Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
52
Favori
107.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç saate bitti.Bir gün zamanım olursa oynuycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 10 Ocak 2023; 9:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oyundu be. Yıllardır bir cevher yatıyormuş meğerse. Pc'ye getirmeyerek çok yazık etmiş Rockstar. Halbuki grafikleri eskimemiş, çözünürlük yükseltip aa ekleseler her türlü gideri var. Sanat tasarımı harika çünkü, hiçbir noktada sırıtmıyor. Buram buram spagetti western. Boşluğa düşeceğim galiba. Oyunu 2. oyunun hemen ertesinde oynamam ise büyük şans oldu. Dutch'ın akıbetini bilerek oynasaydım ikinci oyunu bu kadar yükselmezdim belki de. Dutch Van Der Linde oyun tarihinin en akılda kalıcı karakterlerinden biri kesinlikle. Son bölümlerdeki tiradı muhteşemdi.

"Doğaya karşı savaşamayız, değişime karşı savaşamayız, yerçekimine karşı savaşamayız, hiçbir şeye karşı savaşamayız. Bütün hayatım boyunca tek yaptığım savaşmaktı, bu benim doğam. Ama kendi doğama karşı da savaşamam ki, bu bir çelişki. Bizim zamanımız sona erdi, John. Ancak ben gittikten sonra başka bir canavar yaratacaklar, maaş çeklerini hak ettiklerine inanmaları gerek."

• Emülator ayarlarını yapmak için bu videodan yararlandım.

YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Geçmişte konsollar için çıkış yapmış Red Dead Redemption 1 oyununu Xbox 360 emülatörü olan Xenia Canary ile bilgisayarda oynayabilmek için güzel bir rehber hazırladım. Yeterli donanıma sahipseniz videoda görmüş olduğunuz kalite ve akıcılıkta oynayabileceksiniz. * Emülatörü çalıştırdığım sistem: işlemci: ryzen 5 3600 ekran kartı: powercolor rx 6600 anakart: msi B450m pro vdh max ram: 2*8= 16 gb g.skill 3600 mhz ram dualshock 4 oyun kumandası ve ds4windows kumanda emülatörü xenia linki: https://github.com/xenia-canary/xenia-canary/releases/download/experimental/xenia_canary.zip oyun imajı linki: https://archive.org/details/red-dead-redemption-goty-edition-xbox-360 xenia game patches linki: https://github.com/xenia-canary/game-patches/archive/main.zip GÖRÜNTÜDEKİ YIRTILMALAR İÇİN: ekran kartı ayarlarından Nvidia için fast sync ve Amd için geliştirilmiş senkronizasyon seçeneklerini aktif etmeyi unutmayın !
    https://www.youtube.com/watch?v=hq6ferndT2M

Türkçe yama için yönergeleri tek tek takip ettim ve sorunsuz oynuyorum. RTX 2060 (12GB), i3 12100f, 16gb ddr4 3200mhz ram ile yağ gibi akıyor oyun. Benzer ve üstü sistemi olanlar rahatça oynayabilir.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Kaç saate bitti bilmiyorum. Görevler aslında kendi içinde çok uzun değil, rockstar oyunun süresini uzatmak için görevleri hep ters noktalara koymuş bundan dolayı at sürüyorsun bayağı bu da süreyi uzatıyor. :D Sadece hikayesi için oynadım çünkü 2. oyunu oynayında bu biraz yavan kalıyor. Ama kesinlikle kalitesiz oyun değil hala taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 7 Ocak 2023; 18:52:56 >
  • gelişmiş kamp alınca istediğin,işaretlediğin noktaya bile fast travel yapabiliyorsun bu da at sürmeyi azaltıyor en azından :) 2. oyunda tam istenilen noktaya fast travel yoktu hatırldığım kadarıyla.

• Umarım bir gün ps3 için türkçe yama çıkar.

• Türkçe yama için kendi videomu baz alarak Türkçe yama rehber videosu hazırladım. Bir aksilik olmaz ise gün içinde paylaşacağım.

