakkım var. Bu ipotek fek komisyonu olayını ben yazın buradan öğrenmiştim. Hemen davamı açtım. Sadece bir 10 dk. mı ayırdım Kaymakamlıkta hepsi o. :) Siz siz olun bu bankaları boş bırakmayın. :) umarım buradaki dava açan herkes mutlu sona ulaşır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecreep

Herkese merhaba,
    20013 Haziran ayında Ankara Mamak Kaymakamlığında ki Tüketici Hakem Heyetine yapmış olduğum ipotek fek komisyon masrafı davamın sonucunu bugün itibariyle öğrendim. Tabiki davayı kazandım ve 250 TL' şuan cepte. Davalı Akbank Bahçelievler şubesi. Bugün arayıp durumu bildireceğim şubeye. Umarım bana kıllık çıkarmazlar. Ödemezlerse haciz hakkım var. Bu ipotek fek komisyonu olayını ben yazın buradan öğrenmiştim. Hemen davamı açtım. Sadece bir 10 dk. mı ayırdım Kaymakamlıkta hepsi o. :) Siz siz olun bu bankaları boş bırakmayın. :) umarım buradaki dava açan herkes mutlu sona ulaşır. :)

Bankayla muhatap olmayın zaten genel müdürlük ilgileniyor diye savsaklıyorlar. vatandas.uyap.gov.tr adresinden kimlik no ve seri no cüzdan no bilgileriyle yaklaşık 30-40 gün kadar sonra sorgulama yapın tüketici mahkemesi ya da sıfatıyla asliye hukuk mahkemesinde kaydınız yoksa kesinleşmiş demektir. icraya verin 4-5 gün sonra paranız yatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brother-II

Bankayla muhatap olmayın zaten genel müdürlük ilgileniyor diye savsaklıyorlar. vatandas.uyap.gov.tr adresinden kimlik no ve seri no cüzdan no bilgileriyle yaklaşık 30-40 gün kadar sonra sorgulama yapın tüketici mahkemesi ya da sıfatıyla asliye hukuk mahkemesinde kaydınız yoksa kesinleşmiş demektir. icraya verin 4-5 gün sonra paranız yatıyor.

Sayın Brother, ilginize teşkkürler,
    söylediğiniz gibi UYAP tan giriş yaparak kontrol etmek istedim ama mahkememe ilçe hakem heyeti olduğu için listelerde çıkmadı. Haliyle net bir bilgi öğrenemedim. Bir de mahkeme kararı 28.01.2014 tarihinde vermiş.Ben daha dün öğrendim. Çünkü eve gelen postacı apartman kapısındaki kutuya haber kağıdı bırakmış biz evde yokuz diye. Bizde maşallah görmemeişiz 1 ay boyunca. Haber kağıdı beklediği PTT şubesinde 1 hafta sonra geri gitmiş kaymakamlığa. Bu arada PTTnin taşeron elemanı zarfı 2. defa getirmesi gerekiyor ama getirmemeiş sevgili taşeron. Dün bankayı aradım, aynı sizin dediğiniz gibi Genel merkez ilgileniyor diye savsakladılar. Aynı karar Akbank'a da gitti ama illa Genel Merkez ilgileniyor diye savsaklıyorlar.:) O zaman sizin dediğiniz gibi benim şubeye gitmeme gerek yok. Doğrudan hacize mi gidiyim sayın Brother II? Sakıncası yoksa bana özelden cep telefonu numaranızı gönderebilir misiniz? İzlemem gereken yol konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü çabuk sonuca varmak istiyorum.İlginize teşekkürler :)

• 2 krediden dosya masrafı aldık. Birinden 1500 tl civari birinden 300 350 tl civarı.
    Kuzenim avukat, yeni mezun, çevremizdeki herkese yardımcı oldu, hem başlangıç için iyi oldu, kendisini kanıtladı bir açıdan. Bilgi almak isteyen, konuyla ilgili harekete geçmek isteyen olursa pm atabilir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

2 krediden dosya masrafı aldık. Birinden 1500 tl civari birinden 300 350 tl civarı.
    Kuzenim avukat, yeni mezun, çevremizdeki herkese yardımcı oldu, hem başlangıç için iyi oldu, kendisini kanıtladı bir açıdan. Bilgi almak isteyen, konuyla ilgili harekete geçmek isteyen olursa pm atabilir :)

Geçen yıl araç kredisi çektim 500 tl dosya masrafı aldılar. Bunu geri alabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r!sus -- 20 Mart 2014; 9:05:49 >
  • son 10 yıl içindeki tüm krediler için geçerli
  • hocam mobilim goremiyorumda, bankadan dekontu vermediler.dilekce yazıp posta yoluyla bankadan isteyin demisler.dilekceye tam olarak ne yazmalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brother-II

quote:

Orijinalden alıntı: thecreep

Herkese merhaba,

konuyu baştan sona okuyamadım fakat ben de akbanka açtığım davanın (kredi yapılandırma masrafı) sonucunu bekliyorum 3 aydan fazla süredir bu adresten sorgulayabilir miyim ?

• eger iki sene gecmedıyse hocam alacagının uzerınden burdan devam et
  • Dosya Masrafı Kesin Karar
     Yapılandırma / Dosya Masrafı / İpotek Fek Ücreti Örnek Kararlar Yapılandırma / Dosya Masrafı / İpotek Fek Ücreti Örnek Kararlar Yapılandırma / Dosya Masrafı / İpotek Fek Ücreti Örnek Kararlar

• merhaba arkadaşlar.

benimde henüz ödemediğim ama bankanın benden istediği ipotek fek ücreti var. 350 tl.

konudaki davalara göz attım. ipotek fek ücreti iadesi kararları var.
    görünen hep ödenmiş ve iade alınmış. ben olaya farklı yaklaşıp bankaya bir kanun gösterip parayı hiç ödememek.

arayış içindeyim ama bddk da veya tkhk da bunla iligili açıkca belirtilen bir kanun varmı. ben bulamadım.

ufak bir yardımda bulunmanızı rica ediyorum.
  • Dosya masrafının geri alınmasının püf noktasının, sözleşmede yer alıp almadığı, sözleşmede yer almıyor ise THH'den geri alınabilir değil mi arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.