Şimdi Ara

Yaptığım Hayvanlığı Anlatıyorum Gelin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar bundan 6 sene önce yaptığım bir hayvanlığı anlatmak istiyorum sizlere.

7. sınıftayım o sene okula ve sınıfa yeni gelen bir kız var ben bundan hoşlanıyorum işte daha sonra bu kız benim yakın arkadaşlarımdan biriyle çıkıyor sonra kanka ayağı popo ayağı derken ben bu kızla çıkmaya başladım beyler. İlk defa ciddi olarak biriyle çıkıyordum ama küçüklük tabi bir halt bildiğim yok her neyse sevgililer günü geldi çattı ama ben kıza ne bir şey aldım nede özel bir şey yaptım giydim okul üniformasını çıktım gittim okula. Dersteyiz bir şey olduğu yok gayet sıradan bir günmüş gibi işliyor zaman daha sonra tenefüse girdik ve çantasından poşet çıkarıp bana verdi bir baktım içinde yastık var her neyse çıkardım içinden baktım yastığa fotoğrafımızı bastırmış bir tepki vermedim orda öyle kaldı bütün akşam çantamda durdu o yastık hiç çıkarmadım ertesi gün okula gittim yeniden kıza ben ne yapıcam bunu al sende kalsın dedim ve kıza yastığı geri verdim bundan sonra 2 ay kadar falan daha çıktık sonra ayrıldık. Şimdi aradan 6 sene geçti ama o kızdan sonra hiç sevgilim olmadı artık beddua mı etti noldu anlayamadım bende.

Arada aklıma gelince gülüyorum diyorum ne hayvanmışım diye az önce yine aklıma geldi siz değerli dostlarıma anlatayım dedim.
  • Tm br hyvnsn .s.s.s
  • Serin Hikaye Kardeş
  • bende 5. sinifta bir kizla ciktim. kardesimin tokasini calip ona hediye etmistim. cocukluk iste. yalniz ondan sonra benim de sevgilim olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

Serin Hikaye Kardeş

İnanın inanmamakta tamamen özgürsün bir şey diyemem ben yaşadığımı anlattım.
  • O kadar anımı anlattım bu kadar mı olacaktı ilgi :/
  • O kiz bendim trbyssz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş yerinde sesli okudum dostum, bütün millet haykırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

iş yerinde sesli okudum dostum, bütün millet haykırdı

Haha doğruysa güldüyseniz sevindim :D
  • :D
  • Bari yastığı alsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

Bari yastığı alsaydın

Ne işime yarayacak bu dedim ve verdim
  • Lan

• Bende hediye saat almıştım, ayrılınca geri isteyip satmıştım
  • Ailecek kırıldık gülmekten kardeşim sağolasın :D
  • ben 1. sınıfta yaptım onu..Sınıftaki en güzel kızdı.Hoşlanıyordum da.Kız bana kağıtla derste "I love you yazıp yolladı".Daha Türkçe'yi sökememişiz, kağıdı buruşturdum attım şaka olsun diye bunun tam kafaya geldi.Hafifte güldüm.Kızın yüzünün aldığı hali hala unutamıyorum.Bir daha konuşmadı benle.Sonra sıınıf öğretmenim okuldan ayrıldı, babamın işi değişti,2.sınıfta okul değiştirdim, annem babam ayrıldı,ailemde boşanmalar oldu, ülkeler savaşa girdi,ekonomik kriz oldu falan.Bütün herşey berbat oldu.Hepsi o kız yüzünden.Okula mesaj attım ama takmadılar.İleride o kızı bulup özür dilicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

ben 1. sınıfta yaptım onu..Sınıftaki en güzel kızdı.Hoşlanıyordum da.Kız bana kağıtla derste "I love you yazıp yolladı".Daha Türkçe'yi sökememişiz, kağıdı buruşturdum attım şaka olsun diye bunun tam kafaya geldi.Hafifte güldüm.Kızın yüzünün aldığı hali hala unutamıyorum.Bir daha konuşmadı benle.Sonra sıınıf öğretmenim okuldan ayrıldı, babamın işi değişti,2.sınıfta okul değiştirdim, annem babam ayrıldı,ailemde boşanmalar oldu, ülkeler savaşa girdi,ekonomik kriz oldu falan.Bütün herşey berbat oldu.Hepsi o kız yüzünden.Okula mesaj attım ama takmadılar.İleride o kızı bulup özür dilicem.

Sende benden mişsin brooo kendimi yalnız hissetmiyorum artık
  • Çok ilgisizsiniz beylerrrrrrrrr
  • Seni ayvan

• quote:

Orijinalden alıntı: James Harden

Seni ayvan

Eyv kardeşşşşşşş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.