Bildirim
Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (108. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: honemeister
urun.n11.comWilkinson Sword Classic Jiletli Tıraş Makinesi + 25 Adet Jilet - n11.comhttp://urun.n11.com/tiras-bicagi-ve-yedekleri/wilkinson-sword-classic-jiletli-tras-makinesi-klasik-tiras-aleti-P163231351?cid=604001&gclid=CKCAtIXcv9QCFUHnGwodeU4Nug&gclsrc=aw.ds
Gillette'in 3-5 bıçaklılarından artık tek jiletli klasik traş makinelerine geçmeye karar verim. Başlangıçtaki alışma süreci için pahalı bir alet almayıp linkteki ürünü feather jilet ile deneyeceğim. Birde Rimei var sizce hangisi doğru seçim olur*
-
Rimei Wilkinson' a göre biraz daha agresif bir alettir. Siz kendinize güveniyorsanız Rimei ile başlayın aksi taktirde başlangıç için wilkinson yeterlidir.
Ayrıca dediğiniz çok doğru hem alışma süreci hemde bu tıraş tarzını sevmezseniz fazla masraf etmemiş olursunuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: honemeister
Rimei Wilkinson' a göre biraz daha agresif bir alettir. Siz kendinize güveniyorsanız Rimei ile başlayın aksi taktirde başlangıç için wilkinson yeterlidir.
Ayrıca dediğiniz çok doğru hem alışma süreci hemde bu tıraş tarzını sevmezseniz fazla masraf etmemiş olursunuz...
Teşekkürler, sipariş vereceğim şimdi. Umarım beklediğim yönde yani olumlu olur. Sadece yaprak jilete para vermek çok daha ekonomik olacak. -
Merhaba arkadaşlar ;
İşim gereği her gün tıraş olmak zorundayım . Ne yazık ki kullan at mavilerden kullanıyorum . Ve 1 aydır razorları araştırıyorum . Gayette güzel bilgiler edindim fakat beni endişelendiren konu şu , kime sorsam çok riskli bir tıraş türü ve çok fazla kanar dediler.
Ama artık bıktım bu kullan atlardan .
www.razorus.comRAZORUS.comhttp://www.razorus.com/Edwin-Jagger-S81M35211SR-Jiletli-Tiras-Seti,PR-387.html
böyle bir ürün almayı düşünüyorum . Hatta Ankara'da bu ve buna benzer marka da ki ürünleri satın alabileceğim bir yer var ?
Beni biraz cesaretlendirirseniz sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erennn1s
ben sürekli jilet sürüyorum çıksın diye fakat bi türlü çıkmıyor yaş 19 soracağın soru buysa söyleyeyim ama cildim hassas arada tahriş ediyo
26 oldun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakal çıkış yönüne ters tıraş olmazsanız ve hiç bastırmadan tıraş olursanız kanama falan olmaz.
Birde tıraştan önce birkez fazladan köpürtüp durularsanız daha yumuşar sakal, tabi sıcak su kullanacaksınız.
İlk 2-3 tıraşımda noktasal kanamalar olmuştu, zamanla tekniğim geliştikçe onlarda kayboldu.
Tıraş aletleri içinöneririm. Hem piyasaya göre ucuz hem de arkadaş çok yardımcı oluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Riskli olacağı doğru, Wilkinson klasik gibi bir aletle başladığınızı var sayalım aletin elde tutuşu iyidir dengelidir ama kafa üzerinde tek bir jilet vardır ve yüzünüzün kıvrımlarına göre esneme yapan bir gövdesi olmadığı için standart traş bıçakları gibi traş olmaya kalktığınızda sert bir traş sağlar alışmanız zaman alır ama alışırsanız seversiniz ayrıca gerçekten temiz bir traş yaşarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: 1kom
Merhaba arkadaşlar ;
İşim gereği her gün tıraş olmak zorundayım . Ne yazık ki kullan at mavilerden kullanıyorum . Ve 1 aydır razorları araştırıyorum . Gayette güzel bilgiler edindim fakat beni endişelendiren konu şu , kime sorsam çok riskli bir tıraş türü ve çok fazla kanar dediler.
