Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
252.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

hocam 26 oldun sakallar ne durumda?

istediğim gürlükte değil. Beyaz tenli ve sarışın olmamdan kaynaklanıyor heralde. çene altı çok iyi, bıyıklar zayıf, yanak kısmı daha seyrek. 3 numara başlıklı makine ile alınca iyi oluyordu uzayınca saçmalıyor
  • hocam peki sorum felan denediniz mi? yada yağ tarzı şeyler?
  • hayır hiç bir şey denemedim. Çok sivilce vardı o yaşlarda cildim tahriş olsun istemedim. Şuan ne iz ve ne eser sivilceden. Sakal sanırım birazda ırsi yada bilemiyorum işte. Askerde özellikle her gün olurdum yanaklara ters bıçak yapardım ama faydası pekte olmadı.
  • türkiye'de bulabileceğimiz en iyi jilet hangisidir? En iyi derken f/p olarak...

Mümkünse internet üzerinden satın alabilinsin.
  • Reis uygun bir sey al yeter. Çok pahalı alma. Sapı olsun içine jilet koyulsun yeter. O bir hobi gibi balon uydurma takıntılı adam işi.

Oel metalin ergonomisi haric baska hic bir ozelligi yok. He bir de kesen yerın sıklığı gevşekliği. Buna agresiflik denir. Permatik gibi sıkı ise az agresif olur. Ustura gibi jileti direk açıkta ise agresif oluyor. Tıkanma işlerinde ve kesilen sakalın uzunluğu için önemlidir. Bu sebeplerden ötürü ayarlı olursa bir de iyi olur.

23 yasimdayim. Babam bunlardan kullanirdi eskiden. Geçen konusu oldu boş iş dedi. Kullan at en mantıklı dedi. Ve ben de düşündüm hijyen için en iyi o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Reis uygun bir sey al yeter. Çok pahalı alma. Sapı olsun içine jilet koyulsun yeter. O bir hobi gibi balon uydurma takıntılı adam işi.

Oel metalin ergonomisi haric baska hic bir ozelligi yok. He bir de kesen yerın sıklığı gevşekliği. Buna agresiflik denir. Permatik gibi sıkı ise az agresif olur. Ustura gibi jileti direk açıkta ise agresif oluyor. Tıkanma işlerinde ve kesilen sakalın uzunluğu için önemlidir. Bu sebeplerden ötürü ayarlı olursa bir de iyi olur.

23 yasimdayim. Babam bunlardan kullanirdi eskiden. Geçen konusu oldu boş iş dedi. Kullan at en mantıklı dedi. Ve ben de düşündüm hijyen için en iyi o.

Kullan atlar çok masraflı oluyor ya..

• elimde bu aletten var, bir süredir artık 'Jiletli Traş Makinesi'ne geçiş yaptım.

Merak ettiğim EJ gibi markaların bunlardan ne farklı var. Malzeme olarak değilde, kesme performansı anlamında.

Şekle bakınca aynı mantıkta hepsi.
  • 5li paket jilet 3 lira tanesi 60 kuruş. Mach 3 ün tanesi 6 lira. Pahalı olduğu için mach3ü onlarca kere kullanan var ama yaprak jilette her tıraşta tertemiz yeni ve keskin jilet kullanırsınız. Bu yüzden hijyen açısından yaprak jilet çok daha üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slitheen -- 22 Ekim 2017; 21:17:49 >
  • Jiletleri çöpe atarken ayrı bir torbayla dikkatlice atalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaprak jilet lobisi dh deymiş haberimiz yok :)

• Arada ustura, arada makine.. Kullan at tıraş bıçakları yüzde karartı yapıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.

• Slitheen kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yuzde sivilce falan varsa. O jilet takilan seyi surekli dezenfekte etmek lazim

Benim sivilceli. Permatigin korumasini kirip tras oluyorum. Sonra yallah cope

• ezikler
  • honemeister H kullanıcısına yanıt
    Insanin tras olasi geliyor.

• Arkadaşlar hangi kullan atı kullanırsam kullanayım sakallarımı kestikten sonra jiletin özelliği gidiyor sanırım 2.ci kez traş olurken sanki jiletler kesmiyormuş hissi yaşıyorum ve sakallarıma takılıyor. Bugün wilkinson jiletli makineden aldım yaprak jiletin iki tarafınıda kullandım en son bir daha üzerinden geçmeye çalışırken jiletin ağızları bozulmuş gibi geldi niye böyle oluyor acaba? Sakallarım çok mu sert anlamadım

Resmen jiletler köreliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 12 Kasım 2017; 23:6:50 >
  • Alin su 10 liralik jilet tutucu aletten yada ws sword classic her tirasta da yebi bir perma sharp jilet tamamdir. Arko sabun zaten 1.5 lira. Deneyin hosunuza giderse kullanirsiniz iste.

• Banyoda da işe yarıyor bunlar.

• Son zamlardan sonra kullan at jiletler amma pahlanmış,2 yılı aşkın süre jilet almıyordum,fiyatları görünce direk sövmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rom11

elimde bu aletten var, bir süredir artık 'Jiletli Traş Makinesi'ne geçiş yaptım.

Merak ettiğim EJ gibi markaların bunlardan ne farklı var. Malzeme olarak değilde, kesme performansı anlamında.

Şekle bakınca aynı mantıkta hepsi.

bende de buna benzer 5-6 tane ucuz makine var. ben küçük bi yerden tanesini 5 liraya aldım, adam zaten satamıyormuş. ama nette bakıyorum 30-35 liraya satıyolar bendeki makinelerin tanesini. hatta bir makine amazonda da satılıyordu. linki bu :
    makinelerdeki en büyük sorun jileti tam düz şekilde sıkıştıramıyor olmaları. jilet dalgalanma yapıyor ve yüzünü tahriş ediyor. ayrıca 1-2 hafta geçmeden paslandılar. dediğim gibi jiletin nizami şekilde durması çok önemli. bu da kalitesiz işçilikten kaynaklanıyor. örnek resimde de göreceğin üzere fiyatı yüksek makinelerde işçilik çok iyi, bu yüzden jiletde dalgalanma olmuyor...

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.