Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
252.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AytekinNet

Ewn kısa zamanda sakal fırçası almam gerekli. Konuya hakim arkadaşlara kısa bi sorum olacak: Yatay ve her yöne dağınık, sert çıkan sakallar için giriş seviyesi 50TL altı fırça hangisini edinmeliyim?

Sakal yönü ile tıraş fırçası arasında ki bağlantıyı kuramadım, 50tlye jaguar marka domuz kılı fırça ya da isana men porsuk kılı fırça işinizi görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne konu la 107 sayfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cave_mann kullanıcısına yanıt
    iyi kalite olarak hangi mild aleti önerirsiniz? Kademeli tek parça olrusa daha iyi.
  • Watsons 'dan wilkinson sword classic 15 tl' ye aldım. İlk tıraşımı da oldum. Mach3 gibi değil bastırmadan yapmanız gerekiyor, hiç öyle yüzüm kan revan içinde falan kalmadı. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: honemeister

Vaaay üstad gelmiş, saygılar. Buradan acemi arkadaşlara yardımcı olmanız dileğiyle...

• arandur kullanıcısına yanıt
    Mesajı yazdıktan sonra ben de sipariş verdim kargoya vermişler bile.
    Bir de aşağıdaki kelebek tarzı makine dikkatimi çekti youtube de videoları var hatta, sipariş vermeye değer mi acaba.
  • Bende wilkinsonun 4 bicaklisi var. Pahali fiyati ama benim cildim cok hassas olmasina ragmen harika kesiyor.

Birde simbonun bi makinesini aldim. Mini,k sarj edilebilir pilli. Baya iyi kesiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 107 sayfa jilet mi konuştunuz vay işsizler
  • Bu işe yeni başlayacak olanlara yegane tavsiye edilebilcek tek alet Rimei Tıraş Aleti. Piyasa fiyatı şuanda 10 TL.

Ucuz bir alet olmasına rağmen çakmalarıda var orjinali 2017 itibariyle yukarıdaki resimdeki kutusuyla satılıyor. Kendisi fiyat/performans canavarıdır. Bu fiyata hatta 40-50 lira fazlasına bile bundan iyisi yok. Daha kaliteliler en az 80-90 TL den başlıyor. Bilgilerinize.

Ayrıca elektirikli tıraş makinesi muhabbetleri dönmüş sanırım. Tercih sizin. Aşağıdaki farkı tarif etmeme gerek yok sanırım.Tıraş edilmiş sakala ait kılın bilmem kaç kez büyütülmüş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 1 Nisan 2017; 18:25:10 >

• Ankara Sıhhiye İlkiz sokakta kuaför toptancıları var. Aksiyon Kozmetikte jaguar 117/24 fırçayı 17.5, Ali bıyıklı tıraş şapını 3.5 TL'ye. Biraz aşağıda başka satıcıdan perma sharpı da 2 liradan aldım. Jiletlerde fazla çeşit yoktu derby, rapira falan vardı başka çeşitleri Ulusta bulabilir miyim acaba?

• Slitheen kullanıcısına yanıt
    jaguar fırça aldım kullanamadım bir türlü, kılları hem seyrek hem de dökülüyor artı bir de çok yumuşak.
    Çok pahalı olmamak kaydıyla yeni bir fırça edinmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Arkadaşlar Muhle R41 mi, yoksa yukarda ki arkadaşın paylaştığı MERKUR PROGRESS AYARLI TIRAŞ ALETİ mi. Sakallarım ne gür ne de seyrek normal sayılır. Şu anda Wilkinson Sword Classic Klasik Tıraş Bıçağı kullanıyorum güzel traş yapıyor ama kalitesi biraz vasat gibi.

ikiside agro, Mercur 34cHD öneririm. Eliniz alışınca Progress ile devam edersiniz son olarakda Futur son nokta

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Mesajı yazdıktan sonra ben de sipariş verdim kargoya vermişler bile.
    Bir de aşağıdaki kelebek tarzı makine dikkatimi çekti youtube de videoları var hatta, sipariş vermeye değer mi acaba.