Ama artık bıktım bu kullan atlardan .
http://www.razorus.com/Edwin-Jagger-S81M35211SR-Jiletli-Tiras-Seti,PR-387.html
böyle bir ürün almayı düşünüyorum . Hatta Ankara'da bu ve buna benzer marka da ki ürünleri satın alabileceğim bir yer var ?
Beni biraz cesaretlendirirseniz sevinirim
Aynı tıraş aletinin siyah olanı yıllardır var bende. Mükemmel bir alet olduğunu düşünüyorum. Yüzünüzü falan kesmez, güvenlidir, cildinize baskı yapmayın yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
cevaplarınız için teşekkür ederim. Ankara'da satın alabileceğim bir yer var mı ? -
Permatiğin ucunu kırıyorum
isteyene Merkur 34HD mild makine var... Uygun veririm...
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım
Bahsettiğiniz ile safety razor makinalarla yapılan tıraşın hiç bir alakası yok çıplak jiletle traş olmuş olmuyorsunuz tüm safety razorlarda o kırdığınız bölüm vardır
quote:
Orijinalden alıntı: zgrp
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım
Bahsettiğiniz ile safety razor makinalarla yapılan tıraşın hiç bir alakası yok çıplak jiletle traş olmuş olmuyorsunuz tüm safety razorlarda o kırdığınız bölüm vardır
Sinek kaydı traş için olmuyorum. Cildim bozuk. Derinden alırsam kıl dönmesi oluyor. O yüzden permatiğin ucunu kırıyorum. Tek seferde sakalı kesiyor. Aynı yerden tekrar geçmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ferroburak
quote:
Orijinalden alıntı: m3chladon
quote:
Orijinalden alıntı: ferroburak
1 liraya aldığım çift uçlu:
Bu sakal traşı için yapılmış alet değil ki genital bölge için yapılmış alet
http://www.zaferhirdavat.com/products/YUMA-A%C3%87IK-TRA%C5%9E-MAK%C4%B0NASI.html
Genital filan değil.
Yakından fotoğraf başka bir model (Merkur üretimi)
Duz jilet sapi iste. Basligini dondurerek cikartip oraya jileti koyup tekrar dondurerek sikilastiriyorsun.
Eskiden babam bununla ayna karsisina gecerdi, sakalini guzelce tiras ederdi fircayla. Cok daha kaliteli digerlerinden.
Ya da sacini? Cunku sakalini sadece duzeltirdi, kesmezdi bununla sadece duzeltemez herhalde. Hatirlamiyorum cok kucuktum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Temmuz 2017; 21:30:39 >
-
Satırla oluyorum varsa soruların alayım
-
arkadaşlar,
piyasada satılan ucuz 5-10 liralık yaprak jiletli majinayla permasharp jiletle traş oluyorum sinek kaydı kesmiyor.sinek kaydı traş olabileceğim yaprak jiletli makinalar var mı?Varsa hangilerini tavsiye edersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: muratyaman2000
arkadaşlar,
piyasada satılan ucuz 5-10 liralık yaprak jiletli majinayla permasharp jiletle traş oluyorum sinek kaydı kesmiyor.sinek kaydı traş olabileceğim yaprak jiletli makinalar var mı?Varsa hangilerini tavsiye edersiniz?
Sinekkaydı olmasada sinekkaydıya yakın bir tıraş için bir sürü etken var, tıraş öncesi iyi bir hazırlık, el yatkınlığı,tecrübe, teknik ve en son ekipman. Hepsi ayrı bir konu.
Makina olarak jiletli makinalara el alışkanlığı varsa, Merkur progress tavsiye ederim. -
hocam 26 oldun sakallar ne durumda?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X