Şimdi Ara

YAPILANDIRMAM HAKKINDA YORUM ALABİLİRMİYİM =)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime güzel bi çar açıp kasmak istiyordum ve güzel kendimi yansıtan bi çar açtm, fark edilmeyi ve fark yaratmayı seven bi insanım..
    Female + İnt + Protector + Pacheon + Cold + Force '' Böyle bi çar açtım sizce geleceği nedir nasıl bi çar olur...Tahminlerime göre oyuna gelecek düzenlemelerden sonra karşında duracak çar tanımıyorum..
    Hedefimde şu civarlarda bi sp :
     YAPILANDIRMAM HAKKINDA YORUM ALABİLİRMİYİM =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 10 Temmuz 2010; 8:01:05 >

• O kadar abartılacak bir yapılandırma olduğunu düşünmüyorum.
    Karşısında duracak çar elbette olucak hatta birhayli olucak.
    Str bow çok rahat durur mesela karşısında.
  • O değil de 9m sp ne ayak?
  • benim arkaşdaşımın buildi bu. 95e kadar kasabildi göremedik nasıl oluyor pvpde. ama bence nuke kullanmayacağı için sorun yaşayabilir. adam öldürmede zorluk çeker demiyorum çünkü forceyi onun için açmışsın zaten ama pill kullanma durumunda zorluk çekecektir dmglerde. snow shield kullanmadan hayatta kalma yüksek bi build. 1 dakikalık boşluğu ölmeden geçirir kolayca

güzel olmuş sen zevk alıyorsan milletin yorumu önemli değil zaten
  • fantezi charı.sıkılmamak için iyi olabilir.int pacheon charları seviyorum.ama forcedan bir süre sonra sıkılırsın diye düşünüyorum.ayrıca snow bittikten sonra ittirme de pek işine yaramaz eninde sonunda ölürsün. onun yerine ya daha fazla atak + hp için heuksal ya da daha fazla defans için s/s daha iyi olur bence.ayrıca bow charıyla pek nuke atamazsın.ama zevkli char bence int pacheon hem de rahat kasar.herşeye rağmen cold pacheon force zevk verecek bir chardır ama yüksek hedeflerin varsa tavsiye etmem kendi yağında kavrulmayı seven bir insansan kas derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 10 Temmuz 2010; 11:19:22 >
  • Teşekkürler bu güzel yorumlar için =)
  • Resimdeki charın nicki ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

O değil de 9m sp ne ayak?
  • 9m sp ? Charın adı yok.. ? Biraz kuşkulu
  • En fazla 3.5m sp oluyo diye biliyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0f3ar_74

En fazla 3.5m sp oluyo diye biliyorm

daha fazla olabiliyor 3,5 gibi bir sınırlama yok ..
  • Skill barında eu bufları var yani clericsin sen çin yapılandırma yapıcam diyosn... çok güzel hile kardeş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehefer

Skill barında eu bufları var yani clericsin sen çin yapılandırma yapıcam diyosn... çok güzel hile kardeş :))

Anladığım kadarıyla arkadaş ordaki sp miktarına dikkat çekmek için o resmi koymuş olabilir.
    "Şu civarlarda bir sp yapıcam" demiş kendileri. Büyük ihtimalle resim ona ait değil. Hedefi o olabilir.
    Ama bence sp resmi koymasına gerek yoktu ayrıca o sp çok fazla gerek yok o kadarına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.