< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (19. sayfa)
-
-
Mw2 alındı tamam.. Ön sipariş geçildi tamam.. Ekimde meydanlardayız, herkes hazırlansın tamam..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi haftalar herkese.
gow ragnarok cikmasina 3 ay kala ön siparis gecmeyen varsa kardeslik yapabiliriz.
-
Gençler yas 37 . Tekrar döndüm sahalara . Hangi oyunlar var bakalım şimdi güzel :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi haftalar gençler :) oyun oynamaya kalan zamanımız bol olan bi hafta diliyorum hepimize :)
Günaydın, herkese iyi haftalar.
İyi haftalar genç yaşlılar, güzel bir hafta olsun, returnal'daki dualsense kullanımı kadar güzel olsun ;)
İyi haftalar...
-
Herkese iyi haftalar, iyi oyunlar dilerim.
Mutlu haftalar mutlu yarinlar
İyi haftalar herkese
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zafer Bayramımız kutlu olsun… 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷
Level Dergisi, yazarlarının yaptıkları beyin fırtınası sonucu şöyle bir liste yayınlamış. Gelmiş geçmiş en iyi 100 oyun. ( ) Liste bana bi kere baştan aşağı ters, ama zevkler subjektiftir, tartışmıyorum :)
Ben hazır burada yaşlı başlı oyuncuları bulmuşken en sevdikleri en azından 5 oyunu merak ettim.
Ben sıralama yapmadan yazacak olursam:
- GOW 2018
- Sanitarium
- The Last of Us Part I
- The Witcher 3: Wild Hunt
- Silent Hill 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Listede gta5'in birinci sırada olması enteresan olmuş, ben de sustum birşey demiyorum listeye :)
Güncel olanları herkes biliyor, ben de iki kısımda yazayım o zaman, İlk 5 eskilerden, ikinci 5 de 2005 sonrası daha yenilerden (yenilerden yazarken 2005 sonrası yazdım ya o bile eski arkadaş,cidden yaşlanmışız ya hiç fark etmiyoruz)
Eskiler
-Myst serisi
-Wing Commander
-Phantasmagoria
-Starcraft 1
-Age of empire
-Sanitorium
-Broken Sword
Daha az eskiler
-Metal gear solid 4
-Motorstorm
-Killzone
-Cod:4
-Battlefield Bad company
Daha Yeniler
-God of war (ps2 zamanı ve son oyun dahil tüm seri)
-Detroit
-Subnautica
2 kısım dedik ama 3 kısım oldu napalım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 30 Ağustos 2022; 13:34:49 >
- bloodborne
- Tlou 1-2
- Clive Barker's Undying
- Mortal Kombat serisi
- Fallout Serisi
Benim içinde ilk 5 böyle. Daha bir çok oyun var. Silent hill, diablo 2 vs vs
-
KEPO Kemale Ermiş Playstation Oyuncuları olsa daha iyi olurmuş.
-
Level Dergisi ney ya ? Sinan Akkoldan sonrası başka bişey.
Bu tür listelerde genelde iki büyük hata yapıyorlar. Öncelikle e-spor ve casual oyunlar için ayrı bir liste yapmak lazım. İkincisi de kaçıncı nesil konsol ve bilgisayarları kapsadığını belirtmesi gerekiyor.
1- 1972 - 1983
2- The second-generation era (Atari 2600, intellivision)
3- 8bit (ZX Spectrum, AMSTRAD CPC, C64, NES, Sega Master System)
4- 16bit (AMIGA, SNES, Sega Genesis, Turbografx)
5- 32-64 bit (PC, PS, N64, Saturn)
6- PS2...
7- PS3...
8- PS4...
9- PS5 ...
Adam gitmiş rocket league ile RDR2 yi aynı listeye koymuş. Dikermisin yarınamı bırakırsın ?
oynadığım binlerce oyun içerisinden 5 tanesini seçmek zor olur ama şöyle birşey yapabilirim.
Arcade (Atari salonu) oyunlarından en çok zamanı muhtemelen Street Fighter 2 Champion Edition'a gömmüşümdür (2.5 derdik biz) ama Final Fight, Super Sidekick 2-3, King of Fighters 97-98 ve Punisher ilk 5 oyunum olabilir
8-16bit devrinde favori konsolum Sega Mega Drive (Genesis). Hatırladığım kadarıyla en çok oynadığım 5 oyun: UMK3, Captan America and The Avengers, FIFA 95-96, Art of Fighting, Golden Axe
5 ve 6 ve hatta 7. nesili PC başında geçirdim. İlk 5: Vampire the bloodlines masquarede, Half Life, Max Payne, Medieval Total War, Neverwinter Nights
PS3'ü çok geç aldım ve sadece Exclusive oyunlar için aldım: God of War 3, RDR, vs... buraya ilk 5 PS3 exclusive oyununu yazabiliriz.
Son 2 nesilde açık ara en kaliteli oyun RDR 2. Kalite ve içerik olarak daha yanına yaklaşan olamadı. En çok zaman harcadğım oyun değil ama tartışmasız 1 numara bu
bunların dışında Elder Scrolls ve Fallout oyunlarını çok severim. Souls Like oyunları hiç sevemedim ama Elden Ring'e baya ısındım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 6 Eylül 2022; 16:48:37 >
-
Dergi deyince aklıma Gameshow ve frp&magic geliyor,bir de onu taklit etmeye çalışan diğer dergiler. Ah gameshow aaaahh...
gameshowu hatırlıyorum da frp&magic ney yav
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X