Bildirim
Yapraklarda ki Beyaz toz gibi yapilar nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hastalığın adı külleme. sadece bunlar için ilaç alman pahalıya patlar. çöpe sarkıt gitsin. -
Cevap icin cok teşekkurler. Topas diye bir ilac varmis. 35 lira gibi bir fiyatı var. Bunu alip kullansam etkisi olurmu bu asamadan sonraquote:
Orijinalden alıntı: asepam
hastalığın adı külleme. sadece bunlar için ilaç alman pahalıya patlar. çöpe sarkıt gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
topas da olur bayer bayfidan da olur. köyden tanıdık felan varsa 3-5 damlası sizin fidelerinize yetecektir. -
Topas aldım. ilk uygulamayı yaptım. 1 hafta olacak şuan için faydalı oldu diyebilirim. beyazlıkların oluşması kesildi. kuruyan yapraklarıda temizledim. Yeni filizler sağlıklı görünüyor. bir kaç gün sonra tekrar uygulayacam. 10-12 gün sonra 2. kez uygulayın yazıyordu (tabi bu hastalık ilerlediği için) Şimdilik sonuç olumlu.quote:
Orijinalden alıntı: asepam
topas da olur bayer bayfidan da olur. köyden tanıdık felan varsa 3-5 damlası sizin fidelerinize yetecektir. -
Mantar ilacı lazım. Nasıl gidiyor? -
Hort olacak biraz ama. Evet bu külleme isterseniz ziraii ilaç bayilerinden kükürt alıp kullanabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X