Şimdi Ara

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
29
Favori
28.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gameshow ekibinin çıkardığı frp ve magic rol yapma oyunlarının dergisiydi. Niphilim, cal of cthulhu d&d vs gibi bir sürü farklı role play oyunlarını tanıtıp anlatıyordu. Tabi bilgisayar versiyonları vs değil, direk masaüstü oyunculuğun dergisiydi frp&magic.
    Ah be yıllar, gitti kapandı güzelim iki dergi de. Daha da üzerlerine bir oyun dergisi vs gelmedi maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Sen frp oynar mıydın Rıza?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydınlar, güzel bir hafta olsun

• Günaydın, iyi haftalar herkese. Mw2 beta başlıyor bu hafta. Umarım patlak çıkmaz da 2 yıl oynatır diyelim.

• cangk kullanıcısına yanıt
    Çok amatör bir şekilde. Çok sıkı takip ediyordum ama biz lisede antalya'daydık, tüm frp ortamı, frp kafeler vs hepsi İstanbuldaydı. Antalya'da millet adını bilmezken istanbul'da frp cafe'ler vardı roleplay cafeler vs. Gidip özel odalara girip oyununu oynuyordun vs.
    Bunun dışında resmi AD&D kitapları da çok pahalı ve sadece ingilizceydi, o da her şehirde bulunmuyordu vs vs.
    Daha sonra üniversite yıllarında basit turkce frp seti çıkmıştı içinde zarları vs. Öyle biraz uğraştım ama dediğim gibi çok amatördü bizimkisi

Ankara'da da vardı bir iki tane frp cafe. Ben ortaokul ve lisedeyken arkadaşlarla oynuyorduk. Arkadaşın abisinin aşırı iyi ingilizcesi vardı. Oyun yöneticisi o olurdu. Masaüstü seviyorsan yeni baldurs gate 3'ü dene mutlaka. Roman tavsiye istersen ben fantastik kurgu hastasıyım.

• Modern warfare 2 ye başladınız mı 👍

• Special One Tr S kullanıcısına yanıt
    Günaydınlar yaşlılar,güzel bir hafta olsun

Başladık Oğuzhan meydanlardayız, dün de ilk defa altı yaşlı aynı takımda oynadık, dadından yenmediği yav çok özlemişim

• cangk kullanıcısına yanıt
    Bende pc yok abi ya maalesef, sadece ps var, baldırlara anca ps'ye gelirse bakabilirim😁

Witcher serisi bitsin tavsiye kitap alırım senden

• Günaydın arkadaşlar, dün akşam COD da 6 kişi arka sokaklar ekibi gibi nerde olay var ordaydık:) İçimden bir ses Cod çıktıktan sonra uykusuz uzun bir dönem bizi bekliyor diyor:)

• Yaşım iki ay sonra 35 oluyor. Artık yaşını mi aldık yoksa başka şey mi bilmiyorum. 😂

• Dün ekip olarak çok iyi işler çıkardık. İhtiyarlasakta hala bir giderimiz var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Tek kişilik ekip 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 kişi sahalardayız çok keyifli gidiyor:
    YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+
    YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 20 Eylül 2022; 14:50:15 >

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Efsaneydi ya burası aynen tek kişilik ordu

• Muhammed hoş geldin

Listeni son hali, ilk mesajı da güncelledim.

Muhammed hoş geldin kardeşim yaşlılar ligineYAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydınlar, güzel bir hafta olsun
    Mw2 beta bitiyor netcez ne oyneycez şimdi 3 hafta

Herkese iyi haftalar arkadaşlar. MW2 nin betası bile böyle sardıysa oyun çıkınca ne yapacağız düşünmek istemiyorum. Allah eşlerimize ve patronlarımıza sabır ve hoşgörü versin. İçimden bir ses buna ihtiyacımız olacağını söylüyor:)

• iyi haftalar herkese, tatil bitti çalışmaya devam :D

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.