Dün 3 saat boyunca 40-50 fps arası yağ gibi oynadığım oyun takılmaya, fps 8-10lara düşmeye başladı yahu delireceğim. Neden olabilir fikri olan var mı? Ulan şaka gibi ya akşamları üç dört saat vaktim var oynar bitiririm dediğim oyuna bak slayt gösterisine döndü resmen 3-5 fpsye kadar düşüyor. Çok manasız ya dün hemen hemen aralıksız 3 saat oynadım mis gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 2 Ocak 2023; 18:56:56 > |
Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (10. sayfa)
-
-
Beni Oku'da zamanla boyutu büyüyen bir dosya olduğunu ve ayarını kapatıp/silmenin notunu düşmüştüm, onunla bir ilgisi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok üstat xenia.log dosyasını diyorsunuz o dosya bende zaten 2 kilobayttı ben gene de bir ihtimal ondan kaynaklı olabilir mi acaba diye sildim ama yok düzelmedi. 3-5 fpsde can çekişiyor oyun akıl alır şey değil ya.
Ekran kartı belleği tavana vuruyor o sıralar fps sıfırlanıyor resmen. İyi de dün niye yapmadı ki bunu onu anlamadım. Dün oynadım o kadar tık demedi. Bu bellek neye istinaden doluyor acaba o kadar ağır bir yapısı da yok ki tamam emülatör sonuçta ama 6 gb bellek de aniden dolmaz ki. Normalde 3 gb civarını kullanıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 2 Ocak 2023; 20:3:0 > -
O zaman ne yazık ki bilmiyorum. Oyun yaklaşık 1 yıldır test aşamasındaydı bende, gün aşırı oynuyordum ve böyle bir sorun başıma hiç gelmedi. Umarım bir şekilde çözebilirsiniz.
Sorun ekran kartı belleği kullanımının orantısızlığı olunca acaba arka planda başka bir oyun açsam, ekran kartı belleğinin bir kısmı ona gitse, emülatör de elinde kalanı verimli kullanmaya çalışıp stabilize olur mu diye düşündüm ve Metro Exodus açıkken Xenia ile Red Dead Redemption'ı başlattım. Netice olarak gerçekten de dünkü gibi akıcı biçimde oynamaya başladım oyunu.
Hatta fps arttı şu an 55 fpslerde geziyor, dün 40-50 arasıydı. Te Allah'ım ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 2 Ocak 2023; 20:53:40 > -
Meksika haritasının bazı bölgelerinde ekran yanıp sönüyor mu hala aylar önce bu sorun vardı. Xenia çözmüş mu merak ettim o bölgeye geçen varsa yanıt verebilir mi?
Keşke remaster gelsede yama ona uyarlansa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@boss06 En son yamayı yayınlamadan önceki haftalar oynayıp bitirmiştim tekrardan, öyle bir sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Varsa da çözülmüştür büyük ihtimalle.
@JaReD22 Remaster versiyonun yakın zamanda geleceğini sanmıyorum, o yüzden direkt Xenia'nın kendisine klavye fare işlevini düzgün şekilde eklememiz, şahsen daha gerçekçi bir beklenti olacaktır. Ona da vakit bulunca bakacağız dediğim gibi, şu anki hâliyle bırakmayacağız.
-
Arkadaşımın xbox 360 konsolunda deneyim etmiştim ama ingilizce bitirmek pek sarmamıştı
Kendi dilimde deneyim etmeyi çok isterdim ilerde xenia ile tekrardan bitirebilirim
Videolarda mevcut sistemim 60 fps oynatıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol Yama İçin Emülatör Oynatırmı
-
Merhaba,güçlü bir sistemim olmadığı için bilgisayarda oynayamıyorum.
Yamayı ps3te kullanabilir miyiz?
-
merhaba. yamayı ps3 için port etmek istiyorum. dosyaların açık halini paylaşma imkanınız var mı acaba ?
-
@CriminaL277_ verdiğiniz emek için teşekkürler. Elinize sağlık.
-
Yorumlar için teşekkür ederim. Dosyaları açık hâlde paylaşamam. Diğer sorulara gelince, konuyu okumadan yazmayın.
-
Yama için çok teşekkürler. Az evvel denedim gayet güzel çalışıyor. Bu oyun için aşağıda paylaştığım youtube ta bulunan bu rehber bana ait. Eğer müsade edersen bu konuyu kaynak göstererek türkçe yama rehberi hazırlamak isterim. Tabiki bu rehber benim oyun dosyam olan Jtag/Rgh formatı için olacak.
YALÇIN GÜÇLÜyoutubeGeçmişte konsollar için çıkış yapmış Red Dead Redemption 1 oyununu Xbox 360 emülatörü olan Xenia Canary ile bilgisayarda oynayabilmek için güzel bir rehber hazırladım. Yeterli donanıma sahipseniz videoda görmüş olduğunuz kalite ve akıcılıkta oynayabileceksiniz. * Emülatörü çalıştırdığım sistem: işlemci: ryzen 5 3600 ekran kartı: powercolor rx 6600 anakart: msi B450m pro vdh max ram: 2*8= 16 gb g.skill 3600 mhz ram dualshock 4 oyun kumandası ve ds4windows kumanda emülatörü xenia linki: https://github.com/xenia-canary/xenia-canary/releases/download/experimental/xenia_canary.zip oyun imajı linki: https://archive.org/details/red-dead-redemption-goty-edition-xbox-360 xenia game patches linki: https://github.com/xenia-canary/game-patches/archive/main.zip GÖRÜNTÜDEKİ YIRTILMALAR İÇİN: ekran kartı ayarlarından Nvidia için fast sync ve Amd için geliştirilmiş senkronizasyon seçeneklerini aktif etmeyi unutmayın !https://www.youtube.com/watch?v=hq6ferndT2M -
Rica ederim, rehber de çok güzel olmuş ve tabii ki de paylaşabilirsin.
-
Teşekkürler. Rehber yapmaya değer mi bilmem çok kolay yapılacaklar ama maalesef insanlar okumak yerine video izlemeyi tercih ediyorlar bu tür durumlar için. Rdr hayranları için büyük iyilik yapmış oldun. Bu arada Gears of War 2 rehberimde var türkçe yama yapmak istersen :) Gerçi ülkemizde Rdr kadar ilgi görmedi maalesef.
-
Rica ederim, makbule geçtiyse memnun oldum. Yok, Gears of War serisine yama yapmayı düşünmüyorum ama eline emeğine sağlık. RDR rehberi gayet güzeldi, eminim ki diğerleri de güzeldir.
-
Hemde nasıl makbule geçti. Böyle güzel bir oyun için Türkçe yama olması büyük nimet. Gears of War 2 den de başka emülatör oyunu rehberim yok. Gears of War 2 rehberi ilgi görmeyince pekte rehber hevesim kalmadı açıkçası. Rdr 1 videosu güzel ilgi görüyor şimdilik. Türkçe yamadan sonra daha çok ilgi duyacaklardır.
-
Hocam, size ve yamaya katkıda bulunan diğer arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum. Oyunu oynadım bitirdim gayet güzel olmuştu. Kaç zamandır aklımda olan RDR 1 oyununu sizin sayenizde anlayarak deneyimledim. Teşekkür ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X