• Sackboy oynayan var mi arkadaslar kac saat surer? Little Big Planet gozum kalan serilerden birisiydi Ps3 neslinde.

Ben bunu ne alaka buraya yazmisim ya Steam basligina yazacaktim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Ocak 2023; 9:59:6 >
  • Türkçe yama rehberim:

YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Daha önce paylaştığım "Red Dead Redemption 1 Oyununu Bilgisayarda Oynamak" videosu için Türkçe yama rehberi hazırladım. Türkçe yama uygulayabileceğiniz bu oyunun video linki: https://youtu.be/hq6ferndT2M Emülatörü çalıştırdığım sistem: işlemci: ryzen 5 3600 ekran kartı: msi mech gp oc rx 5700 anakart: msi B450m pro vdh max ram: 2*8= 16 gb g.skill 3600 mhz ram dualshock 4 oyun kumandası ve ds4windows kumanda emülatörü Türkçe yama linki: https://forum.donanimhaber.com/yapim-asamasinda-red-dead-redemption-turkce-yama-rpsc3-xenia--152141033 * yama kullanımı için yama sahibinden onay alınmıştır.
    https://www.youtube.com/watch?v=SqDTzj3pe-k

*** Özellikle belirtmek isterim; yama videosu kendi oyun rehberime göre hazırlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 10 Ocak 2023; 13:3:28 >
  • Tekrardan teşekkür ederim, ana konuya ekledim.  

• Rica ederim. Ana koyuya eklenmesi çok daha mantıklı oldu   

• Klavye ve fare ayarlaması yapılmış sürümü denedim gayet güzel ayarlanmış elinize sağlık. Dönüşler fare keskinliğinde değil oyun kumandası kıvamında tabiki orijinal ayarında. Belki ayarlanabiliyordur bilmiyorum bakmadım. Klavye ve fare ile oynanabilir mi diye soranlar oluyordu açıkçası bende net bilmediğimi belirtiyordum. Hem tüm performans ayarları yapılmış hem Türkçe yama eklenmiş Hemde klavye fare desteği olan sürüm olarak sunabilirim belki. Sadece oyunu indirip seçip açacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 11 Ocak 2023; 14:32:0 >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    Hocam YouTube’dan sizin videonuz ile yapmıştım emulatör ayarlarını. DualShock 4’de bağlantı sorunum vardı ve fps drop problemim içi shader dosyası göstermiştiniz. Videonun altına ne sorsam yanıtlamıştınız buradan da tekrar teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, ne demek  Yazılan tüm soruları cevaplamaya çalışıyorum. Hatta cevap vermediğim kimse yoktur diye düşünüyorum shorts videolar hariç. Drop problemi için shader cache önerdiğimi hatırlıyorum ama o tavsiyeden sonra sonuç olumlu veya değil diye cevap yazmamıştın sanki çok emin değilim.

Dosyayı atıp oyuna girememiştim zamanım yoktu. Sonra da aklımdan çıkmış açıkçası. Sonuç olumlu hocam buradan yazayım :)

DualShock 4 bağlantı probleminin ise çözümü şuymuş;

Ben ds4windows ile girmeye çalışıyordum ama ds4windows’u açmamak gerekiyormuş. Bir de log dosyasında controller ile ilgili bir satırı “any” yerine “sdl” yazıp değiştirdim ama hangi satır hatırlamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Sonuç olumluysa güzel  çözüm olacağını tahmin etmiştim zaten. Olumlu sonuç olduğunu bilmek önemli; aynı sorunu yaşayanlara da çözüm olacak. Ben dualshock 4 ümü tüm oyunlarda ds4windows açık kullanıyorum bir sorun yaşatmadı sende neden bu şekilde oldu acaba. Controller ile ilgili hiçbir satıra bakmadım daha önce sorun yaşamadığım için  

Teşekkür ederiz hocam.

• Rica ederim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 11 Ocak 2023; 22:6:48 >
  • Merhaba öncelikle emeklerinize sağlık.Birşey sormak istiyorum türkçe yamayı ps3 için port edecek misiniz? 

• carl1212 kullanıcısına yanıt

Merhaba, teşekkür ederim. Etmeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.