jilet taşıyıcı aletler hakkında yazacağınız kullanıcı görüşlerinizi de dört gözle bekliyorum ,sanırım işlerinizden dolayı yazacak vakit bulamıyorsunuz,ancak yoğunluktan değilde nasıl olsa fazla takip eden yok diye yazmıyorsanız çok üzülürüm ,
bir de şunu sorayım jilet kullanmazdan önce gillette nin kullan at bıçağı blue2 ve blue3 ü ve başlığı değişen mach 3 kullanmışmıydınız ,eğer kullandıysanız onların bıçaklarının keskinliği ve kalitesi nasıldır üstteki puanlamaya göre onların bıçakları sizden kaç puan alır
Hangi ildesiniz yardımcı olabilirim dediğim gibi bende de koleksiyon var..
Tıraş olmak meğer bir sanatmış . Yazıları okudukça bende de bu aletleri kullanma isteği oluştu.
Jilet taşıyıcı alet alarak başlamam lazım bu işe .
Tıraş köpükleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ben şimdiye kadar köpüğü yüzüme sürüp kullan atlarla tıraş oluyordum . fırça vs. de kullanmıyordum.
Yaş 19 , ama dışarda benden buyuk birisi bana birader yada hocam ,abi dıye hıtap edıyorlar. Benden buyuk bırı bana oyle dedıgi ıster istemez mahcup oluyorum. Ogun kuçuk cocugun bırı dayı dıye hıtap edınce bır an kendımı kaybettım. Bazen olumsuz tarafları olmuyor degıl.
Yuma ve o Wilkinson pek iyi değil. Bunları öneririm:
Arko sabun (En azından) Jaguar fırça *Gillette Tech *Edwin Jagger 89L *Weishi ortalama fiyatlı modeller *Merkur herhangi bir model
Merkur belki İstanbul'da bulunabilir ama pahalıdır. Bunun haricinde yıldız koyduklarım ebayda bulunabiliyor. Başlangıç için derby bıçak bana göre perma sharptan daha iyi olur. Ben yavaş yavaş çelik usturaya geçtiğim için koleksiyonumu küçültebilirim bir de böyle bir temin imkanı olabilir..
Bunlara sahibim en rahat en alttaki özellikle sakallar uzunken 1 2de fena sayılmaz ama 1. sankı uclar daha sivri bırakıyor cok daha sert bir his veriyor sakallar uzarken ayrıca 2 3 de braun makinem var onları kullanmıyorum pek günlüktras ihtiyacım olmadıgından
quote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
varsa yoksa ustura. ilk tıraşımı ustura ile oldum, peder doğrayacaksın yüzünü dedi bişi olmaz dedim. ilk tıraşta kesiksiz olunca "canisin olm sen" dedi. o gün bu gündür usturadan başka birşeyle rahat edemiyorum. halen daha normal jilet takılanlardan kullanıyorum. rapira iyi, 4-5 tıraşa kadar dayanıyor. ama iyi bir bütçe ayrabilirsem şu aşağıdakilerden almayı da düşünüyorum
rapira dandik hocam ucuz olarak derby yada paranın hakkını veren permasharp daha keskin ve saglam rapira kesememişti rahat
bayramdan bayrama jilet vuruyorum normal zamanlarda kirli sakal makineyle alıyorum
Lise 3ten beri traş oluyorum şu an üni. 2 bir kere bıyık için jilet kullandım çok pişman oldum sakallar için hiç kullanmadım hep makineyle oldum gayette memnunum.Siz siz olun yok sakal çok çıksın vs vs tarzı için jilet vurmayın ilerde pişman olursunuz alın bi makine rahat edin
quote:
Orijinalden alıntı: €rché.19o3
ben sürekli jilet sürüyorum çıksın diye fakat bi türlü çıkmıyor yaş 19 soracağın soru buysa söyleyeyim ama cildim hassas arada tahriş ediyo
abi ben çözebilmiş değilim kılın nesine özeniyorsunuz?Yaş 18 3 güne bir traş olmam gerekiyor.
Arkadaşlar ağda yapan tıraş makineleri yada 10 bıçaklı kullan at'ların reklamını ilgili konularda yaparsak daha iyi olur.