1 hafta kullandım. Kısaca söyleyeyim: Pek iyi bir alet değil. Ayarlı yapısı esneklik sağlasa da EJ89 sonrası kalite düşüşü hissediliyor. Gene de fiyatı yüzünden alınması gerekir.

Kelebek makineler genelde yumuşak başlı oluyorlar. Bir tane bulundurmalı herkes.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ne yapalım sipariş verdik bir kere gelsin bir deneyelim.
    Randıman alırsam kullanırım almazsam da koyarım bir kenara durur yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Ankara Sıhhiye İlkiz sokakta kuaför toptancıları var. Aksiyon Kozmetikte jaguar 117/24 fırçayı 17.5, Ali bıyıklı tıraş şapını 3.5 TL'ye. Biraz aşağıda başka satıcıdan perma sharpı da 2 liradan aldım. Jiletlerde fazla çeşit yoktu derby, rapira falan vardı başka çeşitleri Ulusta bulabilir miyim acaba?

Merhaba. Ulusta, sanayi caddesi ile alsancak caddesinin birlestigi kosede alsancak carsisi var,.icerisinde saatciler olan bi carsi. Oranin ust katina ciktiginizda, merdivenlerden cikinca sag kosede, kirtasiyenin yaninda, tras malzemeleri satan bi dukkan var, ismini hatirlayamadigim. Ben daha once oradan muhle ve feather marka jiletler almistim, muhtemelen alinde halen vardir diye dusunuyorum. Ayrica yine, diger berber malzemesi aatan yerlerde bulamayacaginiz pek cok turde ve markada urun mevcut kendisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Ankara Sıhhiye İlkiz sokakta kuaför toptancıları var. Aksiyon Kozmetikte jaguar 117/24 fırçayı 17.5, Ali bıyıklı tıraş şapını 3.5 TL'ye. Biraz aşağıda başka satıcıdan perma sharpı da 2 liradan aldım. Jiletlerde fazla çeşit yoktu derby, rapira falan vardı başka çeşitleri Ulusta bulabilir miyim acaba?

Merhaba. Ulusta, sanayi caddesi ile alsancak caddesinin birlestigi kosede alsancak carsisi var,.icerisinde saatciler olan bi carsi. Oranin ust katina ciktiginizda, merdivenlerden cikinca sag kosede, kirtasiyenin yaninda, tras malzemeleri satan bi dukkan var, ismini hatirlayamadigim. Ben daha once oradan muhle ve feather marka jiletler almistim, muhtemelen alinde halen vardir diye dusunuyorum. Ayrica yine, diger berber malzemesi aatan yerlerde bulamayacaginiz pek cok turde ve markada urun mevcut kendisinde.

Teşekkürler, ulusa gidince uğrarım.
    İmpa ticaretten rimei tıraş aleti aldım. Wilkinson ile noktasal kanamalar, takılmalar vs olurken bunda çok daha rahat tıraş oluyorum. Tek seferde bile daha kısa kesiyor. Tıraş sonrası sadece soğuk su ile yıkıyorum yetiyor. Yeni başlayanlara tavsiye ederim. Personna platinum Jilet ile kullanıyorum bu arada.

• Slitheen kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bende wilkinsonun su en dandik makinesi var. Featherla ve perma sharpla cok guzel calisiyor. Benim cildim bayagi hassas, o yuzden mild olanlar benim cildime daha uygun. Eger sizin cildiniz de hassassa, bu ikililerden birisini onerebilirim. Benim sakallarim cok sik degil ve sert de degil bu yuzden permasharp isimi gormekte ama sakaliniz sert, sik ve cildiniz hassassa, feather+wilkinson mukemmel ikili. Bir de ben trastan sonra tahrisi onlemek icin, trastan once prorasonun tras oncesi kremini suruyorum, trastan sonra da şap. Hoş, saglik acisindan bakinca mukemmel bi uygulama degil şap olayi ama, yuzumdeki yanmayi baska turlu kesemiyorum. En son trastan sonra da yine prorasonun balsamini kullaniyorum. Her trastan sonra alev alev yanip deli gibi kasinan suratim, son 1 yildir uyguladigim bu yontemle gercekten rahat etti.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.