Bildirim
Yaptığım Proje Başka Bilgisayarda çalıştırma C#
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Veritabanı sql kullanmışsın sanırım.Connection stringi(sql'e bağlantı yaptığın kodlar) buraya yazarsan yardımcı olabilirim... -
karşı makinede sql var mı keşke embedded database kullansaydın sql ce gibi yani bu programı birden fazla kişi ağda kullanacak mı tek başına çalışamaz mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 6 Mart 2016; 12:16:31 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
karşı makinede sql var mı keşke embedded database kullansaydın sql ce gibi yani bu programı birden fazla kişi ağda kullanacak mı tek başına çalışamaz mı
Hayır bunu sadece tek bir kişi kullanıcak dükkanda kayıt amaçlı başka kimse kullanmıyacak..evet sql yükledim karşı tarafa da ama yüklü olmasada çalısmasını istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfn.53 -- 6 Mart 2016; 16:06:48 > -
malesef sql yüklü olmadan kullanamazsın öyle kullanmak istiyorsan daha çok küçük çaplı işler için kullanılan sql compact edition i veritabanı olarak kullanacaktın onda birkaç tane dll dosyası birde veritabanı dosyası olur kurulum gerektirmezdi -
quote:
malesef sql yüklü olmadan kullanamazsın öyle kullanmak istiyorsan daha çok küçük çaplı işler için kullanılan sql compact edition i veritabanı olarak kullanacaktın onda birkaç tane dll dosyası birde veritabanı dosyası olur kurulum gerektirmezdi
Anladım ben şimdi karsıya sql kurdum nasıl çalıstırıcam setup halıne getırdım ama gene çalısmadı o bılgısayada verı tabanı ile nasıl eslestırıcem -
sql çalışıyor mu güvenlik duvarına antivirüs programına takılmasın -
quote:
sql çalışıyor mu güvenlik duvarına antivirüs programına takılmasın
hocam sql çalısıyor ama veri yokkki içinde bendeki verileri ona nasıl aktarıcam o önemli değilmi şuan sql bomboş o bilgisayarda -
bende şu an sql yok ama tablolar boş olup adam kayıt ettikçe dolmayacak mı ekle deyince oluşan hatayı çözebildin mi -
-
dosyalar mdf ile ldf dosyalarıydı sanırım onları kopyalayıp bakarsın gerçi sqli durdurmak gerekebilir o dosyaları kopyalamak için -
quote:
dosyalar mdf ile ldf dosyalarıydı sanırım onları kopyalayıp bakarsın gerçi sqli durdurmak gerekebilir o dosyaları kopyalamak için
peki nasıl durdurucam dosyarı kopyalarken sql çalısıyor dıyor -
-
Adım adım anlatıyorum.Eksiksiz uygularsan sorun kalmaz
1-Programı yazdığın pc de sql management ile sql server' stop et.
2-Sonra şuraya gidip C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data "databaseismi.mdf" ve "databaseismi.ldf" dosyalarını bir flash diske at.
3-Progamı kullancağın pc ye mdf ve ldf dosyalarını yine aynı yola giderek yapıştır.
Bunları yap sonra tekrar yaz buraya.Devamını anlatacağım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X